Forumda Uzun Yıllar Vakit Geçirmiş Olup da Artık Aramızda Olmayan İsimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Eray ÖZTÜRK Hocam yalnız çok tehlikeli sularda yüzüyorsun, Türk milletinin risk hesabı yapmayı bilmediğini kanıtlar nitelikte tavsiyelerde bulunmuşsun... Risk hesabı X felaketinin gerçekleşme olasılığına göre yapılmaz, gerçekleşmesi halinde vereceği zarara göre hesaplanır.

Örn: İstanbul'da tsunami olma olasılığı düşüktür, lakin olursa vereceği zarar inanılmaz boyutlardadır.

Süha'ya verdiğin tavsiyeleri, İstanbul örneği üzerinden değerlendirecek olursak durum vahimdir.

Saygılar, Sevgiler...
Risk, işte budur Mehmet.

GT-I9300 Tapatalk

Eray üstad kadınları tam çözememiş bence :D
Kadınları çözmeye bir ömür yetmez Süha. Bazen tam çözdüm derken, alaşağı olabiliyorsun. Yalnız senin gittiğin yol yol değil Süha. Gençlere kötü rol model oluyorsun. Bazen masaya elini vurmasını da bileceksin.

GT-I9300 Tapatalk

Ağabey o yakıştırmayı kendim keşfetmiş olabilirim ama benden başkası kullanınca rahatsız oluyorum sanki:DTek kaş nedir ya xdxhgx olmaz mı önceden de Tireli idim ama Rize'nin Tire'si değil bildiğimiz "-" idi Uğur-Yılmaz gibi gibi yani ufak bir evrim geçirdim işlevsiz bir parçamdan kurtuldum şimdi sıra ayrılmaya geldi baya uzun ve emek gerektiren bir süreç sonuçta bu:D

Yalnız o Barış'ın bu Barış çıkmasına şaşırdım diğerine kıl oluyordum açıkçası bir keresinde canı epey ülker link istemiş olacak ki spamlayınca ben yazayım en son dedim ki izlemiyordum bile arayıp buldum pm attım adam bir "eyvallah" bile demedi hani zorunda değil ama olsun demesini beklerdim:D Bu Barış ise daha cana yakın duruyor niyeyse soyisimle birlikte huy değişimi olmuş galiba:D

Ben hiç hatirlamiyorum. Gerçi ben dün ne yedigimi bile bilmiyorum ama öyle bir sigirligi yaptiysam özür:D Niye kil oluyordun la bana. Soyismimi sevmedin herhal:asd22:

Kimse kadınları çözemez. Önemli olan dengeyi korumaktır :D Evde benim dediğim olur , vuruyorum masaya elimi her istediğimi yaptırıyorum diyen yalan söylüyordur. Evde %70 kadınların dediği olur. :D

Ben çok gördüm böyle sözde taş fırın erkeklerini :asd22:

Bak ben foruma ilk geldiğimde sene 2009'du. Misafir olarak takılıyordum o dönemde. O zaman da evliydim ama çocuk yoktu. Şu an 2 çocuğum var. Allah herkese sevdiklerini bağışlasın. Ama hiç bir zaman ipleri bırakmadım ben. O ipi bir defa bıraktımı köle yaparlar adamı. Bizim evde çoğu zaman dizi değil, formalar üstte maç izlenir. Yani kısaca sorun sende diyebiliriz.

GT-I9300 Tapatalk

Heyt be erkek :D

Bizim Ozan hanımdan zılgıtı yiyince bizlere hoşçakal bile demeden çıkıp gidiyor forumdan :D

Heyt be erkek :D

Bizim Ozan hanımdan zılgıtı yiyince bizlere hoşçakal bile demeden çıkıp gidiyor forumdan :D
Ozan eşinin gölgesinden korkuyor yahu. Çarşı kağıdını bile akşamdan imzalatır Ozan. Nev-i şahsına münhasır kişiliğinin tersine davranıyor bazen. :D

GT-I9300 Tapatalk

Kimse kadınları çözemez. Önemli olan dengeyi korumaktır :D Evde benim dediğim olur , vuruyorum masaya elimi her istediğimi yaptırıyorum diyen yalan söylüyordur. Evde %70 kadınların dediği olur. :D

Ben çok gördüm böyle sözde taş fırın erkeklerini :asd22:
Yahu ben masaya bi vurdumu kaçacak delik arar yanımdaki bayanlar. Ama çok da güzel gönül almasını bilirim. Siz buna denge, bense erkekliğin gereği diyorum. Bu arada adım maçoya çıkacak bu gidişle.

GT-I9300 Tapatalk

Ben hiç hatirlamiyorum. Gerçi ben dün ne yedigimi bile bilmiyorum ama öyle bir sigirligi yaptiysam özür:D Niye kil oluyordun la bana. Soyismimi sevmedin herhal:asd22:
Yok lan kıl oluyorum dediğim olay o zaten. Yoksa onun dışında bir problemim yoktu ama yardım edip karşılığında yokmuşum gibi davranılması sinir bozucu oluyor haliyle:D

Kadınları çözmeye bir ömür yetmez Süha. Bazen tam çözdüm derken, alaşağı olabiliyorsun. Yalnız senin gittiğin yol yol değil Süha. Gençlere kötü rol model oluyorsun. Bazen masaya elini vurmasını da bileceksin.

GT-I9300 Tapatalk
Yalnız bu arada fanatik Fenerbahçe'li eşine Galatasaray maçlarını izletip,onun Galatasaray'ın gollerine sevinmesini sağlayan biri olduğumu da hatırlatmak isterim. :D

Yalnız bu arada fanatik Fenerbahçe'li eşine Galatasaray maçlarını izletip,onun Galatasaray'ın gollerine sevinmesini sağlayan biri olduğumu da hatırlatmak isterim. :D
Bak işte benim gözümdeki algın tamamen değişti. Bunu her babayiğit yapamaz. İşte masaya vurmak illa fiziksel olmalı anlamına gelmiyor zaten. Sen masayı kırmışsın. :D

GT-I9300 Tapatalk

Mehmet Oğuz vardı Beşiktaşlı, Olimpiyat'ta tribünlerin sahaya indiği maçtan önce şöyle yencez böyle yencez diyordu. O maçtan sonra bir daha forumda görmedim :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt