Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Sen ne diyorsun yahu? Onla benım aramda espri, o anladı neden yazdığımı, senle, sizle ne alakası var. Öyle yazmak yemez dedim ben, admin olmak yemez demedim. Lafı başka yerlerinizden anlayıp dönmeyin, sonra o küçük dağlar ova olur, aman deyim.

Ha bu arada, evet marifet. O adminlerin sen burada şu yorumu bile yapasın diye gecelerce uykusuz kaldığı oluyor. Böyle boş beleş dışarıdan sallamak kolay tabii.

Haklısın, özür dilerim :)

Büyük marifet "Adminastratör" olmak :) Küçük dağları Admin'ler yaratmış, baksanıza, "Yemez" öyle falan!.. Hadi ya..

Espri olmadığı sürece; beğenmediğin Adminler kötü örnek olmamak adına açık forumlarda sandığın şekilde tartışmaz ;)

Forumda bazı üyelerin Arda Turan üzerinden yaptkları ego tatminlerden rahatsızım,aslında görmemezlikten geliyorum çokta önemli değil ama "Arda Turan kadroya alınmadı" topiğinde yazılan üstelik forum admini tarafından bazı mesajlar beni rahatsız etti, şikayetimi bildirmek istedim Arda Turanı her Galatasaraylı sever, eleştirende sever bazıları gibi körü körüne savunan adamda sever, kimse Ardayı performansından dolayı eleştiriyor diye fenerli olmaz, malum protestodan sonra moda oldu Ardayı eleştirenleri tiye alıp sözde taraftar ilan etmek,taraftarı ayrıştırmakda moda oldu sanırım öyle ki forum admini bile anti ardacılar, içimizdeki fenerliler gibi yakışıksız kutuplaşmaya yol açacak anlamsız ve talihsiz ifadeler kullanabiliyor bu ne derece doğrudur soruyorum size,neymiş bazıları seviniyomuş ya sanane birader derim bende isteyen kadroda olmadığı için sevinebilir belki adam sahada görmek istemiyodur Arda'yı, sırf bir resime puhahaha yazdı diye bir arkadaşım ceza aldı bende soruyorum ceza veren ve bana sebep sunan admin arkadaşa siz Arda Turan topiclerinde üyelerle ve kendi kafanızdaki Arda turan senaryolarıyla dalganızı geçerken, insanları ardacılar anti ardacılar diye ayrıştırıken! (öyle bişey olmadğı halde sanırım sırf dikkat çekmek için yapıyosunuz!) iyide bu arkadaş dalga! geçerken kötü hatta ortada dalga bile yok ,sen dalganı geçersen anti ardacılarla! oda sana aynı tonda cevap verir bu kadar basit! ceza alması gerekmez, merak etmeyin bizde sizler kadar seviyoruz kaptanı ama yanlşlarını söylüyoruz diye bizi Arda düşmanı ilan ediyosunuz, protesto sanırım size çok dokunmuş, adama eleştiri getiren üyelere sözde taraftar muamelesi yapıyosunuz ve her defasnda aynı geyik,biraz saygılı olun, eleştirilere belli kişiler alaycı yaklaşımlar ve postlar, merak ediyorum cidden Arda Turan sizi maaşamı bağladı adam kendi kalesine gol atıp GS ı küme düşürse savunacak bir yapıdasınız, içimizdeki fenerliler, anti ardacılar gibi reyting kokan ifadelere gerek yok.Arda size ne veriyorsa 2katını vereceğim ancak dürüst yorum yazın.

Maaşımı veren Arda ilk 11'de imiş. Kaldırıyorum arkadaşının cezasını. :)

Maaşımı veren Arda ilk 11'de imiş. Kaldırıyorum arkadaşının cezasını. :)

iyi olur.anti ardacı Galatasaraylı arkadaşım dönsün foruma, son olarak şunu söyliyim Tamer kimseye karşı bir art niyetim yok isteyen istediğini savunsun ama kimse GS kaptanını bu tür ayrıştırmalara alet etmesin,o tüm Galatasaraylıların kaptanı sonuçta eleştireninde eleştirmeyeninde,umarım kullandığın ifadelerin üstelik Admin sıfatıyla doğru olmadığının farkına varmanı temenni ediyorum.

