Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam
Dün akşam M.Yücedagı izleyeniz oldumu bilmiyorum ama , anlatıkları tam bir skandaldı...Rijkaard ın gitmesindeki en önemli sebebler aşagıda bir kaç tanesi olabilir..
1.En önemlisi Haldun Üstünelin GS dan ayrılması ( hatta Haldun bey gittiginde ,Rijkaard Haldunbeyin gidişine üzüldüm demişti)
acaba bu gidiş onun , ( ki onu GS ya getiren H.Üstüneldi ) moralinin bozulması , saglıklı düşünememsi olmuş olabilir..Şöylede düşünmüştür ,( Bugün beni getireni kovan Yönetim, yarında beni KOVARMI ) mutlaka bu olay onu Menfi etkilemiştir..
2.Birde istedigi futbolcuların transfer edilmemesi, üstelik sistemine UYMIYAN ( sırf ucuz diye ) alınan futbolcularla çalışması..
3.Dün M.Yücedagın anlatıkları dogruysa , vay GS takımın haline,
adam resmen GS lı oyuncular , kasten oynamadı dedi bazı

futbolcular ,takımı SABOTE etti dedi...Maçı izleyin görürsünüz dedi
4.GS futbol takımındaki bu düşüşün SIRRI H.Üstünelin gidişinde GİZLİDİR..

.
5.Geçen sene yurt dışında ve yurt içinde fırtına gibi esen GS ya bu sene ,ne olduki böyle yere çakıldık...
6.Bütün mesele GS kulübünün yönetim kadrosundaki hatalardır...
7.Açıkçası bizim yönetim Futbolu BİLMEMEKTEDİR...
8.Bakın F.Terim bile Adnan Sezgini istemedi, ne biliyoruzki Rijkaardda Sezgini istememiştir,ama mecbur kaldıysa sesiz kalmıştır,bu neticelerde onu gösteriyor.
9. GS da reform olacaksa en baştan başlamalı ,ortadan olmamalı
eger her başarısız gidecekse , bu defa Rijaard giderken yönetimde KONGRE kararı alıp, güven tazelemeleydi..
10.Rijkaardın hataları mutlaka olmuştur ,ama en büyük hatayı Yönetim yapmıştır,Rijkaardın istedigi sisteme uygun oyuncu ALMAMAKLA olmuştur....
Olay bundan ibarettir.
Ha birde , biz Skkibeyi begenmedik, Geresti begenmedik,Luce yi begenmedik, zamanında Hagi yide begenmemiştik ( şimdi baştacı yaptık ) ...
Eger bütün bunlar hatalıysa , biz düzgünsek bu netice neden ortaya çıkıyor.: yok onlar haklı ve onlar gittikleri yerde BAŞARILI olup bazıları TAKIMLARINI ŞAMPİYON yaptıkları zaman, o zaman demekki büyük ARIZA BİZDE ( kimse kusura bakmasın).
Elindekinin kiymetini bilmezsen, ( eşegi kaybeden Nasrettin hoca misali ) bizde boşu boşuna , ararız ama ne aradıgımızıda BİLMEDEN ....:lol:
Saygılar...