Forumda Uzun Yıllar Vakit Geçirmiş Olup da Artık Aramızda Olmayan İsimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Uğur Bulut buralardamısın

db2be8.jpg

şeytan ayrıntıda gizli mustafa yavuz efsanesi

Atilla abi vardı eski sahipten(oğuz serdar bostanı) Abdullah abilere forum geçince yazmamaya başladı. Mükemmel tespitleri vardı.

Bu konuda uzun süredir forum da olmayan Soner Gürkan abimizi tekrardan forumumuza kazandırdığımı belirtmek isterim. :)

Atilla in soyadi neydi ? Siir gibi yazan bi arkadas di ...eger oysa cok saglam birisi idi

Uzun saçlı bi profil resmi vardı. Soyismi aklıma gelmedi bi türlü. Hiç kısa yazdığını görmedim ama bütün yazıları okunası idi :)

Emrah diye bir mod vardi. Ordu super lig'e cikinca Galatasaray'i birakmisti.

EMRAH ARSLANTÜRK | Orduspor Kulübü Resmi İnternet Platformu

Bu arada Atilla Çelik forumu sonradan bıraktı Abdullah Abi'ye geçti diye değil. Arzu Keskin ve Emre Peker vardı o dönem ikisi de keza çok kaliteli insanlardı, arada twitter'da denk geliyorum hala onlara.

Abraham Cengiz vardı yine severdik bayağı, Metin Abi vardı Utku Hasanla kavga eden tek kişidir herhalde forumda, sonradan o kavgada hakkı yendi diye o da bırakmıştı. Utku'yu da hatırlamış olalım böylece.

Fatih aybars hakan sanırım böyleydi bir de irem tahmaz vardı noldu acaba onlara

**Tapatalk**

EMRAH ARSLANTÜRK | Orduspor Kulübü Resmi İnternet Platformu

Bu arada Atilla Çelik forumu sonradan bıraktı Abdullah Abi'ye geçti diye değil. Arzu Keskin ve Emre Peker vardı o dönem ikisi de keza çok kaliteli insanlardı, arada twitter'da denk geliyorum hala onlara.

Abraham Cengiz vardı yine severdik bayağı, Metin Abi vardı Utku Hasanla kavga eden tek kişidir herhalde forumda, sonradan o kavgada hakkı yendi diye o da bırakmıştı. Utku'yu da hatırlamış olalım böylece.
utku abi paralelde

Fuat bir kere geldi, bir daha geldiğinde hiçbiriniz olmayacaksınız.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt