Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Frank Rijkaard dönüyor

Fenerbahçe Mehmet Topuz'u almış.1-2 gün içinde bir transferin daha açıklanmasını bekliyorum...

rijkaardneeskenslu5.png
:)

Cevap: Rijkaard kanunları

İşte büyük teknik direktörün hali başka oluyor ;);).

Başlık hosuma gitti :),Deli Yürek'te miroğlu kanunları vardı ya bi an onu hatırladım ve eskilere gittim ne alakaysa :D:D:D:P:P:D.

"Yeni sezon hazırlıklarını kesinlikle tam takım halinde başlamak istiyorum. Dünyanın en büyük yıldızı da olsa çalışmalar başladıktan sonra takıma yeni oyuncu istemiyorum"

Takım kampa girdikten sonra yeni oyuncu istemiyor

Peki ya Hocam kampa yanlışlıkla geç gelen olursa ne olcak :D

Bu arada haberin sallama oldugu her yerden anlaşılıyor :D

Patron Rijkaard !

Patron Rijkaard

Rijkaard, dişini göstermeye başladı.

Ünlü teknik adam, futbol takımıyla ilgili kendisinden habersiz hiçbir kararın alınmaması konusunda uyarıda bulunurken, sezon planlamasından, kalacak ve gidecek oyunculara, transfer politikasından altyapı organizasyonuna kadar bilgisi dışında hareket edilmemesini istedi. Önceki gün Haldun Üstünel ile Amsterdam’da görüşen Rijkaard, kadrosunda görmek istediği isimlerin listesini genç yöneticiye verirken, bugün ise Adnan Sezgin ile bir araya gelecek. Bu arada dün gece iki yardımcısı ile birlikte İstanbul’a gelen ve yanında bir de kondisyoner getiren Rijkaard, “Kasetlerden izlediğiniz Galatasaray’ı nasıl buldunuz” sorusuna gülümseyerek “İyi buldum” demekle yetindi.

Cevap: Milliyet : Patron Rijkaard!!!

Nihayet otoritesini koyabilecek kariyerli bir teknik adam geldi.

Şu Mehmet Topuz çok gündemde kalmıştı;hadi Haldun gündemi değiştir.:D

Halil - Lincoln diyorlar Allahım yarabbim ALLAHIM YARABİİM BAŞIMI DuvARA VURUCAM yani ALLAHIMMM YAAAAAHUUUUUUUUUUUUUUUUUU... çılgınmısınız oğlum ? ne Halil Lincoln ya ?

yani böyle birşey, böyle bir cümle kurulurmu yau alla allaaaaaaaa... tüm forum bana numaramı yapıyor çözemiyorum samimi olmak gerekirse...

Hadi Diego deseniz tamam ya oda saçmalıkta.. Halil diyolar yani.. yok canım ciddi olamazsınız yani ben en iyisi ciddiye almıyım bu okuduklarımı. neyse.. akşam akşam...

Sarhoş musun yoksa mu? Her konu altına saçma sapan Lincoln yorumları yazıp durma. Lincoln'ün sevgilisi bile adamı savunmak için bu kadar çabalayıp saçmalamaz.

Stoper'de eksik yok mu hocam?

Nasıl izledin kasetleri, yanlış kaset filan mı yolladılar acaba... :D :D

Cevap: Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Mehmet Çiftçi Rijkaard'ın ilk sezon kadrosuyla ikinci sezon kadrosunu, ardından 3-4 ve 5. sezon kadrolarını da yazsın. Alt yapıdan adam çıkarmadan da Alparslan, Semih, Cem Sultan, Yaser, Oğuz Sabankay, Aydın gibi isimleri A takıma monte etsin bize fazlasıyla yeter.

Stoper'de eksik yok mu hocam?

Nasıl izledin kasetleri, yanlış kaset filan mı yolladılar acaba... :D :D

Emir Bey;

Güzel noktaya değinmissiniz.Başka bir kaynakta stoper şart haberi yapmış. İşte herkes diğerinden farklı bir haber yapma çabasında olduğu için, yarın başka bir gazetede yanlış kaset yollanmış.Konulu kaseti gören Rijkaard çıldırdı haberini görürsek şaşırmayalım.

Cevap: Patron Rijkaard !

Kocum benim...

Walla basina konusmayacan arkadas bu isi Kalli de super yapiyordu takim a rahatlama gelio basinla arayi net cizgilerle koruyunca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt