Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

bugunkü maçta cok bariz hatalr yaptı.solda ayhanın yerine caneri koysaydı sol kanat cok daha etkili olurdu.mustafa sarp ın yerinede ayhanı koyardı.nonda yı gönderip aldığı adama bak adam 5 dk 5 kez ofsayta düştü.rusların peşinde koşmaktan sahada koşamıyor

aynen katılıyorum.devre arası neill gibi bitanede orta saha alıp nonda kalsaydı cok daha fazla puan alırdık.

Neill orta saha değil ki defans oyuncusu.

Ayrıca Nonda yabancı sınırlamasından dolayı gönderildi.

Hem Nonda kalıp hem yabancı oyuncu nasıl alacaktık?

aynen katılıyorum.devre arası neill gibi bitanede orta saha alıp nonda kalsaydı cok daha fazla puan alırdık.

Neill'e gelene kadar daha kritik hataları oldu transferde. Elano gibi futbolculukla alakası olmayan bir adam aldırdı. Onun yerine bir lider alsaydı orta sahaya ve bir de güçlü, mücadeleci, mobil, iyi pas atan adam alsaydı; şu anda liderdik.

Senin bu total futbolun şişirmeyi de beceremiyor ama ?

O takımın orta sahasında şimdi kimsenin beğenmediği Ayhan ve Mehmet Topal vardı ve topa hakim oluyorlardı. Bir sistem çerçevesinde hareket ediyorlardı. Tabi ki yeterli bir kadro değildi ama şimdiki gibi rastgele oynamıyordu.

Kimse bana şimdi oynadığımız şeyin futbol olduğunu söyleyemez. Top bizdeyken rakip ceza sahasına gidemeyen, rakipdeyken de basamayan, yani futbolun en önemli iki şartını yerine getiremeyen bir takımdan bahsediyoruz. Son 12 maçta sadece 3 galibiyet almışız. Son 5 maçta 4 puan. Bunlar tamamen kötü futbolun neticesi. Hiçbiri tesadüf değil. Hayır bunları bir sistemi oturtmak uğruna yaşıyor olsak yemin ediyorum umrumda olmaz. 10uncu olmaya bile razıyım ama malesef sistem namına hiçbirşey görünmüyor takımda. Çünkü sistem denen birşey yok.

benim total futbol diye bir saplattım yok, ne olduğunu bile bilmem. ama 2 senedir bu takımın, göze çok hoş gelen maçlar çıkarttığını gördüm. ben izlediğime bakarım. böyle bir geçişte elbetteki kolay olmayacak çok kritik adamlarımızdan yoksun kalmışken. üstüne Servet gibiler ilerde Hakan ın olduğunu unutarak ısrarla sıkışınca şişirmeye çalışırken.

şişirmeyi bile başaramamışmış? Hakan Şükür mü var ilerde de, biz şişiremiyoruz. Hakan Şükür bu işin piriydi, geçti bitti o günler. bırak artık takılma oralara

bugunkü maçta cok bariz hatalr yaptı.solda ayhanın yerine caneri koysaydı sol kanat cok daha etkili olurdu.mustafa sarp ın yerinede ayhanı koyardı.nonda yı gönderip aldığı adama bak adam 5 dk 5 kez ofsayta düştü.rusların peşinde koşmaktan sahada koşamıyor

Caner cezalıydı..:o

benim total futbol diye bir saplattım yok, ne olduğunu bile bilmem. ama 2 senedir bu takımın, göze çok hoş gelen maçlar çıkarttığını gördüm. ben izlediğime bakarım. böyle bir geçişte elbetteki kolay olmayacak çok kritik adamlarımızdan yoksun kalmışken. üstüne Servet gibiler ilerde Hakan ın olduğunu unutarak ısrarla sıkışınca şişirmeye çalışırken.

