Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam
duygulandım be
Ligtv.com.tr - VideoHaber - Güle güle Rijkaard...
duygulandım be
Ligtv.com.tr - VideoHaber - Güle güle Rijkaard...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
canı gönülden liverpoola gitmesini istiyorum... liverpool u bi ayağa kaldırsında görsün ülkemizdeki futbol ulemaları
sen adamın eline kadro verme. transfer diye çağlar birinciyi serdar özkanı ver. ne kadar çirkef olsada keitayı adama sormadan gönder. yerine pinoyu al. baros´un alternatifini bulma. sonra kabahatli hoca olsun. işte Türk futbolu!
Aptal herifler...
Bizim için iyi oldu ‚ o ayrı..
Suçu Rijkaard´da aradılar‚ önce oynattığın adamlara bak; müzmin sakat kewell‚ çakma keita pino‚ ne yaptığı belli olmayan cana... barış özbek‚ ayhan akman‚ mustafa sarp‚ sabri sarıoğlu ve diğerleri...
Keita´yı Nonda´yı gönderip Dos Santos´u 6 milyon euro´ya almayan adamlar yöneticilik yapıyor.
Halı sahada adam alırken bile tercih etmeyeceğiniz yerli oyuncuları var. Rijkaard yönetimden 36 tane adam istedi 1 tanesini alamadılar. Hatırlarsanız geçen sezon kafa kafaya gidiyorduk. Baros sakatlık yaşamasaydı bence sene sonuna kadar zirveden uzak kalmazlardı. UEFA´dan son dakika golüyle elendiler ki‚ Atletico´yu baya yıprattılar o maçta... Oynadıkları takım UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu oldu ve tüm bunlar Rijkaard´ın ilk yılında oldu. Cidden geçen sene başındaki gs ürkütücü bir takımdı. Hakikatten kafası çalışmıyormuş bu gs´nin...
yarım akıllı dediğimiz antu forumundan rijkaard ile ilgili bi kaç yorum,çok ilginç valla![]()