Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler

Forumda güncelliğini yitiren bazı konular silindiği içindir.

Silinen mesajları / konuları ayrı bir yerde saklayıp daha sonra istendiğinde tekrar yüklenmesi gibi bir olay olur mu?

A konusu yedeklendikten sonra siliniyor. Sonra tekrar foruma taşnıyor gibi? Çok mu abarttım acaba :D

Silinen mesajları / konuları ayrı bir yerde saklayıp daha sonra istendiğinde tekrar yüklenmesi gibi bir olay olur mu?

A konusu yedeklendikten sonra siliniyor. Sonra tekrar foruma taşnıyor gibi? Çok mu abarttım acaba :D

Olamaz. Veri tabanını rahatlatmak için yapılıyor bu temizlik.

Forumda kültür-sanat vs. vs. hatta sözlük yeniden düzenlenemez mi? Çok karışık duruyor. Mesala sözlükle ilgili açılan konuların isimlerinin yazdığı bir sayfa yer alabilir. Birisi sözlükte konu açarken önceki sayfalarada tek tek bakmak zorunda kalıyor. Fakat kültür-sanat-felsefe vs. vs. sayfaları yeniden düzenlenip bir çeki-düzen verilse ve daha aktif hale getirilse daha iyi olur gibi.. Mesala kitaplar , filmler ve diziler ana başlık altında toplanıp, kitaplar kendi içinde tarzına göre alt başlıklara, diziler kendi içerisinde yerli ve yabancı gibi başlıklara bölünse daha derli-toplu olur gibi..

Sayısını bilmiyorum belirli aralıklarla azalıyor bir önemi de yok gerçi nedenini merak ettim sadece. :)

Anladım, dönem dönem silinen konular oluyor. Az önce tecrübeli forumundan sildim birkaç konu, ondandır.

O zaten var, saklanıyor, geri gelmesi gerekirse geliyor. Çok çok eskiler ise imha ediliyor.

Sertaç hocam, bir de 12 dev adamla ilgili öneriye cevap alsak? :D

Forumda kültür-sanat vs. vs. hatta sözlük yeniden düzenlenemez mi? Çok karışık duruyor. Mesala sözlükle ilgili açılan konuların isimlerinin yazdığı bir sayfa yer alabilir. Birisi sözlükte konu açarken önceki sayfalarada tek tek bakmak zorunda kalıyor. Fakat kültür-sanat-felsefe vs. vs. sayfaları yeniden düzenlenip bir çeki-düzen verilse ve daha aktif hale getirilse daha iyi olur gibi.. Mesala kitaplar , filmler ve diziler ana başlık altında toplanıp, kitaplar kendi içinde tarzına göre alt başlıklara, diziler kendi içerisinde yerli ve yabancı gibi başlıklara bölünse daha derli-toplu olur gibi..

Konu açma problemi eskiden yoktu. Konu açmaya calısıldıgında sistem otomatik olarak, eger o konu varsa, gösteriyordu. Yeni sürüme geçince, o özellik kayboldu.

Mehmet bey, referandum konusuna Adana yı da ekleyebilir misiniz ?

Forum kasıyor sanki biraz. Akşam Final maçı var daha çok kasar gibime geliyor.

harbiden ya yeni stil dehşet olmuş, cam gibi parlıyor mübarek:D

tecrübeli üyelere kıyak geçildi herhalde:), emeği geçenlere teşekkürler.

Değişiklik olsun diye yaptık, sıfırdan.:) Renkler canlansın maksat, sönük kalıyordu. Alttaki rütbe ise Emre'nin eseri, renklerin tonundan sanırım öyle duruyor, bildiğim kadarıyla hepsi aynı.;)

Beyler, dünya 2'incisi olduğumuz topiği niye kilitliyorsunuz ya? Onu anlamıyorum ben? Bir tartışma çıkıyor konu kilitliyorsunuz. Duruma hakim olamayamıyor musunuz? Gerekli düzenlemeleri yaparsınız. Sorun çıkan mesajları editleyin, uyarın ceza verin ya da silin neden hemen kilitliyorsunuz. Dünya 2'incisi olmuşuz. Yazı yazamıyoruz. Yok böyle bir şey!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt