Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

[video=youtube;Tm50nkTe6Tk]https://www.youtube.com/watch?v=Tm50nkTe6Tk[/video]

Gözümde bir damla yas, bogazimda kocaman bir yumruksun artik. Keskelerimsin, iyikilerimsin.. Seni bu takimin basinda görmek bile bir serefti, cok mutlu bir hayatin olur insallah hocam. Cok uzun, basarilarla dolu bir kariyerin olur insallah. Pisman et onlari, seni gönderenleri, basindan beri cekemeyenleri, saygisizlari, cahilleri, sevgisizleri. Babani kaybettigin gün önünde oyunlar oynayan bir avuc kendini bilmez'i pisman et hocam. Yolun acik olsun.

Güle güle lüle saçlı güzel insan, yolun açık olsun...

Bizim ülke ne anlar sistemden, devrimden... Anlayamadılar yine seni, her büyük insanı anlayamadıkları gibi...

Ben de özür diliyorum senden bir taraftar olarak, hiç bir hocanın gidişine senin gidişin kadar üzülmemişimdir...

Ama taraftarın büyük bir bölümü seni sevgiyle, saygıyla hatırlayacaktır...

Sen sevgiyle, saygıyla gideceksin fakat seni gönderenler hangi söylemler altında giderler onu göreceğiz hep beraber...

Kıvırcık saçlarına...

Ak düşmüş uçlarına...

Cimbom taraftarına...

El salla Frank Rijkaard...

Seni unutmayacağız, senin kıymetini bilecek insanların olduğu yerlerde çalışman dileğiyle...

:bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid::bid:

sempatikliği ile aramızdan biri gibi GÜLE GÜLE RİJKAARD seni bu basın yedi bitirdi.

2nvc9ad.jpg

Hoşçakal Rijkaard. Nerede olursan ol, desteğim sürecek sonuna kadar.

Bilsen, ne cok seydin sen.. Yazik ki ayniydi her giden.. Yok ah kalbim yok, sevgiler cok insafsiz yarini yok..

Ercan'cim ne güzel yazmis dimi. Cok seydin Rijkaard, cok sey.

Güle Güle Rijkaard! Seviyoruz seni! Şu babanın öldüğü gün Karabük maçında dimdik ayaktaydın ya, işte o gün seni hergün sevdiğimden daha çok sevdim. Yolun açık olsun güzel insan! Her nereye gidersen git desteğimiz seninle!!!

Güle güle değeri sonradan anlaşılacak adam herşey için sağol.:sad007:

senden once gitmesi gerekenler hala Galatasaray'da reis.. :( :sad007:

yarım akıllı dediğimiz antu forumundan rijkaard ile ilgili bi kaç yorum,çok ilginç valla:)

canı gönülden liverpoola gitmesini istiyorum... liverpool u bi ayağa kaldırsında görsün ülkemizdeki futbol ulemaları

sen adamın eline kadro verme. transfer diye çağlar birinciyi serdar özkanı ver. ne kadar çirkef olsada keitayı adama sormadan gönder. yerine pinoyu al. baros´un alternatifini bulma. sonra kabahatli hoca olsun. işte Türk futbolu!

Aptal herifler...

Bizim için iyi oldu ‚ o ayrı..

Suçu Rijkaard´da aradılar‚ önce oynattığın adamlara bak; müzmin sakat kewell‚ çakma keita pino‚ ne yaptığı belli olmayan cana... barış özbek‚ ayhan akman‚ mustafa sarp‚ sabri sarıoğlu ve diğerleri...

Keita´yı Nonda´yı gönderip Dos Santos´u 6 milyon euro´ya almayan adamlar yöneticilik yapıyor.

Halı sahada adam alırken bile tercih etmeyeceğiniz yerli oyuncuları var. Rijkaard yönetimden 36 tane adam istedi 1 tanesini alamadılar. Hatırlarsanız geçen sezon kafa kafaya gidiyorduk. Baros sakatlık yaşamasaydı bence sene sonuna kadar zirveden uzak kalmazlardı. UEFA´dan son dakika golüyle elendiler ki‚ Atletico´yu baya yıprattılar o maçta... Oynadıkları takım UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu oldu ve tüm bunlar Rijkaard´ın ilk yılında oldu. Cidden geçen sene başındaki gs ürkütücü bir takımdı. Hakikatten kafası çalışmıyormuş bu gs´nin...

yolun açık olsun....

