Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

valla ben bile pes 2010 oynarken arkadaşlarımla sistemim 4-4-2 baklava şeklinde olan taktikle oynarım.4-3-3 oynadığım zaman genelde kaybediyorum ki pes i 1997 den beri oynarım bayada iyi oynarım.4-3-3 dünyada sadece barca oynar pes de bile oynanmaz

Hollanda liginde herkes 4-3-3 oynar. Ama zaten bizim millet iki/uc sene pes oynayinca kendini antrenor zannediyor :D. Saka yaptim Harun , ama taktik sadece 4-3-3 ya da 4-4-2 degildir.

Inan bana Rijkaard 8 aydir Sarp'a nasil kosacagini anlatmistir, nasil nerde oynayacagini. Ve maca bakiyom, Sarp ellerinle isaret yapiyor bana topu vermeyin diye, inan bana ozaman kim gelirse gelsin, ya da hangi taktik olsun, hersey bosdur.

Manu da 3 forvet kim var?berbatov ile oynamıyor.onların oynadığı sistem 4-5-1

Arsenal da 3 forvet kim var?tek forvet genç oyuncuları oynuyor onlarda 4-5-1 oynuyor aslında.bizim gibi 6 defans 4 forvet oynamıyorlar.

Fatih Terim zamanında da mı 4-3-3 oynuyorduk.klasik 4-5-1 yada 4-4-2 oynuyorduk.sahadaki diziliş 4-3-3 gibi durabilir ama asıl sitem 4-5-1 dir.

biz bugun 4-6-0 oynadık o ayrı

4-5-1 ve 4-3-3 aynı sistem.

Rijkaard bi pes turnuvası olsa kesin birinci olur. Üstümüzde denemediği sistem taktik vs. kalmadı. Barcada filan yaptırmazlar adama. Bi 3-5-2 ,3-4-3 oynamadık. Bekliyoruz

Galatasaray'sın adın yeter Türkiye'de olayları bitti işte izleyip görüyoruz.O takımlar en azından bir şeyi güzel yapardı o da hücum.Bu sene kadro 5 kat kaliteli ancak oyunun iki yönünde de rezaletiz.Bakın bunlar oynamadı böyle olduk diyorsunuz ama bizim yedek oyuncularımız Türkiye'de çoğu takımda oynar.Şu takımla 4.yüz ya bu şaka gibi bir durum.O kadar kötü futbol oynuyoruz ki futboldan soğudum.Kalan maçlara da gitmiycem alan olursa satarım kombineyi.Kötü de oynasalar desteğe giderdim ki kazandığımız maçlarda da hiç beğenmiyordum.Artık beğenebileceğimi de sanmıyorum.Oysa bu haftaki fener kadar hırslı oynayıp,ona rağmen bu maçı verselerdi canım çıkana kadar destek verirdim.Bir de birşey sorucam sistem oturtulmaya çalışan takım en azından bu sistemden ufak kesitler sunmaz mı maç içinde? Hani az da olsa sabretmeliyiz birşeyler olacak galiba diyebileceğin ?

bana sundu Avrupa maçlarında ve sene başında. üstüne defansta problem görüldü müdahale yapıldı. ama ilerdeki 2 adamın sakatlıklarını da ön görücek kadar üstün bir adam değil Rijkaard. Baros Ocak da dönücek dendi, Nisan dayız. Kewell yolda dendi, Dünya kupasına anca yetişecek. bunlar da mı Rijkaard ın kabahati şimdi.

buyur sat kombinenim hocam, kombine senin kombinen, ister sat, ister at. orası sana kalmış

Bize mourinho gibi hoca lazım. Disiplinde sınırsız ona güveneceğimiz birisi. Keita haftalardır şov yapıyor lakayt tavırlar ama bu hareketleri bir türlü bitmiyorsa sorun vardır. Koçum mourinho balotelliyi ayağına kadar getirtip özür diletti.

Bize mourinho gibi hoca lazım. Disiplinde sınırsız ona güveneceğimiz birisi. Keita haftalardır şov yapıyor lakayt tavırlar ama bu hareketleri bir türlü bitmiyorsa sorun vardır. Koçum mourinho balotelliyi ayağına kadar getirtip özür diletti.

Inan bana Mourinho bizde olsa, hic bir fark olmazdi.

inanmayacaksiniz ama dun gece ruyamda rijkaardin istifa etigini gordum ve hungur hungur agladim ruyamda..

Ne oldu Balotelli akilandi mi ? Milan formalari giymeler vs..vs..

Bizde "bir yabanci oyuncu" yapsa ayni hareketi, " Fenerbahce formasi giyse " Fenerbahce'de oynamak hayalim dese, " kim olursa olsun bileti kesilir ".

Bu arada Mourinho ayni durumda olsa " Rijkaard'a " sallayanlar Mourinho'ya hayli hayli sallardi. O yuzden benim icin hava hos. Yillar sonra tekrar iyi bir hoca bulmusken " pes etmek " yakismaz. Ki istedigi futbolu oynatmasi icin " 2 " tane orta saha, sabir gerek. Sabir etmek en zoru, sabri yendigimiz an istikrar gelecektir. " Rijkaard go home " demek yanlis.

Simdi anlamayanlar ileride anlayacaktir anlatmak istediklerimi.

Bence sene başında oynadığımız futbolu düşünelim. Gelene gidene 3-4 atan takım, rakibi boğan takım. İşte istikrarlı ve kaliteli ortasaha ve defans adamları gelirse o performansı bütün seneye yayabiliriz.

Ne zaman ki elano geldi etti takımın içine. arda her maç asist yapardı. goller atardı. ne zaman ki bu adam geldi takım bozuldu. go home elano..

Rijkaard tek eksigi bazı şeyleri farkedememesi. teknik direktörlügüne saygı duymak lazım.

futbolcular oynamadıktan sonra hoca ne yapabilir ki.

ve artık şu saglık ekibi degişsin kaç yıldır neler yapıyorlar ayıbtır.

hakikaten elano geldi takım tepetaklak gitmeye başladı rastlantımıdır nedir adamın ayağında kesinlikle bir uğursuzluk var. adam oyuna girdi dün akşam hemen ertesinde golü yedik gene puan kaybettik. düz tabanmıdır nedir bu adam ya

Rijkaard'ı eleştirebiliriz ama gerçekleride görmeliyiz,bazı oyuncular çok sırıtıyor beyler bunu hepimiz görüyoruz,şimdi Ferdinand olsa Neill'ın yerinde 2 maç sonra İngiltere'ye döner olmuyor,Elano etkisiz,şöyle böyle diyoruz,yanında pas yapan adamlara bak Barış,M.Topal,Sarp olmuyor kalite farklılığı var,ahenk yakalanmadı,dengesiz bir oyuncu grubumuz var,kimileri çok kaliteli,kimisi çok çok basit oyuncular...

O yüzden yaz transfer döneminde Rijkaard umarım çürükleri yollar ve sistemine uygun oyuncular alır,seneye kahrolmak istemiyorum,futbol izlemek istiyorum!

Rijkaard'ı eleştirebiliriz ama gerçekleride görmeliyiz,bazı oyuncular çok sırıtıyor beyler bunu hepimiz görüyoruz,şimdi Ferdinand olsa Neill'ın yerinde 2 maç sonra İngiltere'ye döner olmuyor,Elano etkisiz,şöyle böyle diyoruz,yanında pas yapan adamlara bak Barış,M.Topal,Sarp olmuyor kalite farklılığı var,ahenk yakalanmadı,dengesiz bir oyuncu grubumuz var,kimileri çok kaliteli,kimisi çok çok basit oyuncular...

O yüzden yaz transfer döneminde Rijkaard umarım çürükleri yollar ve sistemine uygun oyuncular alır,seneye kahrolmak istemiyorum,futbol izlemek istiyorum!

Cok cok haklısın.Fener takımına bakıyoruz arada futbolcu kalitesi olarak ucurum yok.Hemen hepsi düz adamlar olmasına ragmen bizle puan farkını açtılar öyle veya böyle.Bizim takımda hiç birşey olmassa ruh var derdik her zaman.O da yok bu sene.. :S Takıma yakışmayan adamlar var bariz.Orta sahanın tümünü sayabilirim.

Cok cok haklısın.Fener takımına bakıyoruz arada futbolcu kalitesi olarak ucurum yok.Hemen hepsi düz adamlar olmasına ragmen bizle puan farkını açtılar öyle veya böyle.Bizim takımda hiç birşey olmassa ruh var derdik her zaman.O da yok bu sene.. :S Takıma yakışmayan adamlar var bariz.Orta sahanın tümünü sayabilirim.

Abartmıyorum Neill ile Servet arası 5 gömlek var.

Elano-Barış arası Türkiye-Brezilya yol mesafesi var.

Defans ve orta sahan ahenksiz,ne yapabilirsin ki...

Futbol o kadar matematik değil ki,biraz beyindir,biraz estetiktir,yani zeki bir öğrenciyle,man kafa bir öğrencinin ders hakkında oluşan diyalogu gibi karmaşık ve anlamsız,Elano'nun anlattığı futbol topuyla,Barış'ın anladığı kadar...!

Neill 5.000 kere de dese sıkıştığında dön bana,Servet gene taça gene rakibe atar,değişmez!

gitsin diyenlerin yerine kimin gelebileceğini de belirtmesi gerekir.sağduyuyu kaybettik, rijkaard için yazılanlara yapılan yorumlara bakınca görülen tek gerçek bu. gitsin diyor insanlar, niye çünkü kazanamadı.peki yerine ne koyacaksın daha iyi bir fikrin var mı, getireceğin alternatifin şu anda olandan daha verimli ve işlevsel olacağını nereden biliyorsun hem gerçekten alternatifin kim, ne, nasıl bir yapı.mağlup olmasına duyulan bir öfke mevcut.kararlarda bu öfkeyle veriliyor.

korkutan da burası, eskiden bu kulüpte öfkesine yenik düşmeden kararlar alırdı bakınız 1996 yılına.idare edenler şimdi aynı taraftarda bulunan öfkeye yenik düşme durumu idarecilerde de görülüyor ve bu bu kulübü sevenleri gerçekten hem korkutup hem de üzüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt