Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
65 milyon üstünü kabul edemiyoruz maalesefYaş üst sınırı var mı?
Biz her daim buradaydık. O sizin ayıbınız!GSCnin en efsane dönemi 2009-2012 arasıdır. Sonra şike mevzuları falan bayağı kişi soğumuştu futboldan. Ben de 3-4 sene pek girmemiştim.
Onu hatırlamıyorum da bir maç sonrası sinirlendikten sonra ''ben sex yapmaya gidiyorum'' diyen üyemiz kimdi?New york’da yaşayan kelli felli bi abimiz vardı, profil resminde arda turan’la çekilmiş fotosu vardı sanırım. Yoksa şuan ben mi uydurdum bunları, var mı hatırlayan
Ben de onu hatırlayamadım. Bi ufak çocuk vardı alakasız bir başlığa baros. yazan hahaha baya beğeni almıştıOnu hatırlamıyorum da bir maç sonrası sinirlendikten sonra ''ben sex yapmaya gidiyorum'' diyen üyemiz kimdi?
Forumumuzda ruh hastaları her daim mevcut idi.Ben de onu hatırlayamadım. Bi ufak çocuk vardı alakasız bir başlığa baros. yazan hahaha baya beğeni almıştı
Fenerli çıkmıştı o çocuk aykut daşdemir mi neydi adı hajdBen de onu hatırlayamadım. Bi ufak çocuk vardı alakasız bir başlığa baros. yazan hahaha baya beğeni almıştı
Serbur muNew york’da yaşayan kelli felli bi abimiz vardı, profil resminde arda turan’la çekilmiş fotosu vardı sanırım. Yoksa şuan ben mi uydurdum bunları, var mı hatırlayan
@Serdar Burak idi galiba bahsettiğin.New york’da yaşayan kelli felli bi abimiz vardı, profil resminde arda turan’la çekilmiş fotosu vardı sanırım. Yoksa şuan ben mi uydurdum bunları, var mı hatırlayan
Serdardı dimi ismi ben de öyle hatırlıyorumSerbur mu