Sayın hocam yolun acık olsun… bu ülke senin kıymetini bilmedi. Senin hiçbir sucun yok‚ emin ol‚ sen yatağında huzurlu uyu…

Bu ülke futboldan anlamaz‚ bu ülke kadir kıymet bilmez‚ bu ülke elindeki değerli şeylerin kıymetini bilmez. Bu ülke de 70 milyon teknik adam var.

Bu ülke de futbol‚ taktikle oynanmaz‚ bu ülke de futbol sadece alaylı bilinir. Bu ülke de futbol sadece‚ daha çok para kazanmak‚ daha çok ün‚ şöhret yapmak isteyen‚ daha çok çevre edinmek isteyen başkanlar tarafından yönetilir. Bu ülke de futbol sadece dev aynasından izlenir.

Hoşça kal yolun acık olsun hocam…

Sen yatağında huzurlu uyu… Bu ülkeye senin gibi‚ çok değerli‚ hocalar geldi… Ama hepsinin sonu senin gibi oldu… O yüzden sakın kendinde suç arama… Bu ülke ye gelen tüm hocalar hiçbir şeyden anlamıyor‚ da sadece biz millet olarak anlıyoruz… Futbolu sadece biz biliyoruz.

Türk futbolu‚ kendisini dev aynasında görmeyi bırakırsa‚ … İşte o zaman bir şeyler değişmeye başlar.

Biliyorum‚ sayın hocam‚ inan biliyorum‚ senden‚ şapkadan tavşan çıkartmanı istediler…

Biliyorum‚ hocam biliyorum‚ düğünümde‚ oynatmayacağım‚ adamları sana futbolcu diye verip‚ bu takımı şampiyon yapmanı istediler‚ sen istedin almadılar‚ kendi kafalarına göre aldılar‚ sen göndermek istedin‚ onlar sana‚ hoca‚ sen ne yapıyorsun‚ onlar bu ülkenin yıldızı dediler‚ kadro da bıraktılar‚

Biliyorum‚ hocam‚ biliyorum‚ senin geldiğin yerlerde‚ futbolcu olmayı bırak‚ statta bilet görevlisi olamayacak kişilere‚ bu ülke de milyon dolarlar verilip‚ ismine futbolcu denir. Ve isimlerinin önüne yıldız apoleti takılır

Biliyorum hocam‚ biliyorum‚ bu ülke de arkandayız. Sen merak etme‚ diyip‚ kuyunu kazmaya çalışan kalleşler var.

Biliyorum hocam biliyorum‚ bu takımdaki futbolcular‚ yan yana gelip halay bile çekemezler… Ama bu ülke de bunlara yıldız futbolcu diye hitap‚ edilir‚ altlarına Q7 verilir‚ bunlarda kendilerini‚ dünyanın en iyi futbolcusu zannederler. sen kadroya almayınca ‚ senin arkandan kuyunu kazmaya çalışırlar..inan bunlar bu ülke de senin gibi bir çok değerli hocalarımızın başını yediler…

Hoş çakal hocam ‚ yolun açık olsun……

bilgilerinize

saygılarımla

Senin efendiliğin bu pis düzene uymadı malesef.

İğreniyorum artık isimlerini bile anmayacağım şimdi.

Güle güle demek bile acı.İnşallah hep hakettiğin yerlerde olursun.

Seni gönderenler, birkaç dengesiz futbolcu uğruna seni harcayanlar utansın. Senin de hataların vardı elbet ama en büyük hataları yönetim ve futbolcular yaptı.

Yeniçerilerin son kurbanı Rijkaard.

Yolun açık olsun.

Hiçbir teknik direktörün gidişine bu kadar üzülmemiştim.

Yazık. Ne denebilir ki ? Yazık sadece.

Liverpool'a giderse Liverpool forması alıp sırtına Rijkaard yazdıracağım.

Geri
Üst Alt