Formula 1 Takip Başlığı

Ferrari şarl a 7 sezonluk kariyerinde 2022 nin yarisi disinda iyi bir araç hic veremedi ki hangi imkanlar ? Bu cocugun sf1000 isimli traktörlerle yaptiklari bile yakin tarihin en ozel performanslari arasina felan girer. Mentalı süpheli cunku test edilemedi ferrari saolsun.Biraz fazla pist ve o gunku şartlara bagli hafta sonu performanslari gösteribiliyor defolari var ama yetenegi ve hizinin sampiyonluk icin tartisilicak bir yani yok Bence tabi.
Millet zaten rüya aleminde yaşıyor son 16 yılda hem aero hem motor konusunda Ferrarinin yakın tarihte 2018 ve 2022 başlangıcı hariç hiç iyi arabası olmadı ki Alonso bile traktörle şampiyonluk kovalamaya çalışıyordu biraz şans yanımızda olsa o dönem şampiyon olurduk.

Eskiden şunu severdim hatta en çok keyfide o verirdi, araç güçleri yine farklı olsa bile sürücü farklarını net bir şekilde görebilirdik özellikle yağmurlu havalarda gerçek pilotajlık ortaya çıkardı şimdi onu anlamamız mümkün bile değil artık piste bile yollamıyorlar.

Şimdi yarış kazanınca iyi ya da kötü pilot olarak değerlendiriliyor. :asd:

Millet zaten rüya aleminde yaşıyor son 16 yılda hem aero hem motor konusunda Ferrarinin yakın tarihte 2018 ve 2022 başlangıcı hariç hiç iyi arabası olmadı ki Alonso bile traktörle şampiyonluk kovalamaya çalışıyordu biraz şans yanımızda olsa o dönem şampiyon olurduk.

Eskiden şunu severdim hatta en çok keyfide o verirdi, araç güçleri yine farklı olsa bile sürücü farklarını net bir şekilde görebilirdik özellikle yağmurlu havalarda gerçek pilotajlık ortaya çıkardı şimdi onu anlamamız mümkün bile değil artık piste bile yollamıyorlar.

Şimdi yarış kazanınca iyi ya da kötü pilot olarak değerlendiriliyor. :asd:
Alnı olsada öpsem denen bir yazi 😍

TR yarisina bilet aldiniz mi? Gidecek misiniz?
Şu an için bilet satışı yok, mevcut sezon takviminde de zaten İstanbul Park yok maalesef. Savaş durumundan ötürü belki sezonun ikinci yarısı için bir sürpriz olabilir. 2027 için ön kayıt yaptırdım, gitmeyi planlıyorum

Aa bu sene yok mu? Bein haril haril Turkiye pisti reklami basiyor basket maci aralarinda goruyorum devamli

allah belanızı versin diyecem de veriyor zaten

Ahahahahahaha...

Ferrari Luce, Leclerc dingili ile çok yıllık yeni anlaşma.. Spor otomobilin ve Formula 1 in efsanevi markası resmen vasatlığa yelken açmış, gidiyor.

Neymiş tek turda çok hızlı pilotmuş da altına hep traktör verilmiş.. Ne yazık ki Leclerc fanlarının anlamak, görmek istemediği nokta; puanları, şampiyonlukları tek turda hızlı olan pilot değil, yarışı önde bitiren pilotlar kazanıyor. Saniyenin binde birinin dahi önemli olduğu bir rekabette daha fazla detaya girmeyeceğim ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim. Yetenek anlamında üst düzey bir pilot olabilir ancak mental anlamda tam bir looser pilot. Altındaki araç ne kadar iyi olursa olsun, hiç bir zaman şampiyonluk potasında olmadı, olmayacak..

Charles Marc Hervé Perceval Leclerc isimli ferrarimiz manevi evladi. Ferrarimize 2019 yilinda katilmis olup aradan gecen 7 yillik sürec boyunca 2022 sezonun ilk yarisi disinda.Pist zaman, mekan degisken kosullar gözetmeksizin kazanabilecek kadar hizli bir araca asla sahip olamamıştır.Tesekkurler iyi günler

Geri
Üst Alt