Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Frank Rijkaard | Teknik Direktör

ya arkadaşlar şu mehmet çiftçi denen gazeteci bozuntusu ya da kendini öyle sanan diyelim bugün milliyet te yine saçma sapan,taraflı,kuyruk acısını açıkça belli eden bi yazı yazmıştır.Rijkaard altyapıya önem vermiyormuş aslında,Van Gaal asıl şu anki Barça'nın kurucusuymuş.Bu taraflı zaat Rijkaard'ın açıklandığğı gün de ligtv'ye saçma sapan yorumlar yapmış biri.Ben milliyete haber hakkında güzel bi yorum yazdım ama yayınlamamışlar hala.Bunların bi kuyruk acısı da yönetimimizin bunları 2 senedir transfer döneminde abandone edip eleğe çevirmesidir.Ancak ben bugünkü habere çok sinirlendim.Bu mehmet çiftçi gibi kişileri artık gazeteci olarak görmek istemiyorum yeter.Başarılı olur olmaz orasını kimse bilemez ama Rijkaard'ın Galatasarayımıza gelmesi büyük bir olaydır.Şu kendini bilmeze ve gazetesine siz renktaşlarımın da cevap vereceğini düşünüyorum.Bunun gibileri Florya'dan içeri sokmamalı yönetim o da ayrı konu.Herkese teşekkürler şimdiden

Hazımsızlık belirtileri onlar... Tavsiyemiz Sarıkız sodaları :D

valla hocam onları soda falan kesmez.daha göreve başlamadan böyle saldırdıklarına göre tahminim Rijkaard'la gelmesi büyük muhtemel başarı da bu mehmet çiftçi gibiler intihar eder heralde :)

Cevap: Rijkaard gerçekleri!

cok komik yaa bunlar sadece messi diyorlar

messi ne demek siz biliyormusunuz

Ronaldo+kaka+villa+ ve Lincoln:D

Ben boyle basinin .. Keske bir yabanci ulkenin takimi olsaydik, yemin ediyorum ben hayatimda boyle adi kiskanc seref yoksunu bir basin gormedim ve artik s!k!ld!m !! Bunlara iyi bi ders vermek gerek ...

valla hocam onları soda falan kesmez.daha göreve başlamadan böyle saldırdıklarına göre tahminim Rijkaard'la gelmesi büyük muhtemel başarı da bu mehmet çiftçi gibiler intihar eder heralde :)

Boşver be hocam.Bizimle ancak bu şekilde uğraşabiliyorlar.Takmamak lazım bu ve bu tarz şahsiyetleri...

Frank Rijkaard döndü

Sarı kırmızılı kulüple sözleşme imzaladıktan sonra ülkesine dönen Hollandalı teknik adam, yardımcılığını yapacak Johan Neeskens ve kondisyoneri ile birlikte bu akşam saatlerinde İstanbul'a gelecek.

En sevindigim an surayı okurken oldu birde doktorları degiştirsek.

Cevap: Frank Rijkaard dönüyor

Hadi hayırlısı olsun güzel bir şekilde idmanlar transferler tanışma faslı olsun iyi günler bizi bekliyo işinde başarılar dileriz ilk idmanını merak ediyorum .

İnşallah Halil-Lincoln takası gerçekleşir.Halil Baros'un iyi bir yedeği olur hem de Lincoln'den kurtuluruz.

Halil - Lincoln diyorlar Allahım yarabbim ALLAHIM YARABİİM BAŞIMI DuvARA VURUCAM yani ALLAHIMMM YAAAAAHUUUUUUUUUUUUUUUUUU... çılgınmısınız oğlum ? ne Halil Lincoln ya ?

yani böyle birşey, böyle bir cümle kurulurmu yau alla allaaaaaaaa... tüm forum bana numaramı yapıyor çözemiyorum samimi olmak gerekirse...

Hadi Diego deseniz tamam ya oda saçmalıkta.. Halil diyolar yani.. yok canım ciddi olamazsınız yani ben en iyisi ciddiye almıyım bu okuduklarımı. neyse.. akşam akşam...

Halil - Lincoln diyorlar Allahım yarabbim ALLAHIM YARABİİM BAŞIMI DuvARA VURUCAM yani ALLAHIMMM YAAAAAHUUUUUUUUUUUUUUUUUU... çılgınmısınız oğlum ? ne Halil Lincoln ya ?

yani böyle birşey, böyle bir cümle kurulurmu yau alla allaaaaaaaa... tüm forum bana numaramı yapıyor çözemiyorum samimi olmak gerekirse...

Hadi Diego deseniz tamam ya oda saçmalıkta.. Halil diyolar yani.. yok canım ciddi olamazsınız yani ben en iyisi ciddiye almıyım bu okuduklarımı. neyse.. akşam akşam...

Düşün artık Lincoln bizi kendinden o kadar bezdirdiki onu Halil ile takas ettiğimize seviniyoruz.

Halil kim yaa lincoln ile takas yapacan!! halil maca girince maci cevirebilir mi : HAYIR!! ama lincoln istedimi yapiyor

bu arada Konu rijkaard konusu

f5 basını bunlar.Rijkaad'ı geldi.İçlerine cuk diye oturdu. Ohhhhh.

takmayın kafanıza renktaşlar !!! gülün geçin hatta benim gibi kahkaha atın :D

Rijkard bi bi düsünün Galatasaray degilde Fenerbahce getirmis olsaydi ne olurdu sizce..?????

ben söylim..Yer yerinden oynamisti...Dünya Takimi Fener..Galatasaray i gecti Fener...Aziz Yildirim Büyük baskan...Bu Yukarida yazilan isimleri bizim herseye inanan milletimize Rijkard cikardi A Takima diye yuttururlardi....vs..vs..vs..vs...

Galatasaray in Medya Gücü Fenerin yarisi kadar olsa Biz simdiye 2-3 UEFA Kupasi daha almistik...

Geri zekalı herhalde bunlar

Rüstü'yü kesip Valdes'i oynatan babanızmıydı ?

Artık alış Emircim.. Galatasaray taraftarını böldüler, yıl boyunca sadece Lincoln hakkında kötü haber yapıldığını göremedi bu taraftar.. 14 Milyon euro verilen topçularının hiç bir işe yaramamasına rağmen mizahi yaklaşımlarla bu futbolcuyu korudu yanlı basın.. Artık Galatasaray taraftarı bile kendi takımının bütün futbolcularına sahip çıkmaz oldu.. Bu futbolcuyu severim, şunu sevmem demeye başladı.. Sevmediği futbolcu hakkıında haber çıkınca hemen inandı bu taraftar, sevdiği adam hakkında kötü söz söyleyene ise karşı çıktılar ki her futbolumuzla ilgili tutumları böyle olması gerekirdi.. İşte Galatsaray taraftarı bu haldeyken Halil-Lincoln takas edilmiş, umrunda değil bu taraftarın..

Halili deil L10 le yaserle bile takas etmem,tAM bir kazma....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt