Hasan Taysi
Kırmızı Üye
- 16 Temmuz 2010
- 2.489
- 4.078
- 1.723
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi bok yediniz
Ben hep surucu destekledim. Seruvenim Michael Schumacher ile basladi, ondan sonra kimseye isinamadim, ta ki Verstappen meydana cikana kadar.Benim sevdam takimin kendisine malesef.malesef diyorum çünkü duzenli izlemeye basladigim 2007 yilindan sonra bi daha yüzümüz gülmedi msc efsanenin yeri apayri elbette ama benim icin pilolatlsrin bi önemi ben bu sahlanen essegin kazanmasini istiyorum
bende senin gibi schumi ciyim ama Verstappen dene herifede inanılmaz gıcıgım tam bir aglak herifBen hep surucu destekledim. Seruvenim Michael Schumacher ile basladi, ondan sonra kimseye isinamadim, ta ki Verstappen meydana cikana kadar.
Bende Verstappen'e fena ayar oluyorum 2017 sezonunda sürekli Vettel ile temas yaşamıştı o günden beri sevmem tek ihtimal bir gün yolu Ferrari'ye düşerse o zaman desteklerim.bende senin gibi schumi ciyim ama Verstappen dene herifede inanılmaz gıcıgım tam bir aglak herif
aston martin fanlarına geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum şimdidenCesitli beyin firtinalari ve istisareler neticesinde Alonso ve Aston Martin saflarina katilmis bulunmaktayim.
Cesitli beyin firtinalari ve istisareler neticesinde Alonso ve Aston Martin saflarina katilmis bulunmaktayim.
Verstappen hergelesine gecmis olsun diyelim. Yasli kurt Sn. Alonso ensesinde artik.aston martin fanlarına geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum şimdiden
Geçen hafta testlerde sorun yaşanılan arka kanadı düzeltmişlerdi antrenmanlarda tekrar takınca acayip sallanıp esniyordu zaten kullanılacak durumu yoktu en azından test veya antrenmanlarda görebilseydik daha iyi bilgi edinebilirdik ama olmadı.bunun yanında test sırasında denedikleri tek pilonlu yere basma gücü fazla olan arka kanat tek pilonlu olmasından dolayı çok fazla sallandığı için kullanılamadı. muhtemelen lastik aşınmasının önüne geçmek için arka kanattaki yüksek yere basma gücünü kullanacaklardı. ki o kanat çok sallandığı için, bu piste uymayan düşük yere basma kuvvetine sahip önceki kanadı kullanmak zorunda kaldılar. muhtemelen işe yarayacağını düşündükleri için çift pilonlusunu da üretmeyince mecburen yarışa da düşük yere basma kuvvetli arka kanatla çıkmak zorunda kaldılar. yani ellerindeki arka kanat bu piste hiç uygun değildi.
yeni bir arka ve ön kanat gelecek yalnız bu onların lastik sorununu çözer mi orası kesin değil. aksi takdirde, bu kısımdaki hava akışını yeni zemin tasarımı ile RB ve AM arabalarındaki gibi değiştirmeleri gerekebilir.
Leclerc yarış sonu, redbull'un lastikler için herkesten çok farklı bir konsept geliştirdiğini ama takım olarak kendilerinin bunu anlayamadıklarını söylemişlerdi. kimi çevrelere göre ve yüksek ihtimalle RB'nin sırrı bu kadar basit bir tasarım.
Imola sonrasi umarim fark daglr kadr olmazdaişte geri zekalılar güya özgün tasarım yaptılar ama yere basma gücünü kaybettiler egerki redbullun spedosunu kopyalarlar ve aracı yere biraz daha yaklaştırırlarsa Mercedes motoru ile redbull u tokatlarlar
ferrariciyim ama ferraride en iyi araba olsa bile bi b.k yapamzlar heleki capsız LECLERC ile
Geçen hafta testlerde sorun yaşanılan arka kanadı düzeltmişlerdi antrenmanlarda tekrar takınca acayip sallanıp esniyordu zaten kullanılacak durumu yoktu en azından test veya antrenmanlarda görebilseydik daha iyi bilgi edinebilirdik ama olmadı.
