Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Provokatörler yazmaya bayılıyor şu başlığa.

Provokatörler yazmaya bayılıyor şu başlığa.

Provokatörlük ile ne alakasi var ? Arkadas tüm argümanlari arka arkaya dizerek herseyi açiklamis. Ne görüyorsak o. Sizin gibi yok Servet satti, yok Balta satti yok 50.000 kisilik transfer listesi verdi ama hiçbiri alinmadi gibi amerikan polisinin bile çözemeyecegi konular ortaya atmiyoruz.

Ben sayfalarca yazdım zamanında aç bak oku.Hastalıklı, önyargılı, zihniyetle tartışamam ben.Neyin ne olduğunu bu taraftarın çoğunluğu biliyor.

Provokatörlük ile ne alakasi var ? Arkadas tüm argümanlari arka arkaya dizerek herseyi açiklamis. Ne görüyorsak o. Sizin gibi yok Servet satti, yok Balta satti yok 50.000 kisilik transfer listesi verdi ama hiçbiri alinmadi gibi amerikan polisinin bile çözemeyecegi konular ortaya atmiyoruz.

Atmıyoruz derken?2 kişisiniz lan zaten.:DKoca forumda 2-3 kişi.:asd:Boş boş konuşuyorsunuz sadece.Laf kalabalığı.Adam kompozisyon yazmış resmen ama içinde bir tane elle tutulur fikir yok.Rijkaard çok kötüydü hedehödöden öteye gitmiyor eleştriler.

Olaylar da kabak gibi ortada.Bu olayları kabullenmeyen 3-5 kişi var sadece.Hiçbiriniz ciddiye alınacak tipler değilsiniz.

3 4 kişi savunuyor Rijkaardın suçlu olduğunu koca forumda. Burada bir gariplik var.

Halen Rijkaardın suçlu olduğunu savunabilirsiniz buna saygım var ama Rijkaardın suçsuz olduğunu görmekte bir erdemliktir, kabul edin işte.

Suclu-sucsuz diye ayirmak sacmalik. Iyi-kotu oldugu yonler diye ayrilabilir. Bazilari icin iyi, bazilarinda ise kotu %90 olur, ama kimse icin Rijkaard'in buradaki antrenorlugu saf iyi yada kotu degildir (Serhat haric). Rijkaard'a bayiliyorsunuz diye "suclu-sucsuz" terimlerini isin icine sokmak yanlis.

Atmıyoruz derken?2 kişisiniz lan zaten.:DKoca forumda 2-3 kişi.:asd:Boş boş konuşuyorsunuz sadece.Laf kalabalığı.Adam kompozisyon yazmış resmen ama içinde bir tane elle tutulur fikir yok.Rijkaard çok kötüydü hedehödöden öteye gitmiyor eleştriler.

Olaylar da kabak gibi ortada.Bu olayları kabullenmeyen 3-5 kişi var sadece.Hiçbiriniz ciddiye alınacak tipler değilsiniz.

Bu da forumda ne kadar hiçbir sey bilmiyen ve bos konusan kisi oldugunu gösterir. Olsun, forumun tamami yanilacagina 3-5 kisi gerçekleri konussun ve digerlerine ders versin. Ayrica arkadasin paragrafinda kabul edilmeyecek tek fikir göremiyorum. Hepsi birbirinden gerçek ve Rijkaard'in ne kadar kötü teknik direktör oldugunu kanitliyor.

Tabi ozaman anlat sen ne kazandin bugüne kadar ?

HARIKA MANTIK BERKCAN KARDES :animation::animation::animation:

BARIS OZBEK DE SUPER LIGI KAZANDI HER MAC OYNASIN DE MI :animation::animation::animation:

Acalım bir anket Rijkaardın suçu ne diye görelim forumun nekadarı suçlu buluyor nekadar bulmuyor. Bu tartışma da bitsin böylece.

Anket açalım diyorsunuz da o ankette de burda konuştuklarımız konuşulcak. Kaldı ki ankette %99 Rijkaard suçlu çıksa bile ben yine aşırı derecede savunmaya devam edeceğim Kıvırcık Efsaneyi.

HARIKA MANTIK BERKCAN KARDES :animation::animation::animation:

BARIS OZBEK DE SUPER LIGI KAZANDI HER MAC OYNASIN DE MI :animation::animation::animation:

Baris Özbek Marka mi ? Marka olmak icin önemli isler basarmis olmalisin, üstüne Baris in yüzünden mi kazandik ligi ? olsa olmasa fark olurmuydu ? hadi gec

Frank! :heart:

800px-We_Believe_in_YOu_Rijkaard-UA.jpg

[video=youtube;5gRB3YlZIXE]https://www.youtube.com/watch?v=5gRB3YlZIXE[/video]

[video=youtube;ckfcPiIhiNc]https://www.youtube.com/watch?v=ckfcPiIhiNc[/video]

Çok seviyorum be ben bu adamı.Geldi Türkiyeye önce Galatasaray taraftarının kanına girdi sevdirdi kendini, sonra takımla taraftarın arasını açtı, Takımı da düşme hattına getirip Klüpten kovuldu.Cebine indirdiği paralarla şimdi kim bilir hangi ülkenin hangi kaymak bölgelerinde keyfi sefa sürüyor.Ne güzel iş arkadaş adam orda burda keyf sürsün Garibim Galatasaray taraftarı da Rijkaard, Kıvırcık Adam diye ağlayıp sızlasın.Cidden sevmeye başladım bu adamı :)

:2aloh1:

Ne adamlar var şu forumda ya.

Zaman zaman bu tarz zatlar yüzünden forumdan tiksiniyorum,bunlarla aynı takımı tuttuğum için takımımdan soğuyorum anasını satayım.

Ne bu taraftardan ne bu takımdan ne de bu ülkenin futbolundan bir b.k olur hocam.İyiki gittin de kurtardın kendini.Bir gün belki geri dönersin diyordum da vazgeçtim artık.Biz adam olmayız.

Halen bu başlığa girip, utanmadan, arlanmadan, sıkılmadan, sallayanlar var. Amaçları belli.Tahrik. Ciddiye alıp, alıntı yapmaya değmeyecek insanlar. Kapasiteleri çapınca konuşuyorlar.

Ulan adam cebine indirdiği para diyor hala, aloooo, uyansana abi, adam maçtan sonra bana güvenilen yerde oynarım diyor senin futbolcun. Bu kıvırcık sadece basit oyna dedi lan o adama. Senin futbolcun topun peşinden koşmuyordu, sen hala enkaz bıraktı falan diyorsun. Sigarayı da mı Frank uzattı? Komik herifler.

Geri
Üst Alt