Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Gitmesi gerekiyordu gitti 8 maç 4 galibiyet, çapsız takımlara karşı 4 mağlubiyet ve son bir buçuk yıldır ışık vermeyen berbat futbol. Yeter Rijkaard kimsenin sonsuz kredisi yoktur, herşeyin bir bedeli vardır ve başarısızlığın bedeli gitmektir.

Rijkaard , takımda Keita falan varken.Şampiyon yapamamıştı zaten takımı.Bu kadro ile nasıl yapmasını bekliyordunuz ki? Bence suçlu transferdeki saçmalıklardan dolayı yönetimdir.

Gitmesi gerekiyordu gitti 8 maç 4 galibiyet, çapsız takımlara karşı 4 mağlubiyet ve son bir buçuk yıldır ışık vermeyen berbat futbol. Yeter Rijkaard kimsenin sonsuz kredisi yoktur, herşeyin bir bedeli vardır ve başarısızlığın bedeli gitmektir.

Bu bedeli sadece T.Direktörün ödemesi gerektiğini mi düşünüyorsun ?

Haketmiyorduk seni gitmen iyi oldu ama bu sekilde değil be hocam...

Seni anlayacagıma sabır yemini etmiştim ve sabrediyordum anlıyordum ama bırakmadılar be hocam

Yolun acık olsun ....

Bu bedeli sadece T.Direktörün ödemesi gerektiğini mi düşünüyorsun ?
Geminin kaptanı kimse sorumlusu o'dur ve cezanın da, mükafatın da en büyüğünü alır. Tek suçlu Rijkaard mı? Hayır aslan payı yönetimin.

Sabır diyen arkadaşlara soruyorum ne için sabır? Neden sabır? Ve daha ne kadar sabır?

Geminin kaptanı kimse sorumlusu o'dur ve cezanın da, mükafatın da en büyüğünü alır. Tek suçlu Rijkaard mı? Hayır aslan payı yönetimin.

Sabır diyen arkadaşlara soruyorum ne için sabır? Neden sabır? Ve daha ne kadar sabır?

Gemiyi makine dairesinden delenlerde vardı.

Engellemek için makine dairesinin anahtarı lazım anahtar da kontrol odasında. O anahtarı vereceksin kaptana.

Yapmayın bunu son bir buçuk yıldır devamlı sabote mi ediliyor bu adam? Aydın'ı kurtarıcı oyuna olarak alan kişi kim? Kendisi! Bu durumda neyin sabotajı? S. Rotterdam'da da mı sabotaj vardı? Lütfen adam ne oyunu okuyordu ne de doğru düzgün değişiklik yapabiliyordu.

Yapmayon bunu son bir buçuk yıldır devamlı sabote mi ediliyor bu adam? Aydın'ı kurtarıcı oyuna olarak alan kişi kim? Kendisi! Bu durumda neyin sabotajı? S. Rotterdam'da da mı sabotaj vardı? Lütfen adam ne oyunu okuyordu ne de doğru düzgün değişiklik yapabiliyordu.

Ne yapsın adam kulübeye bakıyor oyuna müdahale etmek için bir tek hücumcu Aydın var. Geçen sene değil bu sene başladı bu ince işler.

ya arkadaş siz nasıl maç izliyosunu harbi merak ediyorum,aydın ı kurtarıcı olarak oyuna alıyomuşmuş,yahu kimi alacak kimi?,adammı var yedekte.

ya arkadaş siz nasıl maç izliyosunu harbi merak ediyorum,aydın ı kurtarıcı olarak oyuna alıyomuşmuş,yahu kimi alacak kimi?,adammı var yedekte.

Aydın'ı oyuna sokacaksa o değişikliği hiç yapmasın Sabri'yi ileri çekse yemin ederim sesim çıkmaz ama Aydın'ı görünce televizyonu yumruklamak istiyorum, futboldan tiskiniyorum. Her maç başka hamlesi yok Aydın'da Aydın! Serdar'ı göndermez Aydın gider diyordum tam tersini yaptı ve beni haklı çıkardı bu adamla bu iş yürümez!

Sizlanmanin alemi yok gitti artik.Yapilabilecek tek sey sevenlerinin ugurlamaya gidip,arkasindan bir tas su dokmesi,belki geri gelir diye...

Yapmayın bunu son bir buçuk yıldır devamlı sabote mi ediliyor bu adam? Aydın'ı kurtarıcı oyuna olarak alan kişi kim? Kendisi! Bu durumda neyin sabotajı? S. Rotterdam'da da mı sabotaj vardı? Lütfen adam ne oyunu okuyordu ne de doğru düzgün değişiklik yapabiliyordu.

Yillardir, hatta kendimi bildim bileli bu tarz yorumlar yapilir medyada, basma kalip. Bu niye oynadi derler, ama yerine kim oynasaydi diye sorulunca kalirlar ya, aynen öyle. Türk futbolunun neden hic bir zaman ileri gidemeyeceginin resmidir bu yorumun. 22 yasindayim, ne zaman bir takim kötü gidecek olsa hocanin gecmisi, yaptigi degisiklikler ve futbol bilgisi sorgulanir, en acisi da sorgulayanlarin zerre futboldan anlamamasi, üstüne bir de farkinda olmamalari. Hiddink, Rijkaard, Löw, Del Bosque.. getirmeyin artik böyle adamlari, bir daha getirmeyin. Birinin gidisini daha izleyemem.

Sizin mantığınızla genç yetişmez ki bu takımda. Şansına bir Arda çıktı işte. Aydın kötü oyuncu değil. Sadece gençliğinin verdiği tecrübesizlik fln şimdi anlattırmayın. Rijkaard'a gerekli izinler verilseydi, Mustafa'lar Ayhan'ları izlemeyecektik. Yönetim bu konuda da izin vermedi. Adam mecbur her maça en fazla 1 genç çıkarabiliyordu. OFK maçında bile Mustafa-Ayhan-Servet oynadı, düşünün aciz yönetimin halini.

Aydın'ı oyuna sokacaksa o değişikliği hiç yapmasın Sabri'yi ileri çekse yemin ederim sesim çıkmaz ama Aydın'ı görünce televizyonu yumruklamak istiyorum, futboldan tiskiniyorum. Her maç başka hamlesi yok Aydın'da Aydın! Serdar'ı göndermez Aydın gider diyordum tam tersini yaptı ve beni haklı çıkardı bu adamla bu iş yürümez!

bırak hikaye yazmayı yok sabri yi ileri çeksin falan,kadroda bi halt olduğu yok işte kabul et,serdar girse nolur aydın girse nolur,as adamı pino olan takımın yedeği de serdar-aydın gibi über yetenekli adamlar olur gerçi,sakatlıklardan 3-4 maç bile tam kadro çıkabiliyor muyuz?hayır,bunun da suçlusu rijkaard değil heralde,o var bu var diyor herkes,yahu varda adamlar hep sakat oluyo genelde,birileri her zaman sakat,bi türlü tam kadro olamıyoruz.

Geri
Üst Alt