Forumda Uzun Yıllar Vakit Geçirmiş Olup da Artık Aramızda Olmayan İsimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kamil meriç de gelmiyor artık adaşım, bide pek anlaşamasamda emrah kayaydı sanırım joker avatarlı

Emrah abi ters adamdi ama huyuna gittin mi melek gibi bir insandi:D Niye gelmiyor acaba evlenmişti en son. Evlenen adam iktidari kaybetmiş gibi görünmüyor bir daha:asd22:

Vay anasına bizim Barış ünlü çıktı :D

alinti niye yapmiyon abi. İsirmiyorum ben:D Ünlülügü kim kaybetmişte ben bulayim.:P

Yok oğlum ne alıntı yapacağım ünlü olduğunu bilmiyordum, trip falan atarsın diye alıntılamadım. Eski üyeysen neden üyelik tarihin 2014 ? Kafamda deli sorular oluştu Barış, aydınlat beni :D

yaser vardı.rus düşkünü kardeşim benim:D

@UğurYılmaz Sen hep tek kaş mıydın ?
Ağabey o yakıştırmayı kendim keşfetmiş olabilirim ama benden başkası kullanınca rahatsız oluyorum sanki:DTek kaş nedir ya xdxhgx olmaz mı önceden de Tireli idim ama Rize'nin Tire'si değil bildiğimiz "-" idi Uğur-Yılmaz gibi gibi yani ufak bir evrim geçirdim işlevsiz bir parçamdan kurtuldum şimdi sıra ayrılmaya geldi baya uzun ve emek gerektiren bir süreç sonuçta bu:D

Yalnız o Barış'ın bu Barış çıkmasına şaşırdım diğerine kıl oluyordum açıkçası bir keresinde canı epey ülker link istemiş olacak ki spamlayınca ben yazayım en son dedim ki izlemiyordum bile arayıp buldum pm attım adam bir "eyvallah" bile demedi hani zorunda değil ama olsun demesini beklerdim:D Bu Barış ise daha cana yakın duruyor niyeyse soyisimle birlikte huy değişimi olmuş galiba:D

Bak ben foruma ilk geldiğimde sene 2009'du. Misafir olarak takılıyordum o dönemde. O zaman da evliydim ama çocuk yoktu. Şu an 2 çocuğum var. Allah herkese sevdiklerini bağışlasın. Ama hiç bir zaman ipleri bırakmadım ben. O ipi bir defa bıraktımı köle yaparlar adamı. Bizim evde çoğu zaman dizi değil, formalar üstte maç izlenir. Yani kısaca sorun sende diyebiliriz.

GT-I9300 Tapatalk
Dizi izleme benim tercihim, Hamza Hamzaoğlu gibi ev içi dengeleri korumaya çalışıyorum ki yarın bir gün maç falan olduğunda sorun çıkmasın :D

@Eray ÖZTÜRK Hocam yalnız çok tehlikeli sularda yüzüyorsun, Türk milletinin risk hesabı yapmayı bilmediğini kanıtlar nitelikte tavsiyelerde bulunmuşsun... Risk hesabı X felaketinin gerçekleşme olasılığına göre yapılmaz, gerçekleşmesi halinde vereceği zarara göre hesaplanır.

Örn: İstanbul'da tsunami olma olasılığı düşüktür, lakin olursa vereceği zarar inanılmaz boyutlardadır.

Süha'ya verdiğin tavsiyeleri, İstanbul örneği üzerinden değerlendirecek olursak durum vahimdir.

Saygılar, Sevgiler...

Son düzenleme:
rambo avatarlı bir ırkçı vardı. bayağıdır gözükmüyor adı neydi unuttum.

@Eray ÖZTÜRK Hocam yalnız çok tehlikeli sularda yüzüyorsun, Türk milletinin risk hesabı yapmayı bilmediğini kanıtlar nitelikte tavsiyelerde bulunmuşsun... Risk hesabı X felaketinin gerçekleşme yüzdesine göre yapılmaz, gerçekleşmesi halinde vereceği zarara göre hesaplanır.

Örn: İstanbul'da tsunami olma olasılığı düşüktür, lakin olursa vereceği zarar inanılmaz boyutlardadır.

Süha'ya verdiğin tavsiyeleri, İstanbul örneği üzerinden değerlendirecek olursak durum vahimdir.

Saygılar, Sevgiler...
Eray üstad kadınları tam çözememiş bence :D

tolga gül
sercan horozcu
hasan emre mert
semih akpınar
atakan kenar
yunus boğazlıyanlı

Bak ben foruma ilk geldiğimde sene 2009'du. Misafir olarak takılıyordum o dönemde. O zaman da evliydim ama çocuk yoktu. Şu an 2 çocuğum var. Allah herkese sevdiklerini bağışlasın. Ama hiç bir zaman ipleri bırakmadım ben. O ipi bir defa bıraktımı köle yaparlar adamı. Bizim evde çoğu zaman dizi değil, formalar üstte maç izlenir. Yani kısaca sorun sende diyebiliriz.

GT-I9300 Tapatalk

Parti kur oy verelim Eray başkan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt