Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Aysal'in yönetiminde Adnan Öztürk olacak büyük ihtimal... Öztürk geçen sene baskanliga aday iken, Rijkaard'la devam edecegiz diyordu..Yanindaki Ingilizler'de "Rijkaard çok büyük hoca, onunla çalisacagimiz için çok mutlu oluruz" diyordu... Insallah Rijkaard'i geri getirir, onun duacisi olurum :)

Yanındaki İngilizler ne diyordu bilmiyorum lakin Öztürk pek sıcak bakmıyor gibiydi. Hatta eleştiriyorduk sırf bu yüzden Öztürk seçilmesin diyorduk. ''takımın başına geçince Rijkaardla sezon sonuna kadar devam edeceğiz. Sonrası yaptıklarına bağlı'' manasına gelen bir açıklaması vardı sanırım.

Serdar Abi bugün epey bi like kaptın.:)

Lan bende biraz haksızlık yaptım o zaman bu adama.Adamın dediği hiçbir oyuncu alınmamış.:)

Tabi ne kadar doğru bilmiyorum.

Ya yapmayin kalp krizi gecircem, cidden mi ?

Bosuna bu kadar Rijkaard nostaljisi yapmayin beyler. Sadece ondan sonra gelenler ondan çok daha kötü ve en önemlisi kompleksli adamlar. Mesela yönetim beni takimin basina geçirseydi en kötü 5.'ydik su an. Demek istedigim ilk yaridaki Ankaragücü maçindan sonra ismi duyulmamis olsa da ortalama bir hoca getirilseydi takim Rijkaard dönemini geçerdi. Olaylari bu kadar abartmaya gerek yok.

Rijkaard 14.yapabilir miydi takımı acaba :)Keşke biraz daha laf geçirebilseydi de kalıcı olsaydı.En azından istikrar olurdu

Mükemmel bi hoca olduğunu her hafta daha iyi anlıyoruz :tiphat:

Bu hale gelmemizin sebebi Rijkaard'ın 1.5 sezon Galatasaray'ı çalıştırması mı, yoksa sözleşmesi bitmeden gönderilmesi mi?

Ah ah bizim ülkemizin kriterlerine göre sen kötü hocaydın, yetersizdin be Kıvırcık..

Rijkaard 14.yapabilir miydi takımı acaba :)Keşke biraz daha laf geçirebilseydi de kalıcı olsaydı.En azından istikrar olurdu

Degil 14, 15. de yapardi ama Misimovic, Pino veya herhangi bir futbolcuyla sorunu olmazdi. Bu onun takimda kalmasi için yeterli bir neden miydi, sanmam.

Bu hale gelmemizin sebebi Rijkaard'ın 1.5 sezon Galatasaray'ı çalıştırması mı, yoksa sözleşmesi bitmeden gönderilmesi mi?

1- Rijkaard'in 2009-2010 sezonu basinda takimin basina getirilmesi

2- Rijkaard'in geç kovulmasi

Bu hatalar yapildi.

Haktan Türkalp teşekkür ediyorum,sayende artık çok daha sabırlı bir insanım...

Lan yürü git öf.

Degil 14, 15. de yapardi ama Misimovic, Pino veya herhangi bir futbolcuyla sorunu olmazdi. Bu onun takimda kalmasi için yeterli bir neden miydi, sanmam.

1- Rijkaard'in 2009-2010 sezonu basinda takimin basina getirilmesi

2- Rijkaard'in geç kovulmasi

Bu hatalar yapildi.

Haklısın, Rijkaard daha erken kovulsa şuan Kasımpaşa ve Buca bizim üstümüzdeydi. Rijkaard yerine de, Hagi gelseydi bu sene Bank Asya'da tekrar lige çıkmaya çalışan bir takımdık büyük ihtimalle.

Galatasaray tarihinin en pahalı kadrolarından birini bu kadar başarısız yapmış hocadır rijkaard.Rijkaarddan önce hangi hocaya elano,keita ayarında adamlar verildi?Feldkamp bu takımı şampiyon yaparken takımda yabancı oyuncu yoktu son haftalarda

Ortasaha yoktu diyoruz sen ise anlamamakta güçlük çekiyorsun.

Geri
Üst Alt