- 20 Haziran 2009
- 15.354
- 0
- 1.361
Cevap: Forum | Tebrikler, Öneriler ve Şikayetler
Forumda güncelliğini yitiren bazı konular silindiği içindir.
Forumda güncelliğini yitiren bazı konular silindiği içindir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Silinen mesajları / konuları ayrı bir yerde saklayıp daha sonra istendiğinde tekrar yüklenmesi gibi bir olay olur mu?
A konusu yedeklendikten sonra siliniyor. Sonra tekrar foruma taşnıyor gibi? Çok mu abarttım acaba![]()
Sayısını bilmiyorum belirli aralıklarla azalıyor bir önemi de yok gerçi nedenini merak ettim sadece.![]()
Silinen mesajları / konuları ayrı bir yerde saklayıp daha sonra istendiğinde tekrar yüklenmesi gibi bir olay olur mu?
A konusu yedeklendikten sonra siliniyor. Sonra tekrar foruma taşnıyor gibi? Çok mu abarttım acaba![]()
Olamaz. Veri tabanını rahatlatmak için yapılıyor bu temizlik.
Anladım, dönem dönem silinen konular oluyor. Az önce tecrübeli forumundan sildim birkaç konu, ondandır.
O zaten var, saklanıyor, geri gelmesi gerekirse geliyor. Çok çok eskiler ise imha ediliyor.
Anladım, dönem dönem silinen konular oluyor. Az önce tecrübeli forumundan sildim birkaç konu, ondandır.
O zaten var, saklanıyor, geri gelmesi gerekirse geliyor. Çok çok eskiler ise imha ediliyor.
Sertaç hocam, bir de 12 dev adamla ilgili öneriye cevap alsak?![]()
Karar alınmadan cevap vermeyim.![]()
Forumda kültür-sanat vs. vs. hatta sözlük yeniden düzenlenemez mi? Çok karışık duruyor. Mesala sözlükle ilgili açılan konuların isimlerinin yazdığı bir sayfa yer alabilir. Birisi sözlükte konu açarken önceki sayfalarada tek tek bakmak zorunda kalıyor. Fakat kültür-sanat-felsefe vs. vs. sayfaları yeniden düzenlenip bir çeki-düzen verilse ve daha aktif hale getirilse daha iyi olur gibi.. Mesala kitaplar , filmler ve diziler ana başlık altında toplanıp, kitaplar kendi içinde tarzına göre alt başlıklara, diziler kendi içerisinde yerli ve yabancı gibi başlıklara bölünse daha derli-toplu olur gibi..