- 1 Ağustos 2009
- 47.950
- 50.557
- 4.878
Kolkoparan ağabey nerede? 50 yaşını aşmıştır şu aralar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de onu hatırlayamadım. Bi ufak çocuk vardı alakasız bir başlığa baros. yazan hahaha baya beğeni almıştı
Berat vardı karnesini falan paylaşıyordu. Hala burada mi? Isim falan mi degistirdi?
Oyum zaten. Degismedim hic.Neeeeeeeeey ben seni avatardaki afacan oğlan sanıyordum nasıl yani, benim sana edeben abi demem lazım o zaman yahu ama sen benim arifimdin ne olacak şimdi![]()
Bu zatı hatırlayan yok mu yawBi de semi-dinci biri vardı KV sempatizanı, polat alemdar diyesim geliyor
Alemdar İbaret.. 3 noktadan ibaret..Bu zatı hatırlayan yok mu yaw
Kolpoparan ben de ekli ya. Bu ara sessiz agam, forma tasarımını falan da bıraktı.Kolkoparan ağabey nerede? 50 yaşını aşmıştır şu aralar
Sayilir abi. Kac tane 2008 tarihli üye var kiFazla yazmasam da, dinozorlar takımına beni de ekleyebilirsiniz bence.
Vay dinom vayAdımı Salih Dino olarak değiştirirmisiniz
Bak merak ettim şimdi. Nerden bulabiliriz bu sayıyı?Sayilir abi. Kac tane 2008 tarihli üye var ki![]()
Hahahah.. ara sıra gelirlerdi nöbet başlıklarına kuşlar, yemlerdik ne güzel, favori bi kanarya yemi görseli vardı benim sürekli yolladığımForum ilk üye olduğumda değişik zamanlara denk geliyor. Her olumsuz mesajda kuş, fbli falan deniyordu. Sonra bursaspor şampiyon oldu bir kac ay sonra. Sonra 3. Lig takimi yeni malatyaspor fbyi elemişti hatta basligi ben acmistim. Şike mevzusu. Arda turanin gidisi, muslera gelisi, 3. terim donemi, fb'yi 3000 gun sonra yenmemiz, play off ve kadikoy sampiyonlugu, vs...![]()
2 yıl dolmadan 5 bin mesaj ne yazdin salih kardeşimBu başlığı kim upladı dünden beri jurassic park oldu ortalık, yani bişey de diyemiyoz forum yeni yetmesi olaraktan, bizim de sidik yarıştırabileceğimiz başlıkları uplayın lütfen![]()