Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Bu ülkeye gelmekle aslında en büyük hatayı yaptın. Frank Rijkaard Galatasaray'da dendiği zaman sana hakaret edenlerin bile salyası akıyordu. Ama boşver bu Dünya kanunu böyledir. Hoşcakal. Seni unutmayacağız. :(

Kişilik olarak süper bir insandı. Umarım gittiği yerde sağlam bir 'yönetim' bulunur da çok başarılı olur.

Yolun Açık olsun.

Teşekkürler Rijkaard, yolun açık olsun..

tartışmasız Galatasarayın son 15 yılındaki en kötü futbolunu oynattı.hayırlısı olsun.güle güle frank yolun açık olsun

sana ilk geldiğinden beri güvenim sonsuzdu sonuna kadar savunucam dedim savundum inşallah başarılı olursun birileri güzel kapak olur

Seni ve sana yapilanlari unutmayacagiz Rijkaard.

9 trilyona yanarım.bekledi ve aldı.

almasına birşey dediğim yok.bizim ne yaptığı belirsiz yönetime lafım.öyle bir sözleşme yapıyorlarki ligde sonuncu dahi olsak adamı göndermeye kalktığımızda tazminat ödüyoruz.

gule gule Rijkaard, yolun acik olursun insallah ilk calistirdigin takimla CL filan kazanirsin

yolun açık olsun....

Sayın hocam yolun acık olsun… bu ülke senin kıymetini bilmedi. Senin hiçbir sucun yok‚ emin ol‚ sen yatağında huzurlu uyu…

Bu ülke futboldan anlamaz‚ bu ülke kadir kıymet bilmez‚ bu ülke elindeki değerli şeylerin kıymetini bilmez. Bu ülke de 70 milyon teknik adam var.

Bu ülke de futbol‚ taktikle oynanmaz‚ bu ülke de futbol sadece alaylı bilinir. Bu ülke de futbol sadece‚ daha çok para kazanmak‚ daha çok ün‚ şöhret yapmak isteyen‚ daha çok çevre edinmek isteyen başkanlar tarafından yönetilir. Bu ülke de futbol sadece dev aynasından izlenir.

Hoşça kal yolun acık olsun hocam…

Sen yatağında huzurlu uyu… Bu ülkeye senin gibi‚ çok değerli‚ hocalar geldi… Ama hepsinin sonu senin gibi oldu… O yüzden sakın kendinde suç arama… Bu ülke ye gelen tüm hocalar hiçbir şeyden anlamıyor‚ da sadece biz millet olarak anlıyoruz… Futbolu sadece biz biliyoruz.

Türk futbolu‚ kendisini dev aynasında görmeyi bırakırsa‚ … İşte o zaman bir şeyler değişmeye başlar.

Biliyorum‚ sayın hocam‚ inan biliyorum‚ senden‚ şapkadan tavşan çıkartmanı istediler…

Biliyorum‚ hocam biliyorum‚ düğünümde‚ oynatmayacağım‚ adamları sana futbolcu diye verip‚ bu takımı şampiyon yapmanı istediler‚ sen istedin almadılar‚ kendi kafalarına göre aldılar‚ sen göndermek istedin‚ onlar sana‚ hoca‚ sen ne yapıyorsun‚ onlar bu ülkenin yıldızı dediler‚ kadro da bıraktılar‚

Biliyorum‚ hocam‚ biliyorum‚ senin geldiğin yerlerde‚ futbolcu olmayı bırak‚ statta bilet görevlisi olamayacak kişilere‚ bu ülke de milyon dolarlar verilip‚ ismine futbolcu denir. Ve isimlerinin önüne yıldız apoleti takılır

Biliyorum hocam‚ biliyorum‚ bu ülke de arkandayız. Sen merak etme‚ diyip‚ kuyunu kazmaya çalışan kalleşler var.

Biliyorum hocam biliyorum‚ bu takımdaki futbolcular‚ yan yana gelip halay bile çekemezler… Ama bu ülke de bunlara yıldız futbolcu diye hitap‚ edilir‚ altlarına Q7 verilir‚ bunlarda kendilerini‚ dünyanın en iyi futbolcusu zannederler. sen kadroya almayınca ‚ senin arkandan kuyunu kazmaya çalışırlar..inan bunlar bu ülke de senin gibi bir çok değerli hocalarımızın başını yediler…

Hoş çakal hocam ‚ yolun açık olsun……

bilgilerinize

saygılarımla

emrah demiral

:tiphat:

yolun açık olsun....