Önümüzdeki yarış Suudi Arabistan da ilk sektör hariç iki ve üçüncü sektörlerde tam gaz geçiliyor düşük DF üreten arka kanada devam ederler diye tahmin ediyorum hatta ön tarafa güncelleme getirebilirler aracın dengesini bulmaya çalışabilirler. Leclerc'in PU değişiminden 10 sıra grid ceza alacağı konuşuluyor ama çok hızlı yükselebileceği bir pist direk saf motor gücü istiyor 5-6 tur içinde rahatlıkla ön bölgeye yaklaşabilir pistte 2-3 kez güvenlik aracı olacağı içinde çok fazla bir şey kaybetmez. Avusturalya'da da yeni arka kanat ve tabanı görebiliriz. Bir kez olsun geriye değil ileriye gidebiliriz güçlü bir motor var umarım hakkını verebiliriz.
Redbull özelinde de Bahrain de bu kadar fark yaratmasında aracın iyi olduğu kadar test günlerinde sürekli stint denediler nereden baksak 3 gün test ve 3 antrenman da aracın en iyi ayarını buldular diğer pistlerde bu kadar iyi araç ayarları bulacaklarını ya da lastikleri Bahrain de olduğu gibi muazzam koruyabileceklerini sanmıyorum. Aynı şekilde Aston Martin de çok fazla stint attı Ferrari ise genelde araç ayarları üstüne çalıştı testlerin 3. gününde bile tam memnun değillerdi.
Hamido da agliyor. Hirsi yuksek olanlar agliyor zaten. Bak Leclerc aglamiyor ama pasif kaliyor.bende senin gibi schumi ciyim ama Verstappen dene herifede inanılmaz gıcıgım tam bir aglak herif
Baskanimiz Lawrance Stroll'e ve projesine guvenelim. Bu sezon birkac pole ve yaris galibiyeti hedefimiz. Onumuzdeki sezon Alonso sampiyon olur ve veda eder. Sonra Leclerc ile "Yeşil Dominasyon" hayat bulacak. Mesrubat markasi bu sporu terk edecek.
Leclerc'de bu şans varken Alonso şampiyon olduktan sonra, Leclerc'in aston'a katıldığı yıl aston orta sıralara oynarken Sainz Ferrari ile ilk şampiyonluğunu alır.Baskanimiz Lawrance Stroll'e ve projesine guvenelim. Bu sezon birkac pole ve yaris galibiyeti hedefimiz. Onumuzdeki sezon Alonso sampiyon olur ve veda eder. Sonra Leclerc ile "Yeşil Dominasyon" hayat bulacak. Mesrubat markasi bu sporu terk edecek.
Imola sonrasi herkesi hoplatiyoruzRekabet yoksa F1 yok
maFIA el at şu işe
Geçen sene için haklısın ama ilk sene hamiltondan aldığı şampiyonluğu kolay iş değildi. Çok sevmesem de Verstappen şu an en yetenekli pilotlardan biriLeclerc'de bu şans varken Alonso şampiyon olduktan sonra, Leclerc'in aston'a katıldığı yıl aston orta sıralara oynarken Sainz Ferrari ile ilk şampiyonluğunu alır.
Bazıları doğuştan şanssızdır, alonso, leclerc buna örnektir. Bazıları da doğuştan şanslıdır, Hamilton, Verstappen gibi. ki Verstappen en şanslı elemandır. Hamilton'un yine kendisini zorlayacak takım arkadaşı vardı. Arada çıkıp pole alıyor, gp kazanıyordu Bottas, öncesinde Nico vardı dünya şampiyonu olan. Verstappen geçen yıl F1 tarihinin en kolay şampiyonluklarından birini kazandı.
Bu yıl böyle devam edecekse eğer, dünyanın gelmiş geçmiş en kolay f1 şampiyonluğunu kazanabilir. Bu performansla kazanmasına kimse bir şey diyemez. Ama vurgulamak istediğim şey, bu sporda doğru zamanda doğru yerde olmak en önemli şeydir. Verstappen diye bir adam dünyaya gelmeseydi, şuan Redbull'ın 1. koltuğunda Verstappen'den daha iyi birisi oturmayacaktı. Belki alex albon olacaktı, belki Norris olacaktı, belki hiç bilmediğimiz başka biri. ama her kim oturursa otursun onun da 2 şampiyonluğu olacaktı bugün.