Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Frank Rijkaard

Evet hic o acidan bakmamistim gercekten degilmis.

Lincoln kimki Rijkaard o yoksa ben de yokum diyecek. Messi'midir bu eleman. Disiplinsizin önde gideninin önündeki için Koskoca Rijkaard o yoksa bende yokum diyecek öylemi. Bilerekmi saçmalıyorsun herkez gülsün bana fenerde kazandı renkdaşlarıma biraz moral vereyim diyorsun yoksa asıl orjinal halinmi bu kadar saçma bi kişilik.

Bence sen fenerlisin ve saçma bir kişiliksin.( İyi oldumu?)... Yahu buraya sataşılmadan fikirlerimi yazamıyacakmıyım. Suçum Türkiye assist kralına yapılan haksızlığı eleştirmek. Bunu Lincoln sevgisinden değil Galatasaray sevgisinden yapıyorum. Koskoca dediğin Rijkaard haftalarca haftalarca futbolcu seçimi konusun durmadan hatalar yaptı ama hala tapılıyor kendisine.

Bence sen fenerlisin ve saçma bir kişiliksin.( İyi oldumu?)... Yahu buraya sataşılmadan fikirlerimi yazamıyacakmıyım. Suçum Türkiye assist kralına yapılan haksızlığı eleştirmek. Bunu Lincoln sevgisinden değil Galatasaray sevgisinden yapıyorum. Koskoca dediğin Rijkaard haftalarca haftalarca futbolcu seçimi konusun durmadan hatalar yaptı ama hala tapılıyor kendisine.

fenerlimi hmm tamam :) Burası bi forum sitesi birşey yazıyorsan birileri sana cevap verecektir. Çekiniyorsan hiç yazma yorulma. Baya Galatasaray sevdalısısın takımdan disiplinsizlik nedeniyle (gönderilmiş) birini hala savunuyosun ve adı Galatasaray sevgisi . Bu Galatasaray sevgisi değil Lincoln sevgisi. Senin bir futbol otoritesi olduğundan da haberim yoktu madem sana göre yanlış kadro çıkarmış haftalarca ne işi var bu adamın burda o zaman. ama belki bazılarına göre doğru kadrodur çıkardığı. Ya da diğerlerinin ne önemi var canım sen yanlış demişsin o bile yeter.

Hala Lincoln tartışılıyor inanamıyorum ya.

1 yıl geçti ...

Yazacak çok şeyim var sezon bitince.

Anlayın artık Rijkaard'tan ötesi Mourinho'dur ama ben her haliyle Rijkaard'ı tercih ederim Mourinho'ya. Yani ötesi yok bunun. Dünyanın en iyi hocalarından biri başımızda daha ne istiyorsunuz ? Çok biliyorsan eğer sen futbolu Rijkaard'tan burada işin ne ? Senin kariyerin en fazla FM oyunundayken adam gerçekte FM'de yapamayacağın kariyeri yaptı. Hala nedir bu olay anlamadım. Bir de üstüne üstük Lincoln yoksa ben de yokum diyecekmiş ha Rijkaard daha neler :)

Anlayın artık Rijkaard'tan ötesi Mourinho'dur ama ben her haliyle Rijkaard'ı tercih ederim Mourinho'ya. Yani ötesi yok bunun. Dünyanın en iyi hocalarından biri başımızda daha ne istiyorsunuz ? Çok biliyorsan eğer sen futbolu Rijkaard'tan burada işin ne ? Senin kariyerin en fazla FM oyunundayken adam gerçekte FM'de yapamayacağın kariyeri yaptı. Hala nedir bu olay anlamadım. Bir de üstüne üstük Lincoln yoksa ben de yokum diyecekmiş ha Rijkaard daha neler :)

!!! cok dogrusun

Mourinho iyide, onu bi baska havasi var, hep ben en iyim, takim bensiz boktur filan, Galatasarayi kücük düsürür...

gelmez de yani, adam Mancehster United a gitmek istiyor, ne olursa olsun, Madride bile hayir diyor

mourinho mu yoksa rijkaard mı dersen şuan kesinlikle rijkaard çünkü 1 senede takımı toplamaya şekillendirmeye başladı seneye artık oturacak bazı şeyler. mourinho bide gelse sürekli taraftarların yanına yollanır burdaki hakem hatalarını kaldıracak kadar sakin bir adam değil :)

Yahu Mourinho gelse bizim takıma.2 ay sonra Ukela portekizli,Chelsea'yi İnter'i bende şampiyon yaparım,Porto başarısı tesadüftü.Gibi şeyler yazılmıcak mı?Yazılcak.O yüzden bu adamın kıymetini bilin azcık.

zaten bu ülkede kime sorsan barcelona chealse veya inter gibi takımların başına geçseler kesin şampiyon yapıyorlar 2003den 2010a fark edin mourinho bile yaşlandı be 7 senede bu işler kolay mı böyle. rijkaardı çaycıyla fln kıyaslayan adamlar var ki hele aman aman bu konu uzar.

