Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Rijkaard Lincoln'ün Arkasında

Ben Rijkaard olsam (yazının sonunda iyiki değilsin demeyin ama:)), böylesi bir oyuncuyu mutlak kazanma yoluna giderdim. Gönderirse yerini eşdeğeriyle doldurmak epey maliyet gerektirir çünkü...

Daha önceden yıldızlarla çalışmış olması onu kesinlikle tecrübeli kılıyor. Lincoln 'ün de Bülent Korkmaz 'a takındığı tavırları ("artistlikleri" diyelim) Rijkaard 'a takınamayacağı da ortada...

Onun yerine bir oyuncu almaya calismak yerine total futbol oynayan tek kisiye bagli olmayan bir sistemi oturtmaya calissak daha iyi olmazmi...

Onun yerine bir oyuncu almaya calismak yerine total futbol oynayan tek kisiye bagli olmayan bir sistemi oturtmaya calissak daha iyi olmazmi...

O sisteme uyacak bir kadro yapımız yok malesef. Bir barcelona değiliz yani :) Ayrıca bu senede gördük neler olduğunu. Ayhan kesinlikle oyunu iki yönüyle oynayamayan biri. Bazen iyi bazen kötü bazense tamamen saçmalayan biri. Mehmet topal malesef ofansif yönden sıfır. Barış desen top kullanamıyor ki bence barış özbek rijkaard ın yıldızı olur. Ama sonuç olarak rijkaard ın alışık olduğu futbol anlayışı fiziksel olmasada zekası ile defans yapan lincolndedir. Kıymetini bilecektir.

Her yeni hocada olduğu gibi rijkaard ilede L10 nü iliştiren hbrler başladı.

sonra bi kaç galibiyet alınır ve bu sefer derlerki L10 rijkaarda küfür etmiş,bikere hbrin yalan oldugu ortasahaya oyuncu gerekmez lafından anlaşılıyor:m26::m26::m26:

Bu total futbol Lincoln gibi adamlarla olur,Barış-Ayhan gibi adamlarla değil.

Lincoln gibi oyuncuların devri bitmiş diyorlar. Duran top ustası, adrese teslim ara paslara ve ortalara sahip aynı zamanda oyunun ve takımın vitesini yükselten oyuncuların devri bittiyse vay dünya futbolunun haline. :)

Cevap: Rijkaard Lincoln'ın Arkasında

tecavuzcu-coskun.jpg

hehe bende sıradayım arkadaaa

Noluyoruz lan arka arkaya felan oha kaçıyrum forumdan ya :D

medya işini biliyor rijkaard lincon ün arkasındaymış !

Orta sahada görev yapan oyuncuların hepsi birbirinden kaliteli ve mücadele eden isimler.

Bunları Lincoln için mi söylemiş :D

Cevap: Frank Rijkaard | Teknik Direktör

Sabredilirse çok iyi şeyler yapabilir...

Daum'la bağlan bulutlara.

hıncal uluç 2000 yılından sonra ilk defa bu kadar gurur duydum galatasarayla, işte galatasaraylılık vizyonu bu türünden şeyler söyledi. vay be hıncalı bile susturduk :D

Rijkaard:' Bir hafta yeter'

Bir hafta yeter

Cimbom’un yeni teknik patronu, yöneticilere transfer konusunda acele etmemelerini istedi, "Elimdeki oyuncuların her şeyini iyi bilmek istiyorum. Yeni kadro için biraz süre istiyorum" dedi.

GALATASARAY teknik direktör sorununu Barcelona’ya altın yıllar yaşatan Frank Rijkaard ile çözdükten sonra yönetim kurulu da gelecek transfer raporunu beklemeye başladı.

Sarı kırmızılı takımla cuma günü sözleşme imzalayan, cumartesi günü de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde bir inceleme yaptıktan sonra Hollanda’ye 30 karşılaşmanın cd’leriyle uçan teknik patron, yeni takımını incelemeye aldı.

Beklemeye başladılar

Rijkaard, sarı kırmızılı yöneticilerle yaptığı telefon görüşmesinde transfer konusunda aceleci olmayacağını söyledi. Başarılı çalıştırıcı takımındaki oyuncuları tanımak istediğini belirtirken, şunları söyledi: "Lincoln, Baros ve Arda isimleri hep gündemde. Ama ben cd’leri seyrettikten sonra sizinle konuşmayı tercih ederim. Yeni bir takım ve yeni bir sisteme geçerken her zaman zorluklar yaşanır. Ben bunu en az hasarla atlatmak amacındayım. Bu yüzden de elimdeki oyuncuların her şeyini iyi bilmek ve ondan sonra da transfer için kolları sıvamak en doğru karar. Bu yüzden de sizlerden 1 hafta süre istiyorum.

Önümüzdeki ay UEFA Avrupa Ligi ön elemeleri maçlarımız var. O zamana kadar da bu takımı en iyi şekilde hazırlamak için elimden geleni yapacağım. Bu sebepten dolayı da transfer konusunda aceleci davranırsak, ilerleyen haftalarda başımız ağrır. 1 hafta içinde ben de raporumu hazırlar sizinle paylaşırım."

Hollandalı çalıştırıcının bu görüşlerinden sonra futbol komitesi üyeleri de beklemeye başladı. Cimbom da sessiz bekleyiş sürerken, yabancı basının da ilgisi G.Saray’a Rijkaard’ın gelmesiyle daha arttı. Transfer konusunda bir çok isim yazılmaya başlandı. Özellikle İspanyol gazeteler Barcelona’dan ayrılacağını söyleyen Gudjohnsen’in sarı kırmızılı takıma gidebileceğini ifade etti. Öte yandan Galatasaray’ın geçtiğimiz yılda transfer listesinde yer alan ve bu sezon bonservisi elinde olan Lucas Neill’in yüksek ücreti G.Saray’ı düşündürüyor. West Ham United’ın yıllık 1 milyon 600 bin Euro’luk teklifini beğenmeyerek sözleşmesini uzatmayan Avustralyalı defans oyuncusunun G.Saray’dan 2 milyon Euro’nun üzerinde bir rakam istediği kaydedildi.

kaynak:hurriyet.com

Cevap: Bir hafta yeter (rijkaard)

Burda ne işi var sanırım birde konu verilmişti...

Hincal'i bile aska getirdi Rijkaard:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt