Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler
Forumda bazı üyelerin Arda Turan üzerinden yaptkları ego tatminlerden rahatsızım,aslında görmemezlikten geliyorum çokta önemli değil ama "Arda Turan kadroya alınmadı" topiğinde yazılan üstelik forum admini tarafından bazı mesajlar beni rahatsız etti, şikayetimi bildirmek istedim Arda Turanı her Galatasaraylı sever, eleştirende sever bazıları gibi körü körüne savunan adamda sever, kimse Ardayı performansından dolayı eleştiriyor diye fenerli olmaz, malum protestodan sonra moda oldu Ardayı eleştirenleri tiye alıp sözde taraftar ilan etmek,taraftarı ayrıştırmakda moda oldu sanırım öyle ki forum admini bile anti ardacılar, içimizdeki fenerliler gibi yakışıksız kutuplaşmaya yol açacak anlamsız ve talihsiz ifadeler kullanabiliyor bu ne derece doğrudur soruyorum size,neymiş bazıları seviniyomuş ya sanane birader derim bende isteyen kadroda olmadığı için sevinebilir belki adam sahada görmek istemiyodur Arda'yı, sırf bir resime puhahaha yazdı diye bir arkadaşım ceza aldı bende soruyorum ceza veren ve bana sebep sunan admin arkadaşa siz Arda Turan topiclerinde üyelerle ve kendi kafanızdaki Arda turan senaryolarıyla dalganızı geçerken, insanları ardacılar anti ardacılar diye ayrıştırıken! (öyle bişey olmadğı halde sanırım sırf dikkat çekmek için yapıyosunuz!) iyide bu arkadaş dalga! geçerken kötü hatta ortada dalga bile yok ,sen dalganı geçersen anti ardacılarla! oda sana aynı tonda cevap verir bu kadar basit! ceza alması gerekmez, merak etmeyin bizde sizler kadar seviyoruz kaptanı ama yanlşlarını söylüyoruz diye bizi Arda düşmanı ilan ediyosunuz, protesto sanırım size çok dokunmuş, adama eleştiri getiren üyelere sözde taraftar muamelesi yapıyosunuz ve her defasnda aynı geyik,biraz saygılı olun, eleştirilere belli kişiler alaycı yaklaşımlar ve postlar, merak ediyorum cidden Arda Turan sizi maaşamı bağladı adam kendi kalesine gol atıp GS ı küme düşürse savunacak bir yapıdasınız, içimizdeki fenerliler, anti ardacılar gibi reyting kokan ifadelere gerek yok.Arda size ne veriyorsa 2katını vereceğim ancak dürüst yorum yazın.