Burak Kadeş
Kırmızı Üye
- 19 Mayıs 2009
- 2.377
- 0
- 1.306
Cevap: Forum Dinazorları
O meşhur top Mikasa değilmiydi yahu
O meşhur top Mikasa değilmiydi yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Patlak bir futbol topumuz vardı. 6 genlerden birini kesip içine plastik top sokar şişirirdik. Böylece futbol topumuz olurdu ve içteki top patlayınca yenisiyle değiştirirdik. Bir süre sonra arkadaşlarımı değiştirmeye başlamıştım. Top okadar ağır oluyorduki bir çok arkadaşım çocukluktan malulen emekli oldu. O yıllarda Cüneyt Arkınla Leventte maç yapardık. Şimdiki BJK nin çilekli tesislerinin orda. Ha birde Emrah hep film çekerdi 4. leventte. Annesini hiç görmezdim meğerse o hep Nuri reisle takılırmış. Olacak okadarda sanayi mh. sinde çekilirdi.
O meşhur top Mikasa değilmiydi yahu![]()
Haklısın abi ama okul olsun diğer dert tasalar olsun peşimizi bırakmıyor.Yaşım 24 ruh yaşım 50 vardır abartısız.
Çok şükür 29 yaşındayım,30 a 3 ay fln var daha![]()
Reis bende Sanayi Mahallesinde oturuyorum![]()
Bugun doğum günüm![]()
Bugun doğum günüm![]()
Hepimizin öyle kardeşim ama hayatı bir yerinden yaşamazsan elinden kayıp gider ve bakarsınki hiç yaşamamışsın. O yüzden yokluklada sıkıntıyla mutlu olmayı öğrenmek gerekiyor.
Not: 30 unu geçmek böyle bir şey. Artık nasihat vermeye başlıyorsun![]()

Bugun doğum günüm![]()
Valla bunu ancak yaşayarak öğrenecez.Sanırım bu sözleri bizde yeni nesile anlatacaz ama onlarda benim gibi yaşayarak anlayacaklar.Bu arada kendini yaşlı hissetme daha gençsin.![]()
Bugun doğum günüm![]()
dergi muhabbetine kimse neden girmiyor
o kadarda masum değildik yani
Ben şimdi Maltepeliyim. Benim dediğim yıllar sen 90 91 ki sen daha çok yeniydin![]()
dergi muhabbetine kimse neden girmiyor
o kadarda masum değildik yani