Forum Dinozorları

Cevap: Forum Dinazorları

Bu jileti dünyanın bütün meşhurları kullanıyor arkadaşlar;

İNGİLTERE KRALI

RAHMETLİ BAŞKAN KENNEDY

TAÇSIZ KRAL PELE

BEKENBAVUVER

KALECİ MAYER

NADJA KOMANAÇİ

BRİCİT BARDOT

F7 Lİ CEMİİİİLLLLLLLLLLLLLLL :d

bu Almanlar her daim bir efsane çıkartıyorlar. bir sonraki jenerasyondada klinsmann geldi. şener şenin bir filmde repliği vardı. alman mili takımının bütün kadrosunu neredeyse saydığı :)

[video=youtube;hkriid1YxHY]https://www.youtube.com/watch?v=hkriid1YxHY[/video]

MAD Max

buradaki videoları izleyemiyorum ama. Şunu hatırlatayım. Bu filmleri mahallenin zengin sayılabilecek bir ailesinde bulunan VHS Videolarda izlerdik. Bizim evin yakınlarında bir videocu bulunurdu. Şimdiki CD ciler gibi. Giderdik Video kasedi alır kiralardık. Onu videoya takınca dünya bizim olurdu. :)

images

images

Miyagi reisi nasıl unuturuz hepimizin küçüklüğü cilala parlatla geçti. Birde kartal duruşu, gerçek kavgada yapmaya kalkanlar vardı :)

Cüneyt Arkın a laf yok. aynı sahne Kevin Coastner ın Robin Hood una konduğunda millet bayılmıştı. Elin İngiliz i yapınca olabilir. Bizim malkoçoğlu yapınca saçma :)

bu arada kareteden açılmışken konu Cilala Partlat Karete Kid i unutmamak lazım :)

Peki Lakers-Philedelpia Finalini hatırlayan var mı;)

Oneal,İverson,Fisher falan hepsi oynuyordu.

ulen ben kerim abdul Cabbar, Magic Johnson, Lerry Bird, Isah Tomas onları hatırlıyorum. Hayatımda izlediğim en güzel finaller LAKERS BOSTON FİNALLERİYDİ.

Polis Akademisini unutmayalım gençler.Haytavır,Pıraktır:) Ben traktör olarak duyardım.:D

Neyse ben yemege kacar,nasip olursa devam ederiz:)

Abi sen ikisinide gördün;Abdül cabbar mı daha iyidi,yoksa Jordan mı:)

JORDAN EFSANE İDOL bilimum herşeydi. Basketbolu dünyada bukadar popiler yapan bir isim varsa Jordan dır. O basketbolun gelmiş geçmiş hatta gelecek en iyi ismi.

İkisinin birbirleriyle alakası yoktu. Cabbar efsaneydi ama Jordan gerçekten uçuyordu Bulls şampiyondu sadece final serisindeki rakipleri değişiyordu. Ayrıca Magic Jonson izlenesi bir adamdı.

Abi sen ikisinide gördün;Abdül cabbar mı daha iyidi,yoksa Jordan mı:)

Geri
Üst Alt