Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.531
- 11.606
- 673
Iyi ki varsın sayın renktaşım. Yoksa bu hiç zapt olmaz.İyi ki doğdun kardeşim ne diyeyim bilemedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi ki varsın sayın renktaşım. Yoksa bu hiç zapt olmaz.İyi ki doğdun kardeşim ne diyeyim bilemedim.
Sen de iyiki doğdun Kenancığım.Iyi ki varsın sayın renktaşım. Yoksa bu hiç zapt olmaz.
İyi ki doğdun kardeşim ne diyeyim bilemedim.
Sen de iyiki doğdun Kenancığım.
@Erman Türker; sana mı soracağım iyi doğup doğmadığımı MK.İyi ki doğdun
Eleştiri farklı düşmanlık farklıAz dozda Fatih Terim düşmanlığı yapanlarıda engelliyor musun rdaş?
Ben Türkiyeden içki almıyorum bu yüzden ilgilenmiyorum, sizler için yorum yapacak olursam beter olun derim. Sizlerden kastım türkiyeden içki alan ayyaşlar.Teşekkür ederim abi. Sen de iyi ki doğdun.
Alkol zammı hakkında düşüncen nedir? Evde bira yapımı ile ilgili planlarım vardı. Ne dersiniz_
Ben Türkiyeden içki almıyorum bu yüzden ilgilenmiyorum, sizler için yorum yapacak olursam beter olun derim. Sizlerden kastım türkiyeden içki alan ayyaşlar.
Sayın renktaşım bunu nasıl beceriyorsun?Ben Türkiyeden içki almıyorum bu yüzden ilgilenmiyorum, sizler için yorum yapacak olursam beter olun derim.
Lutfen Gokhan reyisle dogru konusalim..Puhh sana
ub.msji
geçen özrünü kabul etmedim diye engelmiş beni adam neresi saygın oluyor boyle adamın?Lutfen Gokhan reyisle dogru konusalim..
Kendisi cok saygin bie is adamidir.
Murat renktaşım, yaşın ile ilgili yanlış bilgiler vermeye başladığında tekrar görüşelim bunu.![]()
Kendisi eger izin verirse gelecekle ilgili planlarini aciklarim .. @Gökhan Atlansoygeçen özrünü kabul etmedim diye engelmiş beni adam neresi saygın oluyor boyle adamın?
birdaha özür dilerse belki kabul ederim
Ciddi mi?Gurbet yeli
HMMKendisi eger izin verirse gelecekle ilgili planlarini aciklarim .. @Gökhan Atlansoy
Ip ucu vereyim, Forumu bambaska noktalara getirecek.. Anlayacagin oyle bos adam degil renktas
Yok takılıyorum üstad.Ciddi mi?
O renktaşımızın bugüne kadar kimseye bir zararını görmedim.