Formula 1 Takip Başlığı

Ulan Leclerc'in drs'siz 320 km yapip Sainz'in drs ile birlikte 320 km'te anca yapabilmesini nasil aciklayacaklar bana? Adam drs ile birak gecmeyi yakalayamiyor bile. Verstappen aslinda Sainz'a yol verip bir sonraki turda drs ile Sainz'i gecseydi son turlarda Sainz'in drs'yi kullanamayacak duruma gelirdi.

Hem arabalarda hemde pilotlarda buyuk fark var.
perez ve sainz'in arabasi verstappen ve leclerc'in arabasi gibi degil...

Bana cok sacma geliyor abi o zaman. Milyonlar izliyor, tamam parcalar pahali ama ona gore gelirin var veya olmasi lazim. Son 15 turu caresizce izledim. Verstappen sampiyon olursa uzulmem ama rekabet olsun. Leclerc bugun onde baslasaydi yarisa galibiyet bile gorebilirdik.

mclaren gecen seneyi 275 puanda ezici farkla bitirdi. alpine 155 puanda kalmisti.
simdiye kadar mclaren 65 alpine ise 57 puan aldi. mclaren ciddi anlamda kötü bu sene.

gasly son 2 sezonda ocon'un önünde bitirmisti. bu sezon simdiye kadar ocon, gasly'nin önünde. bakalim sezon sonunda hangisi önde olacak

Bana cok sacma geliyor abi o zaman. Milyonlar izliyor, tamam parcalar pahali ama ona gore gelirin var veya olmasi lazim. Son 15 turu caresizce izledim. Verstappen sampiyon olursa uzulmem ama rekabet olsun. Leclerc bugun onde baslasaydi yarisa galibiyet bile gorebilirdik.
Daha cok yaris var, bence bu sene gecen senelere gore daha cok rekabet var.

Vers belki 40 puan onde gorunebilir ama bu iki yarisa bakar, Vers sezon baslangici Red Bull da hata yapabildigini gosteriyor.

Onu bunu bilmem de bu araçların zıplamasi hiç iyi değil. Sonuçları çok kötü olabilir.

#BritanyaGP 🇬🇧

1. Antrenman: 1 Temmuz Cuma, 15:00
2. Antrenman: 1 Temmuz Cuma, 18:00

3. Antrenman: 2 Temmuz Cumartesi, 14:00
Sıralama Turları: 2 Temmuz Cumartesi, 17:00

Yarış: 3 Temmuz Pazar, 17:00

hafta sonu %80 yağış gözüküyormuş. enteresan bir sıralama turu ve yarış olacak o zaman.

Geri
Üst Alt