Kur 200 milyon Euro'luk takım. Yoksa bir halt olmaz. Cindy Greyfurt'u getir takımın başına yine olmaz. Vodafon Süper Lig'i kazanabilirsin, o kadar. GS taraftarının istediği Avrupa'da başarı.

Bunun için 50 milyon Euro'luk defans, yine 100 milyon Euro'luk orta saha, 50 milyon Euroluk'ta hücum oyuncuların olucak. Yoksa aynı yerde dönüp durursunuz.

Rijkaard'la bir ilgisi yok bu olayın, o elindeki kadroya sistemi oturtur takıma mümkün olan en güzel topu oynatır. Oyuncular oynar, oynamaz o ayrı mevzu.

KALiTELİ FUTBOLCU diye bas bas bağırıyorum. Nedemek istediğimi anlayacaksınız elbet...

Kur 200 milyon Euro'luk takım. Yoksa bir halt olmaz. Cindy Greyfurt'u getir takımın başına yine olmaz. Vodafon Süper Lig'i kazanabilirsin, o kadar. GS taraftarının istediği Avrupa'da başarı.

Bunun için 50 milyon Euro'luk defans, yine 100 milyon Euro'luk orta saha, 50 milyon Euroluk'ta hücum oyuncuların olucak. Yoksa aynı yerde dönüp durursunuz.

Rijkaard'la bir ilgisi yok bu olayın, o elindeki kadroya sistemi oturtur takıma mümkün olan en güzel topu oynatır. Oyuncular oynar, oynamaz o ayrı mevzu.

KALiTELİ FUTBOLCU diye bas bas bağırıyorum. Nedemek istediğimi anlayacaksınız elbet...

200 milyon euroluk takımı real madrid manu gibi takımlar kuruyor hayali güzel ama gerçek olmasına inanıyorum demeyiniz bu aralar Galatasarayımızın 200 milyon euro transfer parası verebilcek durumu olduğuna inanan varsa takımı bıraksın tutmasın

O para Chelseade ve daha fazlasi vardi, da ne oldu ? Real Madrid 100 milyona bir futbolcu aldi, yine fiz oldu. Hersey paraylan degil, sabir cok önemlidir.

Bakiniz Barcelona ya. Rjkaarda güvendiler, ve oldu.

Arsenal, Manchester ve digerleri, hep en yüksegine cikiyorlar, tabi indigi zaman lar daoluyor, ama hepsi TD güveniyorlar, bizde Ferguson, en az 49 kere kovulmustu

edit: seneye mutlaka bir Hollandali tercüman almaliyiz. Malesef Rjkaard dediklerirni kendisi ilk basta Ingilizceye cevirmeli, ve ana dil cok daha kolay. Hollanda da okadar türk de var, bitanesini getir, ve isler daha iyi gider

Barca-calling-600x398-500x331.jpg

Xavi, Rijkaard, Ronaldinho ve Puyol telefon ile Messi'ye ulaşmaya çalışırken...

Ulan Rijkaard'a da sabretmyecekesek kime sabredicez biz ya. O adam dünyanın sayılı teknik direktörlerinden biri.Bizden daha iyi biliyor bu işi o yüzden Messi'yi, Ronaldinho'yu, Puyol'u idare etti. İstediği sistemi takıma oturtması zaman alıyor işte. Barcelona'da da başta zaman aldı ama sonradan açıldılar niye çünkü elinde Xavi,Messi,Ronaldinho vardı. Şimdi Mustafa Sarp'a Barış'a bu sistemi öğretmeye çalışıyor.Seneye daha iyi oyuncularla emininm mükemmel oynayan bir takım yaratacaktır.

Ne zaman uzatacaz acaba sözleşmesini bir anca önce uzatmak lazım.Kaçırmamak gerek böyle bir hocayı.

Barca-calling-600x398-500x331.jpg

Xavi, Rijkaard, Ronaldinho ve Puyol telefon ile Messi'ye ulaşmaya çalışırken...

bu foto bile rijkaardın kalitesini yansıtıyor. rijkaarda kötü diyenler o fotoda olmak için nelerini verirler bkz: ahmet çakar, serhat ulueren...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt