Forumun Artık Tat Vermemesi

Yazın transfer istedik transfer taraftarı olduk, devre arası birkaç takviyeyle iyi duruma geliriz dedik transfer taraftarısınız dediniz. Yapılması gereken transferleri belirtince neden transfer taraftarı diye yapıştırıyorsunuz. Siz bu durumdan memnunsunuz herhalde. Transfere ihtiyacımızın olmadığını düşünenler IQ testi yaptırsın diyecekken vazgeçtim, onların zeka seviyesi belli, o yüzden gerek yok.

24 saat burada trollük yapıp boş boş konuşan adamların başardığı bir durumdur

Futbolun bilmişlerinin başardığı şeydir

Genelde herşeyi bilirler

Kulübün yanlışlarını her zaman bilirler,belirtirler.Yanlış bir hamleleri asla yoktur dünya üzerindeki en zeki insanlardır

Muslera,Sneijder gibi vizyon transferlerinde payları vardır

Ek olarak

Motor sporları,tenis,nba ve birçok spor dalını en ufak ayrıntısına kadar bilirler

Amatör sporlarda bir marka haline gelmişlerdir

bkz: bagzi insanlarin forumdan tad alamamasi

bkz: bagzi insanlarin tadsizlik yaratmasi

Takımın tatsızlığından kaynaklanıyor o. Üzerine muhabbet etmek bile artık bize zor gelir oldu bu takımın. Çoğumuz düşünmemeye çalışıyoruz. İşimize gücümüze bakıyoruz çünkü. Edilen muhabbetlerde de doğal olarak hep olumsuzluk hakim olduğu için, eski keyfi alamıyoruz forumda. Sebep bu.

Trolluk bir yere kadar olsa daha guzel olacak benim takildigim 18-20 yaşındaki adamlarin kendisinden yaşça büyük adamlara uslupsuzca konusmasi saygisizliklar bir kac kere gozlemledim bunu.

Sezon başı Hamza bitirdi forumu + bende yokum :38573:

Forum gayet iyi durumda bence.

Onceden cok basit seylerden ceza veriliyordu bu sebeple forumum bazi troll kasarlari( iyi niyetimle soyluyorum) ona ceza aldirmak icin ugrasip duruyorlardi ve kendileri de yonetim tarafindsn kollandigi icin dur diyen olmuyordu.
Ancak suan boyle bir durum soz konusu degil.

Forum yonetimini kutluyorum.

Taraftarın Sesi forumunda GS takımı güncel at hırsızlığı cetveli isminde bir konu var. Moderatör tarafından açılmış ve sabitlenmiş. Forum yöneticilerine soruyorum eskiden böyle bir konu açılıp sabitlenir miydi ?

forumdan tat alamayan kendine yeni dil alsın
bu forumu çok sevdik beabi

hayri cund a.k.a emir sato nerelerde?onsuz tadı olmuyor forumun!

Forumdan tad almayan galatasaray.org resmi forumlarında takilabilir

?すべての鳥をファック?

tad hususunda sikinti yasayan var mi

mesajlarin fazla kisa olmasi tat kaciriyor, insanlar kisaya ve basite alisiyor , benim gibi bir adamin uzun yazilari "aman bunu kim okuyacak" durumuna dusuyor

oysa ne hazinedir o yazilar

benim gibi bir adamin uzun yazilari
18940.jpg

mesajlarin fazla kisa olmasi tat kaciriyor, insanlar kisaya ve basite alisiyor , benim gibi bir adamin uzun yazilari "aman bunu kim okuyacak" durumuna dusuyor

oysa ne hazinedir o yazilar

buyuk harfli fln yazarsan okuruz
paragraf da kullanirsan tabi 2-3 cumlelik paragraflar okunabiliteyi baki kilacaktir
bunlar sana nacizane onerilerim alinip hucuma gecme pls

Geri
Üst Alt