Forum Dinozorları

Başlığı açan ağabeyin akıbeti biliniyor mu, tanıyanı var mı buranın ilk sebebi kimdi acaba 🤔
Demans oldu aynı huzurevindeyiz. Başkanı hala Selahattin Beyazıt sanıyor, Raşit Çetiner nöbeti tutuyoruz geceleri. Geldi mi Galatasaray a diye uyanıyor

Otobüste beleş kart basanlarla aynı ortamdayız farkında mısınız. Huzur evi mi burası kardeşim. Lvbel c5 dinliyorum diye yargılanıyorum forumda. @Kuzey Aslan ve @Murat Durmaz gibi müzik zevki olan genç isimler kazandırmalıyız foruma. 40 üzeri olanlar için ayrı bi konu olsun, orada takılıp siyaset konuşsunlar, bulmaca çözsünler, emekli maaşı falan tartışsınlar

GSCnin en efsane dönemi 2009-2012 arasıdır. Sonra şike mevzuları falan bayağı kişi soğumuştu futboldan. Ben de 3-4 sene pek girmemiştim.
tam anlamıyla legendary bir era idi. Ben de 2009 yazında üye oldum. 2010 fb timsah şampiyonluğu, 2011 şike süreci, 2012 tekrar yükselişimiz falan.. ben baya aktif kullanıcıydım da 2013 ya da 2014 te benim account kapatıldı ya da ben şifremi unuttum. 12 sene aranın ardından tekrar yazmaya başladım dün itibariyle

tam anlamıyla legendary bir era idi. Ben de 2009 yazında üye oldum. 2010 fb timsah şampiyonluğu, 2011 şike süreci, 2012 tekrar yükselişimiz falan.. ben baya aktif kullanıcıydım da 2013 ya da 2014 te benim account kapatıldı ya da ben şifremi unuttum. 12 sene aranın ardından tekrar yazmaya başladım dün itibariyle
O yaz tema değişmişti ve herkesin şifreleri sıfırlanmıştı, öyle olunca bayağı üye kaybı oldu. Muhtemelen kapatıldı sanmışsındır, hatırlıyorum seni btw denizciydin yanlış kalmadıysa aklımda.

Denizciyim doğru hatırlıyorsun. Özel bir oda vardı geyik yaptığımız, duruyor mu hala orası?

Her ayın 23. de seks yapma günümüz var. Tek kural var sadece esim ortodoks olduğu icin carsamba günlerine denk gelirse bir gün sonraya sarkiyor. (Ne alaka demeyin bende bilmiyorum. )

Dün gece hayatimda ilk kez bu isten nasil yirtarim diye dusundum. Yemekten sonra basim agriyor falan deyip agri kesici aldim, sonra tv karsisinda göbegim gozukecek sekilde t shirtumu yuvari kaldirip uyur mumarası yaptım. Pesimi biraktı hatta kalk yerine yat falan demedi. 1 ay boyunca yirttim diye sevindim. Simdi dusunuyorumda hic birseyden yirtmadim resmen forum dinazoru, sizlerden biri olmustum.

Vay be tabanca gibiydik zamaninda simdi ise kuru sıkı

Geri
Üst Alt