Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Bunlar ne zaman çıkmıştı piyasaya?

%7B149505C7-BC82-4B56-A19E-A87047D5D2C0%7D_89%20Hayvan%20Sanal%20Bebek.JPG

Hakiki şu oyunun köpekli olmasının mantığını kavrayamamıştım...

Bir de kardeşimle karşılıklı Soccer oynaken,teyzemin "ne o Cine 5 mi izliyorsunuz ?" diye sorması hala kulaklarımda çınlar.Gülmekten oyunu oynayamamış,sırayla mutfağa kaçmıştık :)

Köpegi salabiliyoduk önden tut oğlum :D

Hatırlayan yada oynamışlığı olan var mı ? Bir de sokaklarda oynadığımız bir oyun vardı ince boruların içine kağıttan yaptığımız küçük külahları sokar birbirimize üfleyip vurmaya çalışırdık birbirimizi ne oyundu be külahların ucuna hep iğne takıyordum ben :D

genelde ince borulara sokardık :D

Cino çikolatayı hatırlayan varmı , leblebi tozu ve külahta ufak krema, agızda patlayan şeker :D

Cino çikolatayı hatırlayan varmı , leblebi tozu ve külahta ufak krema, agızda patlayan şeker :D

İnanırmısın gecen bayram denizliye gittik hanımın memleketi bakkaldan bişiyler alıyorum kücük köy bakkalı işte baktım rafta cino var 5-6 tane kaptım zaten kutuda o kadar vardı ben artık üretilmediklerini düşünüyodum :)

İnanırmısın gecen bayram denizliye gittik hanımın memleketi bakkaldan bişiyler alıyorum kücük köy bakkalı işte baktım rafta cino var 5-6 tane kaptım zaten kutuda o kadar vardı ben artık üretilmediklerini düşünüyodum :)

Eski tadında değil içi bir bayık dışındaki çikolata da incelmiş. :(

Ben yetişemedim de annemden falan hep duyardım sinemaya gittiğimizde ailecek.

alaska_frigo.jpg

aynen eski tadında degil bayat gibi duruyor ufaltmışlar bide

zengin işiydi :)

ben alamazdım biz meybuz yerdik poşet içinde renkli buz :D

Hatırlıyorum eskiden(12-13 sene önce falan) ailecek sinemaya giderdik ayda 1 kere falan. Annem hep alırdı, "eski tadı yok bunun" derdi.

Hatırlıyorum eskiden(12-13 sene önce falan) ailecek sinemaya giderdik ayda 1 kere falan. Annem hep alırdı, "eski tadı yok bunun" derdi.

12 sene çok uzak gelmedi bana ben 20 seneden falan bahsediorum sanırım annenizde o zamanlardan bahsediyordur nihayetinde 12 sene önce magnum falan vardı :)

gitigim ilk sinema filmi Richie Rich'ti :D

12 sene çok uzak gelmedi bana ben 20 seneden falan bahsediorum sanırım annenizde o zamanlardan bahsediyordur nihayetinde 12 sene önce magnum falan vardı :)

Tabi tabi. Zaten benim de belirtmek istediğim şey, Frigo'nun çok eski olduğu. 70'ler - 80'ler falan.

Geri
Üst Alt