Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Saygılar reyis.

:tiphat:

hayri reis

tartisiriz ederiz dogamiz bu

ama bir postunu onur gurel begeniyorsa bir daha dusun reis:)

benden soylemesi

ya anlatmak istedigini anlatamamisindir

ya da yanlis dusunuyor olma ihtimalin vardir

:)

lincoln konusuna yazdığın zaman çocukça olmuyor öylemi ? Kimseye hesap vermem istediğim konuya yazarım.

"Soyleyecek laf bulamayinca Lincoln" senlikleri baslamistir.

Hayirli olsun.

Takim yenildikten sonra Lincoln konusuna girip alacakli gibi yazdigimi bulursaniz haber verin.

Rijkaard'ın bir özelliği var geleceği görebiliyor. :happynew:

"Soyleyecek laf bulamayinca Lincoln" senlikleri baslamistir.

Hayirli olsun.

Takim yenildikten sonra Lincoln konusuna girip alacakli gibi yazdigimi bulursaniz haber verin.

Hadi hayri Rijkaardı göndermek hatadı de kapansın bu konu.

zorla mi kardesim rijkaard'i sevmek? tartisilamaz bir adammis gibi cocukca seyler yazmayin, kaybettigimiz her mactan sonra da rijkaard aphi falan demeyin. ayni seyler rijkaard zamaninda da oluyordu balik hafizalilar icin hatirlatmam gerekirse

Olm yapma lan işte, benden de iyi anlıyosun. Rijkaard zamanında böyle rezil olmadı takım.

cigir actin tartisma sanatinda, sen de rijkaard diye aglayinca ne olacak bunu bana anlat.

Neresiyle guluyor acaba

Gerçekler acıdır. Zordur kabullenmek.

cigir actin tartisma sanatinda, sen de rijkaard diye aglayinca ne olacak bunu bana anlat.

Sadece hataları yüze vurma benim ki. Hagi gelceği zaman, bu takımı uçurur diyorlardı. Bende Rijkaard'dan daha kötüye gideriz dediğimde, burda çoğu adam üstüme saldırmıştı. Onu anlatmaya çalışıyorum. Bile bile lades yaptı yönetim.

Sadece hataları yüze vurma benim ki. Hagi gelceği zaman, bu takımı uçurur diyorlardı. Bende Rijkaard'dan daha kötüye gideriz dediğimde, burda çoğu adam üstüme saldırmıştı. Onu anlatmaya çalışıyorum. Bile bile lades yaptı yönetim.

Geldiği gün yazanlardan biri de benim. Hatta Hayriyle gene çakışmıştık o gün.

Şimdi dönsünler gelsinler,

Hem Rijkaard'ı, hem Lincoln'ü baş tacı yaparım.

O kadar iş bilmeyenler var ki,

Hem yönetimde, hem saha kenarında, hem de içinde,

Bize sadece Rijkaard, Lincoln değil,

Rijkaard'lar, Lincoln'ler lazım.

Lincoln yerine Misimoviç'i tercih ederim. Şu sezon başı çok iyi bir takım kurabilirdik "Adnan Sezgin" olmasaydı.

Şu forumdan 2-3 adam transfer bölümüne, 2-3 adam TD'lük koltuğuna geçse, şundan daha kötü olmazdı bu takım. Hagi'ye ve yönetime kızma noktasında ki hakkımız budur yani. Hadi diyelim ki, Rijkaard'da bu işin içinde olsun. Ama bu adam takım kalitesiz dediğinde, herkes ''ne diyo yhaaa bu'' fln diyordu. Adamın haklı olduğu 5 aydır net şekilde belli.

Rijkaard gitmeseydi bu kadar kötü olmazdık.

Gitmeseydi en azından biz hocamızın arkasında durduk derdik. Kaldı ki en azından puan alıyorduk Rijkaard zamanında. Şimdi şaşırıyorum yedek oyuncun bile yokken nasıl bunu başarıyordun diye. Malum şimdi Hagi'nin elinde daha iyi olanaklar var.

Rijkaard daha sezon öncesi bu kadronun biraz daha kötüsüne 4'de 4 yaptirdiydi. :tiphat:

O kadar sabir dedik, istikrar dedik sonu boyle oldu

Geri
Üst Alt