forumda engellediklerimiz?

Teşekkür ederim abi. Sen de iyi ki doğdun.

Alkol zammı hakkında düşüncen nedir? Evde bira yapımı ile ilgili planlarım vardı. Ne dersiniz_
Ben Türkiyeden içki almıyorum bu yüzden ilgilenmiyorum, sizler için yorum yapacak olursam beter olun derim. Sizlerden kastım türkiyeden içki alan ayyaşlar.

Ben Türkiyeden içki almıyorum bu yüzden ilgilenmiyorum, sizler için yorum yapacak olursam beter olun derim. Sizlerden kastım türkiyeden içki alan ayyaşlar.

Pek güzel mesela küfür ettiğim bir post örneği. Taze taze örneğini verdiğiniz için teşekkür ederim.

Ben Türkiyeden içki almıyorum bu yüzden ilgilenmiyorum, sizler için yorum yapacak olursam beter olun derim.
Sayın renktaşım bunu nasıl beceriyorsun?
Tam böyle sana güveniyor, Mehmet renktaşım arabayı çalıştırıp beni çölün ortasında bırakıp gitmez diyor ama her seferinde çölün ortasında kalıyor.

Hayırdır sende geçen gün aynı konuda tartıştığın vatandaş gibi karşıda ki kişinin zayıf durumda olmasını mı bekliyorsun :cigara:

Olmuyor Kenan kardaş olmuyor hem eleştir hem aynını yap :asd:

@Mustafa Kaya büyük başkanı yedirmeyiz, istediğin zaman görüşebiliriz. :uiyy:

Murat renktaşım, yaşın ile ilgili yanlış bilgiler vermeye başladığında tekrar görüşelim bunu.

Son düzenleme:
geçen özrünü kabul etmedim diye engelmiş beni adam neresi saygın oluyor boyle adamın?
birdaha özür dilerse belki kabul ederim
Kendisi eger izin verirse gelecekle ilgili planlarini aciklarim .. @Gökhan Atlansoy

Ip ucu vereyim, Forumu bambaska noktalara getirecek.. Anlayacagin oyle bos adam degil renktas

Geri
Üst Alt