- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.473
- 5.103
Yalnız konu gereksiz 1 konu değil mi Dorukcum
tam aylak işi bir konu..
Onca işimin arasında birde likeları analiz edeceğim reyis..
Tek faydası, uğuru tokatladım .. .

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalnız konu gereksiz 1 konu değil mi Dorukcum

yoo onu uyardılar post sayısıymış yalan değil ki ne öptürme meraklısıymışsın![]()
öff hadi indir zumzuğu o zamanöp yoksa suratına yapıştırırm şamarı
Çok önemli bir noktaya parmak basmışsın sayın doktor.beğeni artık çok gereksiz bir şey haline geldi.
Forum 2 kez değişim yaşadı hatta daha önceden de oldu ama siz 2 tanesini hatırlayabilirsiniz.
her ikisinde de binlerce like çöpe gitti.
mesela forum son değişiminden önce 19 bin like vardı bende.
40 bin like'ı olan vardı sanırım.
önemli olan mesaj sayısına göre like oranıdır ancak bu oran da likeların silinmesinden sonra önemini yitirdi.
Ben kimsenin sefiri degilim.. ben onun sefiriyim @Murat Urhan![]()
Doruk Ata Tanrıverdi GSC nin sefiridir biat edin
![]()
Sen çatlı doruk da çakıcı mı yani![]()
Doruk Ata Tanrıverdi GSC nin sefiridir biat edin
![]()
Cerrahpaşalı meto da senmisin yani sefirimize baş kaldırıyorsunSen çatlı doruk da çakıcı mı yani![]()
Cerrahpaşalı meto da senmisin yani sefirimize baş kaldırıyorsun
Sayın Karahanlı ya ulaşamıyorum nerede acaba eksikliğini çok hissettiğim anlar oluyor.Cete mi olmus bunlar @Sarper Yıldırım bey forumdaysa.. bize bu ugur ne ayak izahini yapsin..
Fordcu mu, tozcu mu bu herifin like kaynagi neyse once oraya cokecez..
Şu hayatta 3 meslek grubuna büyük saygım vardır, tabi saygı duyduğum başka meslek grupları da var ama en değer verdiğim üçü açık ara; askerler,doktorlar,öğretmenler bu da böyle bilinsin.

Baronu toplamistir malum @Serkan Şafak tan gse unvanini alacaklar..Sayın Karahanlı ya ulaşamıyorum nerede acaba eksikliğini çok hissettiğim anlar oluyor.

Hikayeyi ne zaman anlatacaksın 2 hafta olduBeğeni beni pek ilgilendirmez, ama o eski açtığım konuları özlüyorum. Patrona cam sil fln
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hafta sonu anlatacağım, bu ara biraz moralim bozukHikayeyi ne zaman anlatacaksın 2 hafta oldu
Kötü bir durum yok inş.Hafta sonu anlatacağım, bu ara biraz moralim bozuk
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Durumlar berbat ya, eski sevgilimle ilgili aşk konuları fln.. adamın ömrünü yiyor resmen böyle şeylerKötü bir durum yok inş.