Frank Rijkaard

Cevap: # Frank Rijkaard | Güle Güle Kıvırcık Adam

Gelmesini hiç istememiştim, garip garip taktik anlayışla çıkan, bencil bir adamdı görev yapmadıgı sezonun parasını bile çatır çatır aldı, hayır hangi işte basarısız olup da bir de ustune gelecek gunlerin parası ödenir bilmem, Rijkaard hayatı boyu Barca dısında bir basarı kazansın da görelim...

Zamanında forumda entel gözükmek için Rijkaardı savunup,Fatih Hocanın adı geçtiğinde 'Galatasarayı 10 yıl geri götüreceksiniz,Rijkaard gibi adamı kovup Terimi getiriyoruz,Terim gelirse Galatasarayı tutmayı bırakırım' diye zırlayan bir sürü kişi vardı.Hey gidi

mustafa sarp'a xavi muamelesi yapan adam yahu :)

ilk zamanlar takimin en iyisi sarpinho deyip duruyordu..

Bir de bu adamı savunup imparatora küfredenler vardı onlara karşı çıktığımız için myc bile aldık ama zaman ne kadar haklı olduğumuzu gösterdi.

koskoca 100 yıllık takıma hiç yapmadığı uygulamadığı bir taktikle çıkıyordu . Resmen Galatasaray'I Barça veya Hollanda Milli Takımı gibi yapacaktı . Aslında başarılı değildi elindeki kadro son zamanların en iyi kadrolarından biriydi . Keita,Nonda,Elano,Arda,Dos Santos,Jo,Neill,Kewell,Baros var oğlu var . Ancak kendi sahamızda ligin son sıradaki bir takıma yenilip kovulmuştu öyle birşey hatılıyorum .

Bu adam teknİk dİrektÖr olamaz. Nerde Şuan?

M.Denizli İran'da,Gerets'te Fas'ta.Drogba,Anelka Çin'de vs...

Onur öngörülerin inanılmaz gerçekten.Futboldan basketbola,Servet'ten Shipp'e.Takımın bu başarısında ki rolün yadsınamaz:2aloh1:

Rijkaard Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra büyük Avrupa kulüplerini çalıştıran hocalar ;

Inter : Leonardo, Ranieri ve Andrea Stramaccioni

Juventus : Del Neri, Antonio Conte

Liverpool : Roy Hodgson, Kenny Daglish, Brendan Rodgers

Roma : Ranieri, Montella, Luis Enrique, Zdenek Zeman

Chelsea: Andre Villas Boas, Roberto Di Matteo

Barcelona: Tito Vilanova

Real Madrid: Jose Morinho

Bayern Münih: Jupp Heynckes

Ajax: Frank De Boer

PSV: Philip Cocu

Marsilya: Elie Baup

Lyon: Remy Garde

Hani bu adam Galatasaray'dan ayrılınca her takıma giderdi. 2 buçuk sene oldu dünya kadar hoca değişti hala Rijkaard'ı alan yok. Yoksa çok mu mutlu Suudi Arabistan Milli takımında. Kariyerini mi geliştirmekle meşgul :asd:

Rijkaard Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra büyük Avrupa kulüplerini çalıştıran hocalar ;

Inter : Leonardo, Ranieri ve Andrea Stramaccioni

Juventus : Del Neri, Antonio Conte

Liverpool : Roy Hodgson, Kenny Daglish, Brendan Rodgers

Roma : Ranieri, Montella, Luis Enrique, Zdenek Zeman

Chelsea: Andre Villas Boas, Roberto Di Matteo

Barcelona: Tito Vilanova

Real Madrid: Jose Morinho

Bayern Münih: Jupp Heynckes

Ajax: Frank De Boer

PSV: Philip Cocu

Marsilya: Elie Baup

Lyon: Remy Garde

Hani bu adam Galatasaray'dan ayrılınca her takıma giderdi. 2 buçuk sene oldu dünya kadar hoca değişti hala Rijkaard'ı alan yok. Yoksa çok mu mutlu Suudi Arabistan Milli takımında. Kariyerini mi geliştirmekle meşgul :asd:

Aga senin tespitlere bayılıyorum...

Zamanında forumda entel gözükmek için Rijkaardı savunup,Fatih Hocanın adı geçtiğinde 'Galatasarayı 10 yıl geri götüreceksiniz,Rijkaard gibi adamı kovup Terimi getiriyoruz,Terim gelirse Galatasarayı tutmayı bırakırım' diye zırlayan bir sürü kişi vardı.Hey gidi

Sitenin indexine Fatih Terim fotoğrafı konuldu diye tahrik olanlar bile vardı :) Hakikaten hey gidi.

Gerçekten var mıydı öyle Fatih Terim'e karşı olanlar :SS:

Konunun başlarıba baktım da tüm yorumlar fail.Site tarihinin utanç konusu olabilir.Yorumunu hraya taşıdığım arkadaşlar kusura bakmasın.Etiket taraftarlığıydı remen.Rijkaard adıyla değil tanınmayan bir isimle gelse aynı şeyleri yapsa salya sümük savunanlarda istemezdi ama işte

Adamın başarılı olması için hiçbir şart yokken zerre eleştiriyi haketmiyor.Mustafa Yücedağ'ın röportajını izleyip halen Rijkaard hede hödö diyen varsa anrtniyetlidir.Geçmiş olsun. Tarihimizin en büyük aptallığını yaptık.

Gördük tarihin en büyük aptallığını.Gittikten 1 sene sonra şampiyon olduk.Kalsa yine 6.lık savaşı veriyorduk yine

Liverpool'a giderse Liverpool forması alıp sırtına Rijkaard yazdıracağım.

O tarz bir takımın kapısının önünden geçebildi mi?

Liverpool kapcaktır büyük olasılıkla Rijkaard ı umarım orda başarılı olur

Kapar tabi.Avrupa takımları birbirine girer ulu Rijkaard için

Birşey demiyorum. Eğer doğru hatırlıyorsam Skibbe için de gitsin diye tutturmuştun.

Oğlunu kaçırdık sanki özür dileyeceğimiz.Başarısız bir adamı kovduk.Daha normal ne var?Yılın en kötü td idi en çok parayı kazandı.Onun bizden özür dilemesi lazım

Adamın değeri her geçen gün daha çok anlaşılıyor :bid:

Anlaşılıyor evet :D

Seneye çalıştıracagı takımla inşallah büyük bir başarı yaşarda , Tüm TC ye kapak yapar

Adam başarılar yakalayacakta malzeme yok elinde ne yapsın.Arapların altyapısı kötü istediği tarz adamlar yokmuş ülkede

Bir de biz haketmedik bu adamı diye yakarıp aşağılık kompleksine girenler falan var.Onlar adına ben utandım taşımıyorum buraya

Onur nasıl bir konu hortlatmacadır bu? Benim taa 2010'da yazdığım mesaj öngörü doluymuş, HELAL KARŞİM :ka19:

Mesajımda fail yok.

Hagi gelip takımın içine ettiği zamanlarda yazmıştım.Ki FR Hagi'den kat kat iyi oynatıyordu.Galibiyeti yoktu Hagi'nin

O.Grl=yine fail Elia konusundan sonra :ka19:

Sırf medyanın gazı ile özellikle milli takım çalıştırdğı dönemler bir çok GS lı F.Terime demediğini bırakmıyodu. Yok gaz hocası taktik felan yok, Kibirli, kendini beğenmiş, çok para alıyo milli takımda o kadar para alamaz. GS gelmesini istemeyenler şimdi İMPARATOR diye bağırıyor.

Hala mesajlarımı arıyorsun, biliyorum :ka19:

Rijkaard'ı sevenler Terim düşmanı,Terim'i sevip savunanlar Rijkaard düşmanı.Terim başarılı oldu dolayısıyla Rijkaard'ı sevenlerin yanıldıkları ortaya çıktı...

Kurduğun denklemi yesinler Onur:2aloh1:

Mesajımda fail yok.

Hagi gelip takımın içine ettiği zamanlarda yazmıştım.Ki FR Hagi'den kat kat iyi oynatıyordu.Galibiyeti yoktu Hagi'nin

O.Grl=yine fail Elia konusundan sonra :ka19:

Büyük hoca deyip Haginin antrenörlüğü ile mi kıyaslıyorsunuz sonra? Haginin kendisine sorsak kötü teknik direktör olduğunu kendisi bile söyler zaten

Rijkaard'ı sevenler Terim düşmanı,Terim'i sevip savunanlar Rijkaard düşmanı.Terim başarılı oldu dolayısıyla Rijkaard'ı sevenlerin yanıldıkları ortaya çıktı...

Kurduğun denklemi yesinler Onur:2aloh1:

Şimdi öyle değil ama o dönem öyleydi.Rijkaardı savunanların argümanı siz Fatih Terim gibilerine layıksınız,Rijkaardı anlayamıyorsunuzdu.Çok net hatırlıyorum.

Bütün sayfaları tek tek okudum üşenmeyip.Nasıl bir manyaklıksa

Geri
Üst Alt