Forumda Uzun Yıllar Vakit Geçirmiş Olup da Artık Aramızda Olmayan İsimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Girecek hiç mi vakti yok adam 30 yaşında üni'ye başladı tıp okuyacak değil sanırsam. O vakitten sonra girmedi benim bildiğim kadarıyla da arada konuşuyorduk.
Biz Galatasaraylıyız giriyoruz. Mehmet Galatasaraylı değil, girmek için nedeni de az veya yok. Facebook'ta da fazla aktif değil zaten. Önemli bir proje hazırlığı içerisinde, iş hayatına atıldı okulun yanında.

Biz Galatasaraylıyız giriyoruz. Mehmet Galatasaraylı değil, girmek için nedeni de az veya yok. Facebook'ta da fazla aktif değil zaten. Önemli bir proje hazırlığı içerisinde, iş hayatına atıldı okulun yanında.
3 sene ønce olan şeyi şimdi ki yoğunluğuna mi bagliyorsun :)
Adam inønu maçından sonra girmedi iste. Ben cok gördüm PSN'de fifa oynarken :) :)

Başka bir root admin olan @Mustafa Gürpınar da aramızdan ayrıldı herhalde.

Yok renkdas o maçta değil. İnønu deki mactan beri yok arkadas :)
Son mesajını 2014'te aşağıdaki linkteki başlığa yazmış. İnönü'deki son maçımız ise nereden baksak 2-3 sene önceydi. Belki de takımının kötü gidişatından girmiyordur bilemem (ki en kötü Liverpool'u elediklerinde girebilirdi), ancak bana okul ve proje ile meşgul olduğunu söyledi. İddialaşmadan girmeyecek biri değil. Dediğim gibi zaten Galatasaraylı değil, forum artık ilgisini çekmiyor olabilir.

https://www.gscimbom.com/forum/f155-fifa/fifa-14-ps3-xbox-360-pc-75683/index122.html#post6348056

Bir üye vardı yaşı çok gençti Bruma bruma diye yırtınmıştı çok kısa sürede çok msj atmıştı onla kavga ettim küfür ettim 2 ay ceza yedim.Sonra yok oldu gitti bana kuş filan demişti çok sinirlenmiştim ona karşımda olsa ağzını burnunu kırardım.Ergen işte.Adını hatırlayamadım şimdi...

Bir üye vardı yaşı çok gençti Bruma bruma diye yırtınmıştı çok kısa sürede çok msj atmıştı onla kavga ettim küfür ettim 2 ay ceza yedim.Sonra yok oldu gitti bana kuş filan demişti çok sinirlenmiştim ona karşımda olsa ağzını burnunu kırardım.Ergen işte.Adını hatırlayamadım şimdi...

Niye sinirlendinki kuşmusun ?

Hee kuşum kardeş

18778665.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt