forumun yüzkaraları utanmaz herifler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar TÜRK düşmanı varsa...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya ben aslında şunu demek istedim.. alevisi, lazı, kürdü çerkezi farketmez.. bunlar olmazsa bir tek tayyibin arapçı sünnileri kalır.. öyle olursa yakalım anlamında yazdım.. bu arada benim de annem babam sünni ama bir gün çıkıp biz sünniyiz demediler.. buna takılmazlar yani.. buna takılıp belirten ve ayrımcılık yapan adamı hiç sevmem.. şekil 1-a: malum kişi.. :) ve evet sadece onların olduğu ülkeyi yakalım..
Reis bir de bu grup tamamen fail ya

Hayallerinde islam birliği oluşturmak varken kendileri ayrıştırıyorlar o kafayla hayatta olmaz o birlik :D

Mezhepçilik yapıyorlar koyu sünniciler ve şiacılar kendi aralarında sorsan ümmetçiyiz derler :)

Bu nasıl bir kafa yapısı çözemedim

Tabii hepsini genelleyemem mezhepçi kafa yapısında olanlar için bu sözüm

galatasarayda_eski_efsane_geri_donuyorli.jpg

#Dursun&Hamza istifa!!

Madem ermenisin bikere vermelisin.

Madem rumsun bırak içinde dursun.

Çoğaltıyım mı lan ? Ne kadar TÜRK düşmanı varsa...

Gardaşım yapmayın böyle.. seviyorum sizi bak forum ortamında olabildiği kadar.. :)

Ermeni dediğin adamların içinde bildiğin kendine Türk diyeni var.. onlara ayıp oluyor.. sonuçta adam ermeni asıllı, ne yapsın yani.. ama "ne mutlu Türküm diyene" diyor.. gerçekten var böyle adamlar.. ben tanıyorum ya.. has kürt arkadaşım var, tipi brad pitt gibi amk :) ne tipi kürt, ne şivesi kürt.. söylemese Alman falan dersin..

Haksızlık yapmayalım birkaç hain yüzünden..

Gardaşım yapmayın böyle.. seviyorum sizi bak forum ortamında olabildiği kadar.. :)

Ermeni dediğin adamların içinde bildiğin kendine Türk diyeni var.. onlara ayıp oluyor.. sonuçta adam ermeni asıllı, ne yapsın yani.. ama "ne mutlu Türküm diyene" diyor.. gerçekten var böyle adamlar.. ben tanıyorum ya.. has kürt arkadaşım var, tipi brad pitt gibi amk :) ne tipi kürt, ne şivesi kürt.. söylemese Alman falan dersin..

Türk düşmanı kim varsa eşiktekini beşiktekini diyerek konuyu kapatıyorum....

kardeş herkes kavmini ayrı sever.Bırakda kendini Türkler üstün görsün.

Tarih Türklerin yazdığı bir günlüktür .

Son düzenleme:

Buna ben de şahit oldum

Deli gibi Atatürkçü olanını da Osmanlı torunuyuz diyenini de gördüm :)

2 tane de akp'li Ermeni'ye şahit oldum başkan ama onlar senin işine yaramaz :asd22:

forumda bu gerzek konuları ne kadar ön plana attınız o zaman kaybettiniz
ortak değerimiz olan galatasaray adına hiçbir bok yok forumda
ve de galatsarayllar bile bölünmüş durumda
şuraya bak

gezi olaylarından beri kaybedensin gsc...

şuraya bak

sen usisle tanıştın mı la durumlar nasıl?

şuraya bak

Mantikli yorum.

Reis bir de bu grup tamamen fail ya

Hayallerinde islam birliği oluşturmak varken kendileri ayrıştırıyorlar o kafayla hayatta olmaz o birlik :D

Mezhepçilik yapıyorlar koyu sünniciler ve şiacılar kendi aralarında sorsan ümmetçiyiz derler :)

Bu nasıl bir kafa yapısı çözemedim

Tabii hepsini genelleyemem mezhepçi kafa yapısında olanlar için bu sözüm

Ya bok attıkları 90'larda her milli maçta tek yürek olurduk.. 90'ların ortasına kadar derbilerde tribünler bile yarı yarıya idi.. bu ibneler her yönden paramparça ettiler milleti.. dur diyen de yok malesef..

Yalniz ermeni devsirmesi aleviler lafi tam nir irkci soylem bak bu olmamis kim yazdi bilmiyorum ama tum alevileri genellemis. Yazan oyle demek istememis olabilir ama sectigi kelimeler yanlis. Su gunlerde iciniz biraz soguk olsun her insani ayni kefeye koymayin burda herkesin ortak tek bir dusmani var; malum orgut. Bunun disinda kenetlenmemiz lazim ki tum dunyanin hevesi kursaginda kalsin yaltiklari plan 50 sene daha ertelensin.

tanıştım, iys'ye girdim başarısız :D hazırlık okucam. pazartesi açılıyor ama ders programı falan yok oryantasyon varmış salı günü ona gidicem
valla bilgin varsa çok iyi olur

ben iys'de 62'yi çakmış, direk döneme başlamıştım cnm :D

ama 4 saat ders galiba, lise usülü küçük, her bölümden karışık sınıflar.yoklama önemli, gitmezsen bırakırlar.dönem ortası sınavda geçme şansın var.

oryantasyon nedir bilmiyorum ama git, tanış milletle.bi şey söylerler, bi kitap ismi verirler, kimseden de öğrenemezsin.kalırsın ortada.

davutpaşa'ya gelmişsindir zaten.

Yalniz ermeni devsirmesi aleviler lafi tam nir irkci soylem bak bu olmamis kim yazdi bilmiyorum ama tum alevileri genellemis. Yazan oyle demek istememis olabilir ama sectigi kelimeler yanlis. Su gunlerde iciniz biraz soguk olsun her insani ayni kefeye koymayin burda herkesin ortak tek bir dusmani var; malum orgut. Bunun disinda kenetlenmemiz lazim ki tum dunyanin hevesi kursaginda kalsin yaltiklari plan 50 sene daha ertelensin.
good choice birdsbrother

#Dursun&Hamza istifa!!

şuraya bak

Ülkede futbol mu kaldı berat.. :asd22: anasını bellediler.. bunlar iyi günlerimiz değildir inşallah..

ben iys'de 62'yi çakmış, direk döneme başlamıştım cnm :D

ama 4 saat ders galiba, lise usülü küçük, her bölümden karışık sınıflar.yoklama önemli, gitmezsen bırakırlar.dönem ortası sınavda geçme şansın var.

oryantasyon nedir bilmiyorum ama git, tanış milletle.bi şey söylerler, bi kitap ismi verirler, kimseden de öğrenemezsin.kalırsın ortada.

davutpaşa'ya gelmişsindir zaten.
ingilizce ile aram olmadı hiç kalcağımı biliyordum zaten :D 5 gün 4 saat ders mi? 1 gün tatil yok mu ya :(

oryantasyon tanıtım gibi bir şeymiş bakalım gidicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt