Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

O meşhur top Mikasa değilmiydi yahu :)

Patlak bir futbol topumuz vardı. 6 genlerden birini kesip içine plastik top sokar şişirirdik. Böylece futbol topumuz olurdu ve içteki top patlayınca yenisiyle değiştirirdik. Bir süre sonra arkadaşlarımı değiştirmeye başlamıştım. Top okadar ağır oluyorduki bir çok arkadaşım çocukluktan malulen emekli oldu. O yıllarda Cüneyt Arkınla Leventte maç yapardık. Şimdiki BJK nin çilekli tesislerinin orda. Ha birde Emrah hep film çekerdi 4. leventte. Annesini hiç görmezdim meğerse o hep Nuri reisle takılırmış. Olacak okadarda sanayi mh. sinde çekilirdi.

Reis bende Sanayi Mahallesinde oturuyorum:D

Rüzgar Gülündeki Karga'yı hatırlayan var mı acaba :D

Çok şükür 29 yaşındayım,30 a 3 ay fln var daha :)

O meşhur top Mikasa değilmiydi yahu :)

dün gibi hatırlarım , babanneme demiştim o zamanlar bana mikasa top ve mekanik al diye :D

bi kasa topu ne yapacaksın 1 tane neyine yetmiyo demişti :D

mekanik içinde , alırım ama nasıl bişey o tatlımı tuzlu mu demişti :D

Hepimizin öyle kardeşim ama hayatı bir yerinden yaşamazsan elinden kayıp gider ve bakarsınki hiç yaşamamışsın. O yüzden yokluklada sıkıntıyla mutlu olmayı öğrenmek gerekiyor.

Not: 30 unu geçmek böyle bir şey. Artık nasihat vermeye başlıyorsun ;)

Haklısın abi ama okul olsun diğer dert tasalar olsun peşimizi bırakmıyor.Yaşım 24 ruh yaşım 50 vardır abartısız.

Bi ara basketbola merak sarmıştım , tabi basketbol topu görmek hele hele sahip olmak acayip bir şeydi :D "Spalding" hiç unutamam :D

Hepimizin öyle kardeşim ama hayatı bir yerinden yaşamazsan elinden kayıp gider ve bakarsınki hiç yaşamamışsın. O yüzden yokluklada sıkıntıyla mutlu olmayı öğrenmek gerekiyor.

Not: 30 unu geçmek böyle bir şey. Artık nasihat vermeye başlıyorsun ;)

Valla bunu ancak yaşayarak öğrenecez.Sanırım bu sözleri bizde yeni nesile anlatacaz ama onlarda benim gibi yaşayarak anlayacaklar.Bu arada kendini yaşlı hissetme daha gençsin.:D

dergi muhabbetine kimse neden girmiyor :asd:

o kadarda masum değildik yani

Bugun doğum günüm :)

Doğum günün kutlu olsun arkadaşım, nice senelere... Aslında forumda bir bölüm olmalı doğum günü olan arkadaşlar için kutlama mesajı yazmak için...Sonuçda sitede doğum günleri mevcut... Forumda birlik ve beraberlik adınada güzel olur..

Dedim 30 yaş altını almayın diye :D Bakkalla anlamsız bakışmalar. Parayı tezgaha bırakırsın bakkal orda para yokmuş gibi elini üstüne koyar ve çaktırmadan alır sonra birşey olur gözü gazeteye kilitlenir ve seni görmez. Sende o arada alış verişini yaparsın. Ozaman internet yoktu :D Özelimizde kalmadı aga :)

dergi muhabbetine kimse neden girmiyor :asd:

o kadarda masum değildik yani

Geri
Üst Alt