Forumdaki Mutsuzluk Halinin Nedeni

Katiliyorum. Eskiden cok fazla vakit geciriyordum forumda. Son zamanlarda bazen foruma girmedigim günler bile oluyor. Üstüne de basarisiz döneme denk gelince daha bir garip oluyor hersey.

Katiliyorum. Eskiden cok fazla vakit geciriyordum forumda. Son zamanlarda bazen foruma girmedigim günler bile oluyor. Üstüne de basarisiz döneme denk gelince daha bir garip oluyor hersey.
Önümüzdeki ay 2022 Oscar ödül törenleri hazırlıkları başlar. bu süreç forumdaki mutsuzluk bulutlarını bir nebze dağıtabilir mi ? veya Dünya Kupası maçları :unsure:

Kanka ciddi birşey konuşuyoruz lütfen trolleme :hat:
Ciddi bir şey yazdım zaten Doruk.

Türkiye Ekonomisi yüzünü güldürüyor mu senin? Herkes yetinmeye, bir şeyleri yetiştirme telaşına düşmüş. Foruma girmek, kafalarını dağıtmak akıllarına bile gelmiyor. Girenler de mutsuz.

Mutluluk da mutsuzluk da bulaşıcıdır.

Kendi şahsi hayatında mutlu olan biri de foruma şu an girse mutsuz olur.

Çünkü Galatasaray'ın kötü gidişi hakkında 100'lerce yorum okuyorsun.

Şöyle bir örnek vereyim. Ben 6 ay boyunca twitter'a, 6 ay boyunca da (cezalı iken) foruma hiç bakmamıştım ve çok daha az üzülüyordum.

Burada ve orada ki olumsuzluk deryasına girince haliyle daha çok mesai harcıyoruz.

Forum, sosyal medya gibi mecraların olayı zaten size ait olmayan mutlulukları sizinmiş gibi göstererek, hale etkisi yaratması psikolojik açıdan.

Burada üst üste 2'şer yıl şampiyon olduğumuz yıllarda yaşanan neyse 4 sene şampiyon olamadığımız şu günlerde katmerlisinden tersi yaşanıyor.

Çünkü zaten 30'larına gelen forum üyelerinin çoğu ekstradan kendi kariyerleri, ekonomide bir şey yaparak su yüzünde kalmaya çalışmak gibi daha realistik şeylere kafa yormak zorunda. Ve haliyle 20'li yaşların daha çok vakit var lay laylomluğu kalmıyor. Bir de buraya gelen biri takımının kötü gidişi hakkında yüzlerce içerik olarak da aslında çok dolu olmayan tepkiyi görünce ya bırakır ya da daha mutsuz olur.

Bu ülkede ülkenin halinden mutlu olan ancak turistler ve yandaşlardır. Zevk alınan her şeyi bitiriyorlar. Ben yazılımcıyım, uber yasak, paypal yasak, booking yasak bu ne lan? Ayrıca futbol zevki mi kaldı ya. Atanarak gelmiş ve ne emrederlerse yapan bir tff başkanı. Vasıfsız satılık hakemler. Siyaset her yere sirayet etmiş durumda.

Bu ülkede ülkenin halinden mutlu olan ancak turistler ve yandaşlardır. Zevk alınan her şeyi bitiriyorlar. Ben yazılımcıyım, uber yasak, paypal yasak, booking yasak bu ne lan? Ayrıca futbol zevki mi kaldı ya. Atanarak gelmiş ve ne emrederlerse yapan bir tff başkanı. Vasıfsız satılık hakemler. Siyaset her yere sirayet etmiş durumda.
katiliyorum. spor a siyasetin bu kadar girdigi ülkeler ztn afrika cin fln dir. üst düzey olan hicbirseyimiz yok malesef. gercekden cok üzücü bir durum. bikdim demek bile hafif kalir, politik aciklamalar ve simalari sporun icinde görmekden. nereye kadar bu hal olacak, cok merak ediyorum...

Adamlar birkaç gün önce çadır kuranlardan karavan tatili yapacaklardan vergi istedi yav. Nefes alacak yer bırakmıyorlar nasıl mutlu olalım. Üzerine Galatasaray halini ekle depresyona giriyorsun.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Adamlar birkaç gün önce çadır kuranlardan karavan tatili yapacaklardan vergi istedi yav. Nefes alacak yer bırakmıyorlar nasıl mutlu olalım. Üzerine Galatasaray halini ekle depresyona giriyorsun.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
leon gördüm mutlu oldum

Geri
Üst Alt