Sayın hocam yolun acık olsun… bu ülke senin kıymetini bilmedi. Senin hiçbir sucun yok‚ emin ol‚ sen yatağında huzurlu uyu…

Bu ülke futboldan anlamaz‚ bu ülke kadir kıymet bilmez‚ bu ülke elindeki değerli şeylerin kıymetini bilmez. Bu ülke de 70 milyon teknik adam var.

Bu ülke de futbol‚ taktikle oynanmaz‚ bu ülke de futbol sadece alaylı bilinir. Bu ülke de futbol sadece‚ daha çok para kazanmak‚ daha çok ün‚ şöhret yapmak isteyen‚ daha çok çevre edinmek isteyen başkanlar tarafından yönetilir. Bu ülke de futbol sadece dev aynasından izlenir.

Hoşça kal yolun acık olsun hocam…

Sen yatağında huzurlu uyu… Bu ülkeye senin gibi‚ çok değerli‚ hocalar geldi… Ama hepsinin sonu senin gibi oldu… O yüzden sakın kendinde suç arama… Bu ülke ye gelen tüm hocalar hiçbir şeyden anlamıyor‚ da sadece biz millet olarak anlıyoruz… Futbolu sadece biz biliyoruz.

Türk futbolu‚ kendisini dev aynasında görmeyi bırakırsa‚ … İşte o zaman bir şeyler değişmeye başlar.

Biliyorum‚ sayın hocam‚ inan biliyorum‚ senden‚ şapkadan tavşan çıkartmanı istediler…

Biliyorum‚ hocam biliyorum‚ düğünümde‚ oynatmayacağım‚ adamları sana futbolcu diye verip‚ bu takımı şampiyon yapmanı istediler‚ sen istedin almadılar‚ kendi kafalarına göre aldılar‚ sen göndermek istedin‚ onlar sana‚ hoca‚ sen ne yapıyorsun‚ onlar bu ülkenin yıldızı dediler‚ kadro da bıraktılar‚

Biliyorum‚ hocam‚ biliyorum‚ senin geldiğin yerlerde‚ futbolcu olmayı bırak‚ statta bilet görevlisi olamayacak kişilere‚ bu ülke de milyon dolarlar verilip‚ ismine futbolcu denir. Ve isimlerinin önüne yıldız apoleti takılır

Biliyorum hocam‚ biliyorum‚ bu ülke de arkandayız. Sen merak etme‚ diyip‚ kuyunu kazmaya çalışan kalleşler var.

Biliyorum hocam biliyorum‚ bu takımdaki futbolcular‚ yan yana gelip halay bile çekemezler… Ama bu ülke de bunlara yıldız futbolcu diye hitap‚ edilir‚ altlarına Q7 verilir‚ bunlarda kendilerini‚ dünyanın en iyi futbolcusu zannederler. sen kadroya almayınca ‚ senin arkandan kuyunu kazmaya çalışırlar..inan bunlar bu ülke de senin gibi bir çok değerli hocalarımızın başını yediler…

Hoş çakal hocam ‚ yolun açık olsun……

bilgilerinize

saygılarımla

emrah demiral

FR ı inan senin kadar severim ve savunurum.Yazında şapkadan tavşan çıkarmanı istediler demişsin, abartmışsın bence.Tamam FR iyi adam iyi teknik direktördü ama tutmadı,yapamadı.Sadece takımdaki Türk futbolcu kalitesizliği vardı ama yönetim kadar FR ında hataları vardı.Bence sene başında Tugay çalıştırsa bu kadar kötü olmazdı takım diye düşünüyorum.Misimovicin ve Pinonun 4-3-3 sisteminde oynayamayacağını herkes gibi bizde biliyoruz.Keitada 4-3-3 ün adamı değildi ama hızı ve tekniğiyle idare ediyordu.Bir tane bile A2 den adam monte etmemeside ayrı bir tartışma konusu.Yolun açık olsun FR başarılar.

Hoşçakal büyük insan.İnşallah çok çok mutlu olursun.

Geri
Üst Alt