Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Sanki Ailemde birisi ölmüs gibi hisediyorum kendimi, cok sevdim Franki... Ayni duygulari Geretse de yasadim, artik yok daha öyle TD sevmek filan, hepsi zaten cöpe gidiyor

Bu arada, Frank nezaman Röportaj verecek ?

Dün akşam M.Yücedagı izleyeniz oldumu bilmiyorum ama , anlatıkları tam bir skandaldı...Rijkaard ın gitmesindeki en önemli sebebler aşagıda bir kaç tanesi olabilir..

1.En önemlisi Haldun Üstünelin GS dan ayrılması ( hatta Haldun bey gittiginde ,Rijkaard Haldunbeyin gidişine üzüldüm demişti)

acaba bu gidiş onun , ( ki onu GS ya getiren H.Üstüneldi ) moralinin bozulması , saglıklı düşünememsi olmuş olabilir..Şöylede düşünmüştür ,( Bugün beni getireni kovan Yönetim, yarında beni KOVARMI ) mutlaka bu olay onu Menfi etkilemiştir..

2.Birde istedigi futbolcuların transfer edilmemesi, üstelik sistemine UYMIYAN ( sırf ucuz diye ) alınan futbolcularla çalışması..

3.Dün M.Yücedagın anlatıkları dogruysa , vay GS takımın haline,

adam resmen GS lı oyuncular , kasten oynamadı dedi bazı :mad:futbolcular ,takımı SABOTE etti dedi...Maçı izleyin görürsünüz dedi

4.GS futbol takımındaki bu düşüşün SIRRI H.Üstünelin gidişinde GİZLİDİR..:confused:.

5.Geçen sene yurt dışında ve yurt içinde fırtına gibi esen GS ya bu sene ,ne olduki böyle yere çakıldık...

6.Bütün mesele GS kulübünün yönetim kadrosundaki hatalardır...

7.Açıkçası bizim yönetim Futbolu BİLMEMEKTEDİR...:mad:

8.Bakın F.Terim bile Adnan Sezgini istemedi, ne biliyoruzki Rijkaardda Sezgini istememiştir,ama mecbur kaldıysa sesiz kalmıştır,bu neticelerde onu gösteriyor.

9. GS da reform olacaksa en baştan başlamalı ,ortadan olmamalı

eger her başarısız gidecekse , bu defa Rijaard giderken yönetimde KONGRE kararı alıp, güven tazelemeleydi..

10.Rijkaardın hataları mutlaka olmuştur ,ama en büyük hatayı Yönetim yapmıştır,Rijkaardın istedigi sisteme uygun oyuncu ALMAMAKLA olmuştur....

Olay bundan ibarettir.

Ha birde , biz Skkibeyi begenmedik, Geresti begenmedik,Luce yi begenmedik, zamanında Hagi yide begenmemiştik ( şimdi baştacı yaptık ) ...

Eger bütün bunlar hatalıysa , biz düzgünsek bu netice neden ortaya çıkıyor.: yok onlar haklı ve onlar gittikleri yerde BAŞARILI olup bazıları TAKIMLARINI ŞAMPİYON yaptıkları zaman, o zaman demekki büyük ARIZA BİZDE ( kimse kusura bakmasın).

Elindekinin kiymetini bilmezsen, ( eşegi kaybeden Nasrettin hoca misali ) bizde boşu boşuna , ararız ama ne aradıgımızıda BİLMEDEN ....:lol:

Saygılar...

Bundan sonraki kariyerinde başarılar Rijkaard. Seni de harcadı"k"...

Yolun da, bahtın da açık olsun Rijkaard, umarım bir gün yollarımız yine kesişir...

[video=youtube;SOZk9I2gU58]https://www.youtube.com/watch?v=SOZk9I2gU58[/video]

Gitmek cözecekse, biri gidecekse, buralar gitsin, sen gitme. Sen gitme..

Buralar gitseydi de sen gitmeseydin Rijkaard'im.. İnşallah yarım bıraktırdıkları işi ilerde gelip tamamlarsın.

Adminler bir adamın forumdan ihrtacı için ne gerekiyor, yahut aylarca MYC alması için?

Bu kadar cabuk unutulacagini biliyordum.

iyiki varsin

macta once pinoyu forvette oynatmak salakliktir manasinda yazdigin seyi bul koy buraya

suratin kizarana kadar oku

Hagi'nin bir bildiği varmış demek ki. Rijkaard'ın bildiği bir şey olsaydı, mutlaka sahada yansımasını görürdük.

Bu kadroyla ne yapsın diyenler işte bu kadroyla neler yapılacağını gösterdi Hagii..

Hala unutmadık sana yapılanları. Yenilmeden şampiyon olsak bile unutmayacağız da sana yapılanları. Hep mutlu ol Rijkaard.

Adam aylardır takımı sabote ediyormuş işte. Bugün bunun ispatı oldu. Ancak hala savunuyorsunuz adamı, yazık.

Adam aylardır takımı sabote ediyormuş işte. Bugün bunun ispatı oldu. Ancak hala savunuyorsunuz adamı, yazık.

zuhahahahaha

diger konularda kapagi yedin burayami geldinnn

sana konu mu yok forumda be

eglen cos kim tutar seni:)

pinoyu forvet oynatmak aptallikmis:)

Bazı arkadaşlar Galatasaraylı mı, yoksa Rijkaardlı mı şüphe duyuyorum.

GALATASARAY > rijkaard. Saçma sapan bir adam için takımınızı küçültmeyin.

Geri
Üst Alt