Galata Sarayı Efendileri rütbesi için ne yapmak lazımsa yapmaya hazırım. İlgilerinize!

Yanlış anlamadıysam bu kriterlerin hepsine uyuyor gibiyim.:)

Galata Sarayı Efendileri rütbesi için ne yapmak lazımsa yapmaya hazırım. İlgilerinize!

Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok, siz kendiniz olun, uygunsanız verilir rütbe.

Güzel Türkçe, seviyeli yorumlar vs. Bu tarz kıstaslar var.

Ekstra bir şey yapmanıza gerek yok, siz kendiniz olun, uygunsanız verilir rütbe.

Güzel Türkçe, seviyeli yorumlar vs. Bu tarz kıstaslar var.

Sevgili Sertaç;

https://www.gscimbom.com/forum/ali-sami-yen-forumu/17062-ali-sami-yen-forumu-hakkinda.html buradaki kriterlere uyuyorum ve ordaki yazıda

''6000 üyemiz içinde sizi farkedemediysek üzülmeyin. Kriterlere uygun olduğunu gösterebilen herkes, kendini Galata Sarayı Efendileri kategorisi için öngörebilir. Bunun için bir süpermod yada üstü yetkiye sahip bir yöneticiye atacağınız PM (özel mesaj) değerlendirmeye alınmanız için yeterli olacaktır'' söyleniyor bende özel mesaj atsam mı diye düşünmüştüm.

Önce ismi düzelterek başlayabiliriz aslında.

Sevgili Sertaç;

https://www.gscimbom.com/forum/ali-sami-yen-forumu/17062-ali-sami-yen-forumu-hakkinda.html buradaki kriterlere uyuyorum ve ordaki yazıda

''6000 üyemiz içinde sizi farkedemediysek üzülmeyin. Kriterlere uygun olduğunu gösterebilen herkes, kendini Galata Sarayı Efendileri kategorisi için öngörebilir. Bunun için bir süpermod yada üstü yetkiye sahip bir yöneticiye atacağınız PM (özel mesaj) değerlendirmeye alınmanız için yeterli olacaktır'' söyleniyor bende özel mesaj atsam mı diye düşünmüştüm.

Bu başvurudur zaten, değerlendirme alınırsınız, merak etmeyin. Ama öyle hemen veremeyiz başvuruyla. Dediğim gibi, değerlendirmeye alınırsınız mutlaka.

Önce ismi düzelterek başlayabiliriz aslında.

Onun için gerçekten çok uğraştım ama bulamadım bir türlü soramadımda kimseye utandığım için. Gerçi bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ama öyle düşünemiyor insan. :(

Madem konusu açıldı yardımcı olursanız sevinirim.

Eğer benim ismim rahatsız ediyorsa yardım ederseniz düzeltebilirim.

Ama yok ben yanlış anladıysam kusuruma bakma.

Senlik bir sorun değil, sitede bir çok üyenin senin tarzında isimleri. Ve hoş durmuyor. Yani nick gibi duruyor. Yanlış anlama. Ben sadece yönetime öneri yaptım burdan. Senin düzeltebileceğini sanmıyorum, öyle bir ayar yeri yok.

Madem öyle bir ayar yok neden Ertuğrul Yılmaz bana ''Önce ismi düzelterek başlayabiliriz aslında'' diyerek mesaj atıyor?

Ertuğrul Bey yardımcı olabilir misiniz?

Madem öyle bir ayar yok neden Ertuğrul Yılmaz bana ''Önce ismi düzelterek başlayabiliriz aslında'' diyerek mesaj atıyor?

Ertuğrul Bey yardımcı olabilir misiniz?

Orada biz düzeltelim anlamında söylemiş. mirza_yonca değil de, Mirza Yonca olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt