- 10 Nisan 2013
- 58.839
- 42.111
- 3.943
Arada bir geliyor buralarda.Bir ara Mesut Inan vardi, nerelerde acaba. isim mi degistirdi yoksa biraktimi
Mesut Inan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arada bir geliyor buralarda.Bir ara Mesut Inan vardi, nerelerde acaba. isim mi degistirdi yoksa biraktimi
Ssk laHayri mod mu oldu? Vatan millet sakarya edebiyatini dilinden dusurmeyen adminimsilerden beklenen hareket..
Sevdiğim bir arkadaşımdı rahmetlinin düşmanı çoktu sonra Emrah geldi düşmanı yendi ama çocuğun ömrü yetmedi napalımrıp loker severdım kendısını
Bu beni neden mentionlamış ki
Eski forum dinazorlarından birkaç kişi görebildim, Esenler tayfasındada bir tek Refik Akkülah kalmış . Önceden Asy Forumunda yazılan yazının bir kıymeti olur okunur karşı cevap alınırdı. Şimdi çok değer verilesi bir görüş kum taneleri arasında kaybolup gidiyor.
Nice Tv yorumcularına taş çıkaracak futbol seviyesinde konular olurdu.
Sevdiğim bir arkadaşımdı rahmetlinin düşmanı çoktu sonra Emrah geldi düşmanı yendi ama çocuğun ömrü yetmedi napalım
Bu beni neden mentionlamış ki
Çoluk çocuga karıştık kardeşim, e bir yandanda iş güç ancareyis nerelerdesin ya çok nadir giriyorsun foruma
yok ya sonradan ifşa oldu antu'da adminmiş yıllarca milleti keklemiş burda.Kellesini fena aldılar ama..rıp loker severdım kendısını
reis bu kardeşimizde bi hastalık da vardı umarım sağlığı yerindedir
Fanzin hala çıkartılıyor mu![]()

Yav bitane adam vardi,sözde bizim transfer zamanında röportaj yapiuyordu oyuncularla sezai miydi neydi
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi