- 27 Aralık 2008
- 21.841
- 1.428
- 1.813
Cevap: Forum Dinazorları
Bunlar ne zaman çıkmıştı piyasaya?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakiki şu oyunun köpekli olmasının mantığını kavrayamamıştım...
Bir de kardeşimle karşılıklı Soccer oynaken,teyzemin "ne o Cine 5 mi izliyorsunuz ?" diye sorması hala kulaklarımda çınlar.Gülmekten oyunu oynayamamış,sırayla mutfağa kaçmıştık![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hatırlayan var mı ? bunları da![]()
Hatırlayan yada oynamışlığı olan var mı ? Bir de sokaklarda oynadığımız bir oyun vardı ince boruların içine kağıttan yaptığımız küçük külahları sokar birbirimize üfleyip vurmaya çalışırdık birbirimizi ne oyundu be külahların ucuna hep iğne takıyordum ben![]()
![]()
Cino çikolatayı hatırlayan varmı , leblebi tozu ve külahta ufak krema, agızda patlayan şeker![]()
İnanırmısın gecen bayram denizliye gittik hanımın memleketi bakkaldan bişiyler alıyorum kücük köy bakkalı işte baktım rafta cino var 5-6 tane kaptım zaten kutuda o kadar vardı ben artık üretilmediklerini düşünüyodum![]()
Eski tadında değil içi bir bayık dışındaki çikolata da incelmiş.![]()
Ben yetişemedim de annemden falan hep duyardım sinemaya gittiğimizde ailecek.
![]()
İnanırmısın gecen bayram denizliye gittik hanımın memleketi bakkaldan bişiyler alıyorum kücük köy bakkalı işte baktım rafta cino var 5-6 tane kaptım zaten kutuda o kadar vardı ben artık üretilmediklerini düşünüyodum![]()
Ben yetişemedim de annemden falan hep duyardım sinemaya gittiğimizde ailecek.
![]()
zengin işiydi![]()
ben alamazdım biz meybuz yerdik poşet içinde renkli buz![]()
zengin işiydi![]()
ben alamazdım biz meybuz yerdik poşet içinde renkli buz![]()
Hatırlıyorum eskiden(12-13 sene önce falan) ailecek sinemaya giderdik ayda 1 kere falan. Annem hep alırdı, "eski tadı yok bunun" derdi.
12 sene çok uzak gelmedi bana ben 20 seneden falan bahsediorum sanırım annenizde o zamanlardan bahsediyordur nihayetinde 12 sene önce magnum falan vardı![]()