- 14 Haziran 2009
- 29.779
- 14.759
- 2.868
Fonlanıyor musun?11 Ağustos 2009 tarihinde seviyeli futbol muhabbeti yapmak için üye olmuş idim. Troll olup çıktık. Sebep olanlara hakkımı helal etmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fonlanıyor musun?11 Ağustos 2009 tarihinde seviyeli futbol muhabbeti yapmak için üye olmuş idim. Troll olup çıktık. Sebep olanlara hakkımı helal etmiyorum.
Yok be ihtiyar ne fonlanması? Nerede o günler?Fonlanıyor musun?
Yok be ihtiyar ne fonlanması? Nerede o günler?
Ben 2012de üye oldum knk tek üyeliğim bu , ama geceleri yatmadan okurdum hep 2008lerden beri , 7,8 senedir doğru düzgün yazıyorum forumda , eskiden çok sosyal biriydim vaktim olmuyordu sabahları gelirdim evesenin mahlas neydi yav 2008de
Yarsf forumun en zengini ve aynı zamanda en cimri adamıdır. @Furkan Korkmaz@Vasfi Vural tarafından fonlandığına dair bir rivayet dolanıyor.
Duy bunları duy @Keramettin TANRIVERDİForum müzelik yaşam formları kaynıyor 2007 2008 nedir kardeşim ya, size maaş bağlanması lazım.
eyvah eyvahO ne demek hocam türkcem zayif
Forumda eskilik olarak düşünmüştüm dünyanın en komik adamı özr dlerimYapma be kanka genç delikanlısın
size maaş bağlanması lazım.
Demans oldu aynı huzurevindeyiz. Başkanı hala Selahattin Beyazıt sanıyor, Raşit Çetiner nöbeti tutuyoruz geceleri. Geldi mi Galatasaray a diye uyanıyorBaşlığı açan ağabeyin akıbeti biliniyor mu, tanıyanı var mı buranın ilk sebebi kimdi acaba![]()
GSCnin en efsane dönemi 2009-2012 arasıdır. Sonra şike mevzuları falan bayağı kişi soğumuştu futboldan. Ben de 3-4 sene pek girmemiştim.Duy bunları duy @Keramettin TANRIVERDİ
Branş ne hocamLise öğrencisi olarak başladığım forumda öğretmen olarak devam ediyorum.
Hayatımın güzel bir köşesi oldu burası sahiden.
tam anlamıyla legendary bir era idi. Ben de 2009 yazında üye oldum. 2010 fb timsah şampiyonluğu, 2011 şike süreci, 2012 tekrar yükselişimiz falan.. ben baya aktif kullanıcıydım da 2013 ya da 2014 te benim account kapatıldı ya da ben şifremi unuttum. 12 sene aranın ardından tekrar yazmaya başladım dün itibariyleGSCnin en efsane dönemi 2009-2012 arasıdır. Sonra şike mevzuları falan bayağı kişi soğumuştu futboldan. Ben de 3-4 sene pek girmemiştim.
O yaz tema değişmişti ve herkesin şifreleri sıfırlanmıştı, öyle olunca bayağı üye kaybı oldu. Muhtemelen kapatıldı sanmışsındır, hatırlıyorum seni btw denizciydin yanlış kalmadıysa aklımda.tam anlamıyla legendary bir era idi. Ben de 2009 yazında üye oldum. 2010 fb timsah şampiyonluğu, 2011 şike süreci, 2012 tekrar yükselişimiz falan.. ben baya aktif kullanıcıydım da 2013 ya da 2014 te benim account kapatıldı ya da ben şifremi unuttum. 12 sene aranın ardından tekrar yazmaya başladım dün itibariyle