- 8 Mayıs 2009
- 18.891
- 6.357
- 2.493
Giden herkes özleniyor mübarek. Bende gidecem lan.
Not: Bu mesaj güzel orta içerir.
sg yazacaktım da minimum 3 karakter istiyor lan ne anlamsız şey bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giden herkes özleniyor mübarek. Bende gidecem lan.
Not: Bu mesaj güzel orta içerir.
kamil meriç de gelmiyor artık adaşım, bide pek anlaşamasamda emrah kayaydı sanırım joker avatarlı
Vay anasına bizim Barış ünlü çıktı![]()
melih turan o değil sanırımMelih forumda yav![]()
alemdar ibaret vardı bir ara ne oldu banlandımı
alinti niye yapmiyon abi. İsirmiyorum benÜnlülügü kim kaybetmişte ben bulayim.
![]()
Ağabey o yakıştırmayı kendim keşfetmiş olabilirim ama benden başkası kullanınca rahatsız oluyorum sanki@UğurYılmaz Sen hep tek kaş mıydın ?
Dizi izleme benim tercihim, Hamza Hamzaoğlu gibi ev içi dengeleri korumaya çalışıyorum ki yarın bir gün maç falan olduğunda sorun çıkmasınBak ben foruma ilk geldiğimde sene 2009'du. Misafir olarak takılıyordum o dönemde. O zaman da evliydim ama çocuk yoktu. Şu an 2 çocuğum var. Allah herkese sevdiklerini bağışlasın. Ama hiç bir zaman ipleri bırakmadım ben. O ipi bir defa bıraktımı köle yaparlar adamı. Bizim evde çoğu zaman dizi değil, formalar üstte maç izlenir. Yani kısaca sorun sende diyebiliriz.![]()
GT-I9300 Tapatalk
Denge elbette önemli. Yani diziler de bizim evlatlarımız.Dizi izleme benim tercihim, Hamza Hamzaoğlu gibi ev içi dengeleri korumaya çalışıyorum ki yarın bir gün maç falan olduğunda sorun çıkmasın![]()
Eray üstad kadınları tam çözememiş bence@Eray ÖZTÜRK Hocam yalnız çok tehlikeli sularda yüzüyorsun, Türk milletinin risk hesabı yapmayı bilmediğini kanıtlar nitelikte tavsiyelerde bulunmuşsun... Risk hesabı X felaketinin gerçekleşme yüzdesine göre yapılmaz, gerçekleşmesi halinde vereceği zarara göre hesaplanır.
Örn: İstanbul'da tsunami olma olasılığı düşüktür, lakin olursa vereceği zarar inanılmaz boyutlardadır.
Süha'ya verdiğin tavsiyeleri, İstanbul örneği üzerinden değerlendirecek olursak durum vahimdir.
Saygılar, Sevgiler...
Bak ben foruma ilk geldiğimde sene 2009'du. Misafir olarak takılıyordum o dönemde. O zaman da evliydim ama çocuk yoktu. Şu an 2 çocuğum var. Allah herkese sevdiklerini bağışlasın. Ama hiç bir zaman ipleri bırakmadım ben. O ipi bir defa bıraktımı köle yaparlar adamı. Bizim evde çoğu zaman dizi değil, formalar üstte maç izlenir. Yani kısaca sorun sende diyebiliriz.![]()
GT-I9300 Tapatalk