Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

------------------kaleciiiiii---------------------

serkan(tsli) -neill - serdar aziz- sol bek

yekta------cana--------arda

bu takim adam gibi top oynar

Orta sahanin ortasi ve sol kanat lazim. Sol bek ve kaleci de sart, Hakan Balta'nin duzelecegi yok. Neill'in durumuna gore stoper de lazim gelir. Mesela sol kanatta oynatabilecegimiz bir adam var mi? Arda'nin sol kanat kariyeri bitti artik cunku.

Reis orda Serkan Kurtulus mu yaziyor? Sabri olmedigi surece mumkunse oraya Serkan yazilmasin.

Orta sahanin ortasi ve sol kanat lazim. Sol bek ve kaleci de sart, Hakan Balta'nin duzelecegi yok. Neill'in durumuna gore stoper de lazim gelir. Mesela sol kanatta oynatabilecegimiz bir adam var mi? Arda'nin sol kanat kariyeri bitti artik cunku.

Reis orda Serkan Kurtulus mu yaziyor? Sabri olmedigi surece mumkunse oraya Serkan yazilmasin.

yanls olmus cok kufur ettim ondandir

ts li serkan

arda ortanin ortasi benim kadromda

Şu adamı tekrar geri getirsek tam yetkiyle. Sportif Direktör , menajer, teknik adam takımın herseyi o olsun. Seneye şampiyon öbür senede CL'de final oynatır adım gibi eminim.

Evet Cana da var, bir araya kopru olacak adam lazim. Su sekil

Kale

Sabri - Stoper - Servet - Sol bek

Cana - Emre B gibi biri

Pino - Arda - Sol acik

Baros

ali turandan fizigini kullanip top alamayan

ayagina gelen topu tutamayan

gelen ortayi sag icle ince goren

en onemlisi iki senedir kanattan gelen hic ama hic bir topa dokunamayan servetimi banko koydun

wyoming

cok farkli frekanslardaymisiz

bu takimdan once serveti sonra baltayi yollarim ben

ayrica yekta bu takimin gelecegidir

cananin yanindada cok iyi oynar

bugunde takimin en iyisi idi

savunma yapayi bilmeyen adamlardan bek yapamaktan usanmadik

sabri elimizdeki en iyi sag bek ama bes para etmez bir sagbektir kendisi

GK-Ufuk

DC-Neill

DC-Servet

DR-Sabri

DL-Insua

DMC-Cana

MC-Yekta

MC-Culio

AMC-Arda

FC-Stancu

FC-Baros

Bu takım iş yapmaz mı !

Hiç bu sene bu düzende ve bu 11'le sahaya çıkabildikmi !

Yekta oynarsa orta saha top mop kapamaz. Arda'nin yedegi olur ya da sag acigin.

Servet'i gondersek yerine kimi alacagiz? Serdar Aziz adli arkadas cok iyiydi ama alamayiz ki. Yabanci alsak kontenjan doluyor. Servet de iyi stoper bana kalirsa. Hatta bu sene takimin en iyilerinden. O yuzden banko yazilir.

Biz Sabri'yi neden sağ kanatta düşünmüyoruz ki hiç.

bu takimi toptan degistirecek luksumuz yok

niye?

3 sezon önce bütün takımı komple yenileyen trabzonsporun vardı da, şimdi galatasarayın mı yok?

kümede kalma mücadelesi veren takımı kovup, bugün şampiyonluğa oynayan kadronun temelini o günden attılar.

dendiği gibi, bizim futbolcular kalitesiz değil. ama kafalarında galatasaray'ı bitirmişler. psikolojik olarak yıpranmışlar vs vs

eğer mevcut kadronun %70'i gönderilip yerlerine çok daha iyi adamlar alınmazsa, bu takımdan bir halt olmaz.

Bir de Hiddink manyak mi Servet'i oynatiyor?

Biz Sabri'yi neden sağ kanatta düşünmüyoruz ki hiç.

Türkiye'nin en iyi Türk sağ beki bizde, hala bizimkiler oraya başka adam montaj etmeye çalışıyor. Sonra ''Gökhan çok iyi yhaaaa'' tarzı saçma yorumlar oluyor.

Gokhan kendi "Ben cok iyiyim yhaaa" diyor, millet de yiyor. Sonra bobileri acip Sabri esprilerine bakip guluyorlar. Boyle insanlar var malesef

Yekta oynarsa orta saha top mop kapamaz. Arda'nin yedegi olur ya da sag acigin.

Servet'i gondersek yerine kimi alacagiz? Serdar Aziz adli arkadas cok iyiydi ama alamayiz ki. Yabanci alsak kontenjan doluyor. Servet de iyi stoper bana kalirsa. Hatta bu sene takimin en iyilerinden. O yuzden banko yazilir.

kim gerekiyorsa onu alacagiz hayri

alacaksin serdari buyuk takim nasil olunuyor basacaksin parayi alacaksin

servet hicbirsey stoper bence hicbirsey

ne yapti bugun yaaa?

3 gol yedik ne yapti?

birnde ali turanin kicina girmeye calisti olmadi

digerinde necati eliyle oynadi diye apaci dansina basladi adama basacagina (balta kadrajda ble yok o anda)

bunlar stoper falan degil al sana iki gol sonra takimin morali bozuluyor diyorsun

cok acik bence

Geri
Üst Alt