- 27 Aralık 2008
- 21.841
- 1.428
- 1.813
maçtan önce nevizade de takıldık. ben alkol almıştım o kola icmisti. o gun gerçek isminide öğrenmistim onunBersan Çakar ve Emrah Kaya da bizimleydi..
Ölüm grubuna düşmüşsün abi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
maçtan önce nevizade de takıldık. ben alkol almıştım o kola icmisti. o gun gerçek isminide öğrenmistim onunBersan Çakar ve Emrah Kaya da bizimleydi..
keşke çıkıp şaka desen
ne olur selen olsen:heart:

Atilla abi vardı eski sahipten(oğuz serdar bostanı) Abdullah abilere forum geçince yazmamaya başladı. Mükemmel tespitleri vardı.
Atilla in soyadi neydi ? Siir gibi yazan bi arkadas di ...eger oysa cok saglam birisi idi
Atilla in soyadi neydi ? Siir gibi yazan bi arkadas di ...eger oysa cok saglam birisi idi
Emrah diye bir mod vardi. Ordu super lig'e cikinca Galatasaray'i birakmisti.
Bitane irem diye bir kiz vardi ne oldu ona?
Seneler önce de buraya üyedim ama baya bi zaman uzak kaldim forum a ...Sen yenimisin?
hasan emre mert değil miydi
hatta ordusporda şu an yetkili falan
irem tahmaz twitterda takılıo
Emrah diye bir mod vardi. Ordu super lig'e cikinca Galatasaray'i birakmisti.
utku abi paraleldeEMRAH ARSLANTÜRK | Orduspor Kulübü Resmi İnternet Platformu
Bu arada Atilla Çelik forumu sonradan bıraktı Abdullah Abi'ye geçti diye değil. Arzu Keskin ve Emre Peker vardı o dönem ikisi de keza çok kaliteli insanlardı, arada twitter'da denk geliyorum hala onlara.
Abraham Cengiz vardı yine severdik bayağı, Metin Abi vardı Utku Hasanla kavga eden tek kişidir herhalde forumda, sonradan o kavgada hakkı yendi diye o da bırakmıştı. Utku'yu da hatırlamış olalım böylece.