Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 108.072
- 58.070
- 4.588
LETS GO LEWIS P2 BABY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Su motor düzelse, Hamilton dünya sampiyonu bile olur bu sene, seneyeİşte bu kadar
Şu an en iyi motor Mercedes en iyi aero bizde arada 40 beygir fark var muhtemelen motor güncellemesi sonrası 20'ye düşürsek kafa kafaya yarışabilir duruma geliriz.Su motor düzelse, Hamilton dünya sampiyonu bile olur bu sene, seneye
Hocam hamidocusun sanirim.Maksadim canini sıkmak degil.Motor düzelirse bilki araç bok gibi olacak.25 yillik bir ferrarici olarak söyluyorum bunu.Su motor düzelse, Hamilton dünya sampiyonu bile olur bu sene, seneye
Hocam hamidocusun sanirim.Maksadim canini sıkmak degil.Motor düzelirse bilki araç bok gibi olacak.25 yillik bir ferrarici olarak söyluyorum bunu.
Hamilton'un donemi bitti, ne zaman farkina varacaksiniz acaba?Su motor düzelse, Hamilton dünya sampiyonu bile olur bu sene, seneye
Cöpün icinden gecti Sir LewisVerstappen o aracla gene maksimum verimi almis. Adam tam bir GOAT.
Ferrari şarl a 7 sezonluk kariyerinde 2022 nin yarisi disinda iyi bir araç hic veremedi ki hangi imkanlar ? Bu cocugun sf1000 isimli traktörlerle yaptiklari bile yakin tarihin en ozel performanslari arasina felan girer. Mentalı süpheli cunku test edilemedi ferrari saolsun.Biraz fazla pist ve o gunku şartlara bagli hafta sonu performanslari gösteribiliyor defolari var ama yetenegi ve hizinin sampiyonluk icin tartisilicak bir yani yok Bence tabi.Leclerc kadar looser biri var mıdır acaba şu f1 tarihinde? Yıllardır elindeki imkanların hakkını vermiyor. Hep mi motor kötü arkadaş? Biraz sen de farkını göster.