- 20 Eylül 2009
- 17.755
- 15.934
- 2.613
Tam küfürlük mesajmış. Konuyu açan kişinin mesajı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aleviler genel anlamda hoş insanlar ancak atalarını dersim'de çoluk çocuk demeden yakanları nasıl destekliyorlar anlamıyorum ..
38 yılında aktif siyasette olanlar muhtemelen ölmüştür veya şu anda aktif siyasette değildir diye olabilir??
Ben dinle ilgilenen biri değilim ama tanıdığım Aleviler hep açık fikirli insanlar. Bir tane türbanlı Alevi bulamazsınız. Zaten yobazlar bu nedenle kızıyorlar onlara.
Tartışma konularına neden yazamıyoruz arkadaş? Gerekli yerlere mesajda yazdık bu nasıl bir anlayış her hangi bir ceza almadığım halde neden kısıtlama var millet ağızına geleni yazıyor okuyoruz onlar normalde biz neden yazamıyoruz admin mod görevli kim varsa ilgilensin artık neye göre insanları ayırıyorsunuz? Yazın da bizde bilelim..
Bu arada abdullah abi nerelerde bıraktı mı forumu artık.Moderatör veya admin arkadaşlardan bilen var mı
aleviler genel anlamda hoş insanlar ancak atalarını dersim'de çoluk çocuk demeden yakanları nasıl destekliyorlar anlamıyorum ..