Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam
Abi bunu Rijkaard hayatinda hic bir zaman yapmadi, temiz bir adam hic bir zaman baska birilerini suclamadi, arkasindan konusmadi. Kaprisli filan degildi, kendisi de anlatmisti, ilginc olmustu, Haldun gelirken oda ozaman ara vermisti, ve tam o geldiginde yeni bir proje baslatmak istioyrdu, ve Haldun Üstünel de öyle bir imkan koymustu, uzun yillar icin.
Uzun yillar da oldu, bu ülkede okadar hoca 1,3 yil görmüyor...
Sezgin ve Polat bile bile lades oynadi, cünkü hocayi iyi taniyorlardi, biliyorlardi nedeseler adam cit cikarmaz. bütün sucu üstüne attilar... Olay budur, Sezgin icin Kanal aciliyor, oysa dönem yil sayilir bir zamanda, yeni Stadimiz aciliyor, orda hersey kapali... nedir bu ? Özel Forma cikariyorlar, fiyati taaaaa tavanlarda. Hadi diyelim iyi gidiyoruz anlarim...
Sezon basinda bir acma gelmisti ve demisti ya : Sarp icin mi Kombine alacam, cidden de öyle oldu.
Belki bi cok kisi icin cok agir gelebilir, ve beni gercek taraftar olarak görmeyebilir ler, ama Rijkaard gitiyinde, benim icin den sanki Galatasaray a sevgim azalmistir. Tabii bir gün gidecekti, ama böyle gidisi hak etmedi adam. Neydi o konusmalar, güvenoyurz, ne olursa olsun, kontrati uzatmak istiyoruz, kendisi dedi, hak etmeliyim filan diye. Keske uzatsaydi da, tazminati bi 15 Milyonu bulsaydi. Sonradan da yari yildan beri nasil dayanabilirdim diyor birden Polat, yani 0,5 Sene sonra bile kovamaya calismis. Rezil ötesi bir külübüz, yok dev yok avrupa fatihi filan, onlar gecmis. Artik sanki tekerlekli sandalyede gibiymisi gibi hisediyorum kendimiz...
Adam cikip sucu onda bunda bulmadi ,ve dediki Takim da Kalite yok.
Ve okadar da hakliydi, 4 Önemli Futbolcumuz vardi : Keita, Baros ve Kewell ve de Arda
Bunlar dan birisi eksilince, okadar güc kaybediyorduk ki, ve giren oyuncu bunu cok agir gösteriyordu. Ama dinlemedik, yok biz daha biliyioruz deyip, ne varsa gönderdik... HAngi dünyada görülmüs dür bo olay, Futbolcu TD sonunu anlatiyor ? Fransa da oldu, bakin kac mac ceza yediler diye filan. Bizde ise Küfür serbest, Hoca yi elestirmek serbest filan, nede olsa yabanci anlamiyor