Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Tek parça sayfayı sündürdü, 4 parçaya ayırıp css ile birleştirdim :D Biraz daha değişiklikten sonra header işi bitecek.

yeni banner çok güzel olmuş kim yaptıysa ellerine sağlık

Cinconlular forumlarında bana 1 ay ceza vermiş. Bu sene 6s ilk beşe anca girer‚ Türkiye kupasında da en fazla çeyrek final oynar diye yorum yazmışım. Bi sürü cinconlu da alıntı yapmış destek çıkmış. Sanki yanlışmış gibi 1 ay ceza vermişler. muhahahahaha (antu,dan)

Bu mesajın içeriğine üyenin ne olduğunun anlaşılması adına hiç dokunmadım.Gereğinin yapılacağını umut ediyorum.

header güzel olmuş tebrikler ,

üye olamayanların kullanıcı profilinin belkide isim soyadın gizlenmesi daha iyi olacağı kanaatindeyim . belki nickname görülür kullanıcının üye girişi yapılanca bu haliyle görülebilir böylece kişinin güvenliğide sağlanmış olur isim soyad nerde yaşadığı vs vs .

Cinconlular forumlarında bana 1 ay ceza vermiş. Bu sene 6s ilk beşe anca girer‚ Türkiye kupasında da en fazla çeyrek final oynar diye yorum yazmışım. Bi sürü cinconlu da alıntı yapmış destek çıkmış. Sanki yanlışmış gibi 1 ay ceza vermişler. muhahahahaha (antu,dan)

Bu mesajın içeriğine üyenin ne olduğunun anlaşılması adına hiç dokunmadım.Gereğinin yapılacağını umut ediyorum.

Bu forum değildir. Böyle bir ceza hatırlamıyorum ben. Biz buna 1 ay vermeyiz hem. ;)

Teşekkürler güzel olmuş.Zamanla daha felaket şeyler yapacağınıza inanıyorum:)

:)

yeni banner çok güzel olmuş kim yaptıysa ellerine sağlık

Teşekkürler..Cem Kılıç ve benim ortak yapımımız:)

header güzel olmuş tebrikler ,

üye olamayanların kullanıcı profilinin belkide isim soyadın gizlenmesi daha iyi olacağı kanaatindeyim . belki nickname görülür kullanıcının üye girişi yapılanca bu haliyle görülebilir böylece kişinin güvenliğide sağlanmış olur isim soyad nerde yaşadığı vs vs .

Teşekkürler..:)

yeni banner iyi olmamış

Banner çok güzel olmuş. Elinize sağlık.

Yeni banner gerçekten çok hoş olmuş, Emre ve Cem elinize sağlık. :)

tasarım bana çok iyi gelmedi, renkler soluk gibi, resme baktığımda diğer bannerlarda bulduğumu canlılığı bulamadım.

Saygı duyarım:)Fakat bu banner bence daha öncekilerden çok daha canlı:)

yinede emeğine sağlık Emre, çoğunluk beğenmiş:) biliyosun zaten çalışmalarına hayranım:D

Herkese görüşleri için teşekkür ediyorum, bu bannerda büyük pay Emre'nindir :) Ha bu arada Ege Kılıç'a da önerisi için ayrıca teşekkür etmek lazım.

Helal olsun, mükemmel olmuş. Kim yaptıysa ellerine sağlık ;)

Banner manyak olmuş.Yani hayatımda gördüğüm en iyi banner diyebilirim.Şahin bugün tersinden kalkmış galiba:D

Herkese görüşleri için teşekkür ediyorum, bu bannerda büyük pay Emre'nindir :) Ha bu arada Ege Kılıç'a da önerisi için ayrıca teşekkür etmek lazım.

Ne demek dostum.Bir süredir değişiklikler yaptığınızın farkındayım ve sürekli daha da ileri giden, güzel çalışmalar görüyordum.SAdece bir öneri getirdim ve fikrime değer verdiğiniz için asıl size teşekkür etmek lazım.

Dediğim gibi sürekli geliştirdiğinizi biliyorum daha da iyi şeyler zamanla oluşturacağınıza eminim:)

Ne demek dostum.Bir süredir değişiklikler yaptığınızın farkındayım ve sürekli daha da ileri giden, güzel çalışmalar görüyordum.SAdece bir öneri getirdim ve fikrime değer verdiğiniz için asıl size teşekkür etmek lazım.

Dediğim gibi sürekli geliştirdiğinizi biliyorum daha da iyi şeyler zamanla oluşturacağınıza eminim:)

Teşekkürler, inşallah çok çok daha iyi çalışmalar yapacağız. Yakında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt