Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Adam gibi adamdı. Gülüyor falan diyoruz da yapmaz öyle bir şey Rijkaard. Şuan bile sigarayı yakıp üzülüyordur bu halimize. Hatta büyük bir adamlık yapıp ''acaba benim yüzümden mi takım böyle oldu'' diye düşünüyordur.

Gittiğin yağmurla gel ulaaaan.

Ne olursa olsun, bu takıma mutlaka geri dönmeli, hatta sezon sonu dönse süper olur. Gözünde hala kredimiz var.

Bir gün dönün hoca.Keita'yı da al yanına dönün beraber.Çok özlüyorum be. :o

Çok özlüyoruz çok..Donuyoruz sensiz inan,gidiyoruz senin kalitesiz dediğin takımla git gide dibe..Lütfen GERİ DÖN! Seni çok özlüyoruz..Sen gel,Gitsin Polat,Herkes gitsin ama sen GEL..N'olur be Frank Rijkaard..

YOU NEVER SMOKE ALONE..

Bak sen gidince her şey nasıl da düzeldi, balta ashley cole, sarp gerard, servet john terry oldu...

9-10 sayfa önce bu topakta gezenler tamamen komedi, haha yorumlara bak :D

Rijkaard'ın gönderilişinin ne kadar gereksiz olduğu anlaşıldı. Yazık oldu, ne diyelim.

rijkaard gitti, dertler bitti. çok şükür halimize...

rijkaard_uzgun_17_10_10.jpg

:bid:

Bir gün dönecek lan.Müneccim boku mu yedin sabah sabah diyebilirsiniz ama içime doğuyor. :asd:

Ulan şu kalitesiz, işe yaramayan adamlarla adam futbol oynatıyormuş abi.

Rijkaard gittide ne oldu.Ne değişti?Misimoviç kadro dışı,ınsua yok.....Şu an rijkaard olsayı bundan kötü olmazdı

tam bir reis

Seviyorum seni hocam. Biz hak ettigimizi yasiyoruz su an, kendi batakligimizda batmak üzereyiz. Kalsaydin eger bugün cok daha agir seyler yasayabiliridn, o yüzden iyi ki gitmissin de gercek suclularin artik arkasina siginacagi birseyleri kalmadi. Türk futbolunun basina gelmis en güzel, en kiymeti bilinmeyen adam.

kimse Galatasaraydan büyük değildir

Çok sıkıldım iki günde bir bu topiği görmekten gitti artık adam iyi veya kötü bukadar arkasından ağlanacak bir adam değil ve kimseye de faydası yok 2 günde bir gündeme getirmenin.

Bir gün yanına Johan başkanı da alıp dönerse, işte kendimi keserim o gün. Hadi lan, lütfen laan.

Geri
Üst Alt