şişirmeyi bile başaramamışmış? Hakan Şükür mü var ilerde de, biz şişiremiyoruz. Hakan Şükür bu işin piriydi, geçti bitti o günler. bırak artık takılma oralara

Ben sana top şişirelim mi demişim iyi oku yazdıklarımı.

Ortada sistem yok, haklısın. Bunun sebebi zaten Rijkaard'ın sistemi tam bilmemesi. 4-3-3 sisteminden bahsediyoruz tabi.

he o bilmiyor sen biliyorsun. pes te falan da anasını ağlatırsın Rijkaard ın. sen nerden biliyon 4-3-3 ün ne olup olmadığını. hey allahım bi de böyle modeller var ortalıkta. hayatında lisans alıp top oynadın mı sen? arda bile ben 4-4-2 yi yeni öğreniyorum derken, sen 4-3-3 ü çözdün bravo sana

valla ben bile pes 2010 oynarken arkadaşlarımla sistemim 4-4-2 baklava şeklinde olan taktikle oynarım.4-3-3 oynadığım zaman genelde kaybediyorum ki pes i 1997 den beri oynarım bayada iyi oynarım.4-3-3 dünyada sadece barca oynar pes de bile oynanmaz

Sence bu isimler kim olmalıydı Serhat.Gerçekten meraktan soruyorum.

De Zeeuw 8 milyon €'ya gitti Ajax'a. Biz ise Elano'ya 7 verdik. De Zeeuw alınabilirdi rahatlıkla.

Lider olarak da Niko Kranjcar alınabilirdi. 5 milyon €'ydu zannedersem o da.

--------Franco----------

Sabri--Emre-Neill--Hakan

---------Topal----------

---DeZeeuw-Kranjcar----

--Keita-----------Arda--

---------Baros----------

Sezon başında bunu yapabilseydik keşke.

valla ben bile pes 2010 oynarken arkadaşlarımla sistemim 4-4-2 baklava şeklinde olan taktikle oynarım.4-3-3 oynadığım zaman genelde kaybediyorum ki pes i 1997 den beri oynarım bayada iyi oynarım.4-3-3 dünyada sadece barca oynar pes de bile oynanmaz

FIFA'da 4-3-3'le şov yapıyorum. Sadece işi bileceksin, doğru adamları koyacaksın kadroya.

Ayrıca dünyada sadece Barcelona değil, çoğu takım 4-3-3 oynuyor. Arsenal, Porto, ManU, Man. City, Ajax,...

De Zeeuw 8 milyon €'ya gitti Ajax'a. Biz ise Elano'ya 7 verdik. De Zeeuw alınabilirdi rahatlıkla.

Lider olarak da Niko Kranjcar alınabilirdi. 5 milyon €'ydu zannedersem o da.

--------Franco----------

Sabri--Emre-Neill--Hakan

---------Topal----------

---DeZeeuw-Kranjcar----

--Keita-----------Arda--

---------Baros----------

Sezon başında bunu yapabilseydik keşke.

Kranjcar 5m Euro? Eminmisin?

FIFA'da 4-3-3'le şov yapıyorum. Sadece işi bileceksin, doğru adamları koyacaksın kadroya.

Ayrıca dünyada sadece Barcelona değil, çoğu takım 4-3-3 oynuyor. Arsenal, Porto, ManU, Man. City, Ajax,...

Manu da 3 forvet kim var?berbatov ile oynamıyor.onların oynadığı sistem 4-5-1

Arsenal da 3 forvet kim var?tek forvet genç oyuncuları oynuyor onlarda 4-5-1 oynuyor aslında.bizim gibi 6 defans 4 forvet oynamıyorlar.

Fatih Terim zamanında da mı 4-3-3 oynuyorduk.klasik 4-5-1 yada 4-4-2 oynuyorduk.sahadaki diziliş 4-3-3 gibi durabilir ama asıl sitem 4-5-1 dir.

biz bugun 4-6-0 oynadık o ayrı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt