- 6 Eylül 2014
- 83.159
- 56.750
- 4.283
Ne var bu mesajda allesen ? İyi trollüyor eleman milleti. Kilitlenecek mi bu konu bundan haber versinler ? İnsanların isimlerini bu şekilde mastürbasyon malzemesi olarak kullanamazlar herhalde !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne var bu mesajda allesen ? İyi trollüyor eleman milleti. Kilitlenecek mi bu konu bundan haber versinler ? İnsanların isimlerini bu şekilde mastürbasyon malzemesi olarak kullanamazlar herhalde !
Öyle bir şey yazmıyor orada
Şimdi ben gidin teröriste çiçek verin ve pkk sempatizanı mı olun dedim konuştuğum konu çok başka. Kafalar sığda kalmış bazı şeyler klavye başında herkese kolay geliyor tabiO çakma hümanistlere demiştir yalnız
Pkk'lı ölünce vicdan kasan ama asker polis ölünce kafasını kuma gömen tiplere denmiştir o
Ayrıca pkk'ya karşı hümanist mi olalım![]()
Benim ırkçılığından rahatsız olduğum 1-2 isim vardı onlar yok şuan.
Bu listedeki 2 kişinin böyle birşey yapmazlar ha beğenen 1-2 kişi var aşırı şekilde ırkçı tavır sergileyen.
Ben sana haksızsın demiyorum kardeşŞimdi ben gidin teröriste çiçek verin ve pkk sempatizanı mı olun dedim konuştuğum konu çok başka. Kafalar sığda kalmış bazı şeyler klavye başında herkese kolay geliyor tabi
oo mein bruder wi geyts hast du ein katze in dayn houzeeSilin bu konuyu yav.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bu arada ilk mesaj editlenmiştir. Forum üyelerini, üstelik forumda az çok herkes tarafından tanınan, saygınlığı olan kişileri hedef göstermek doğru değil. Varsa bir rahatsızlığınız, raporlayın.
Benim ırkçılığından rahatsız olduğum 1-2 isim vardı onlar yok şuan.
Bu listedeki 2 kişinin böyle birşey yapmazlar ha beğenen 1-2 kişi var aşırı şekilde ırkçı tavır sergileyen.
Aslan burada ki mesajda mı editlendi ?
https://www.gscimbom.com/forum/f207...saldiri-14-sehit-2-yarali-128332/index41.html
Edilen lafların ayarı yok bakın şimdi Ermeni lafı hakaret olarak kullanılıyor bu ayıp hakikaten. Belki bilinçli olarak yapılmıyor ama ülke kazan yeri birde sağda solda herkes cadı avına çıkmış durumda. Bu konunun bu noktaya gelmesinin iki tane siyasi sorumlusu var herkes biliyor. Ama bilinçaltımıza yeni düşmanlıklar ekliyoruz. Ha bu Ermenilerin Kürtleşmesi veya Alevi kimliğine bürünmesi mevzusunu mhp milletvekili olan Yusuf hoca ortaya attı o gün bugün konu yanlış yerlere kaydı siyasi olarak kullanıldı.Ben sana haksızsın demiyorum kardeş
Samimi olarak hümanist olanlara değil çakma hümanistlere laf atıldı benim gördüğüm kadarıyla
Ben de bunu diyorum başka bir şey değil