- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.471
- 5.103
Böyle bir durum seziyorum arkadaşlar, kuruntu mu yapıyorum yoksa gerçekten mutsuz muyuz bu ara?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önümüzdeki ay 2022 Oscar ödül törenleri hazırlıkları başlar. bu süreç forumdaki mutsuzluk bulutlarını bir nebze dağıtabilir mi ? veya Dünya Kupası maçlarıKatiliyorum. Eskiden cok fazla vakit geciriyordum forumda. Son zamanlarda bazen foruma girmedigim günler bile oluyor. Üstüne de basarisiz döneme denk gelince daha bir garip oluyor hersey.
Kanka ciddi birşey konuşuyoruz lütfen trolleme"TÜRKİYE EKONOMİSİ"

Ciddi bir şey yazdım zaten Doruk.Kanka ciddi birşey konuşuyoruz lütfen trolleme![]()
Akli fikri karilarda sen ona bakmaKanka ciddi birşey konuşuyoruz lütfen trolleme![]()
dagitmazÖnümüzdeki ay 2022 Oscar ödül törenleri hazırlıkları başlar. bu süreç forumdaki mutsuzluk bulutlarını bir nebze dağıtabilir mi ? veya Dünya Kupası maçları![]()
Bacağına tükürürüm gerginim. Her yerim şiş.Akli fikri karilarda sen ona bakma
Cagir aspordaki hanimefendiyi yardim etsin sanaBacağına tükürürüm gerginim. Her yerim şiş.
katiliyorum. spor a siyasetin bu kadar girdigi ülkeler ztn afrika cin fln dir. üst düzey olan hicbirseyimiz yok malesef. gercekden cok üzücü bir durum. bikdim demek bile hafif kalir, politik aciklamalar ve simalari sporun icinde görmekden. nereye kadar bu hal olacak, cok merak ediyorum...Bu ülkede ülkenin halinden mutlu olan ancak turistler ve yandaşlardır. Zevk alınan her şeyi bitiriyorlar. Ben yazılımcıyım, uber yasak, paypal yasak, booking yasak bu ne lan? Ayrıca futbol zevki mi kaldı ya. Atanarak gelmiş ve ne emrederlerse yapan bir tff başkanı. Vasıfsız satılık hakemler. Siyaset her yere sirayet etmiş durumda.
leon gördüm mutlu oldumAdamlar birkaç gün önce çadır kuranlardan karavan tatili yapacaklardan vergi istedi yav. Nefes alacak yer bırakmıyorlar nasıl mutlu olalım. Üzerine Galatasaray halini ekle depresyona giriyorsun.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray