Forum Dinozorları

Forum ilk üye olduğumda değişik zamanlara denk geliyor. Her olumsuz mesajda kuş, fbli falan deniyordu. Sonra bursaspor şampiyon oldu bir kac ay sonra. Sonra 3. Lig takimi yeni malatyaspor fbyi elemişti hatta basligi ben acmistim. Şike mevzusu. Arda turanin gidisi, muslera gelisi, 3. terim donemi, fb'yi 3000 gun sonra yenmemiz, play off ve kadikoy sampiyonlugu, vs... 🥲

Bu başlığı kim upladı dünden beri jurassic park oldu ortalık, yani bişey de diyemiyoz forum yeni yetmesi olaraktan, bizim de sidik yarıştırabileceğimiz başlıkları uplayın lütfen 😔

Forum ilk üye olduğumda değişik zamanlara denk geliyor. Her olumsuz mesajda kuş, fbli falan deniyordu. Sonra bursaspor şampiyon oldu bir kac ay sonra. Sonra 3. Lig takimi yeni malatyaspor fbyi elemişti hatta basligi ben acmistim. Şike mevzusu. Arda turanin gidisi, muslera gelisi, 3. terim donemi, fb'yi 3000 gun sonra yenmemiz, play off ve kadikoy sampiyonlugu, vs... 🥲
Hahahah.. ara sıra gelirlerdi nöbet başlıklarına kuşlar, yemlerdik ne güzel, favori bi kanarya yemi görseli vardı benim sürekli yolladığım

Tatlıcı harun buralarda mı peki? 😀

Geri
Üst Alt